Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 04:46:20
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 7
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 7 (Прочетена 162982 пъти)
goldish
Сватбар
Публикации: 168
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 7
«
Отговор #330 -:
януари 11, 2012, 20:48:02 »
Ще слагате ли следястие? И каква украса допълнително сте предвидили? А и за колко човека?
Аз съм една любопитка
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #331 -:
януари 11, 2012, 21:28:46 »
goldish
, извинявай да те попитам само за коя зала на Флауърс говориш, защото нашата сватба беше там и имаше само една голяма зала, в която се събират около 100 човека, но не знам да има друга, която също да събира толкова много хора. В другата, малката зала, се събират до 30-ина човека мисля, че ни бяха казали. Да не би да са направили някакъв ремонт
Активен
yl
Професор
Публикации: 319
«
Отговор #332 -:
януари 11, 2012, 21:34:19 »
V_e_S_i
има някаква нова зала за събития - наскоро ги проучвах
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #333 -:
януари 11, 2012, 21:34:52 »
Мислим да сложим някакви мезета. Защото, въпреки че порциите са големи, няма как след основното да оставих хората на празна маса. Ние ще сме около 100 човека, предполагам ( 110 поканени). За украса съм предвидила някои неща, точно за да покрием малко обстановката. Първо - няма да ползваме техните покривки, а на фирма, със зелени каренца по средата. Калъфки и панделки за столовете, цветя, свещички и кристалчета за масите и малко балони.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #334 -:
януари 11, 2012, 21:52:08 »
goldish,
Видяхте ли как стоят нещата в х."Сити" на Дондуков ?!
Активен
Aniloap
Новак
Публикации: 17
«
Отговор #335 -:
януари 11, 2012, 22:16:17 »
Здравейте.
Днес изчетох последната тема и разбирам,че повечето дискусии са за ресторанти в София.
Аз имам питане за Пловдив,ако има някой,който може да ми помогне,моля да се разпише . : )
Ще се женим септември и трябва да резервирам ресторанта.Засега съм се спряла на Петър 1,но имам притеснения,че ще сме наблсъкани.Попитах за оферти и цени,не ми отговори нищо конкретно,зависело от менюто.Сега като ви прочетох разбирам,че все пак има някакви граници.Моля ако някой има скорошни впечетления да пише.По принцип се разбрахме в други ден да се видим и да говорим по-конкретно.
Приемам и други предложения за ресторант.
Мерси предварително
«
Последна редакция: януари 11, 2012, 22:20:35 от Aniloap
»
Активен
Hecate
Професор
«
Отговор #336 -:
януари 11, 2012, 23:04:41 »
Аз съм ходила на сватба в Петър I, вече по-миналата година ще стане, на 10.07.2010г. Градината много ми хареса и беше хубаво за изнесения ритуал. В ресторанта бяхме сложени да седнем на сформирани 2 огромни квадратни маси - на едната роднини, на другата - приятели и ни беше доста тесничко, честно казано, но не ни е пречило особено
Менюто беше ок, без да е нещо с уау ефект като изключим топлите предястия - те бяха прости, но изключителни на вкус
. За мен основен проблем беше липсата на добре работещ климатик. По едно време бяхме принудени да излезем в градината на свеж въздух като по този начин поизоставихме дансинга. Като цяло емоцията ми беше положителна, защото бяхме хубава компания и не се дължеше на ресторанта.
Активен
Jane
Ентусиаст
Публикации: 88
«
Отговор #337 -:
януари 11, 2012, 23:25:40 »
За сега сме се спряли на St Sofia golf club and spa - някой има ли впечатления от обслужването, храната и пр. ???
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #338 -:
януари 11, 2012, 23:32:40 »
Цитат на: Aniloap в януари 11, 2012, 22:16:17
Здравейте.
Днес изчетох последната тема и разбирам,че повечето дискусии са за ресторанти в София.
Аз имам питане за Пловдив,ако има някой,който може да ми помогне,моля да се разпише . : )
Ще се женим септември и трябва да резервирам ресторанта.Засега съм се спряла на Петър 1,но имам притеснения,че ще сме наблсъкани.Попитах за оферти и цени,не ми отговори нищо конкретно,зависело от менюто.Сега като ви прочетох разбирам,че все пак има някакви граници.Моля ако някой има скорошни впечетления да пише.По принцип се разбрахме в други ден да се видим и да говорим по-конкретно.
Приемам и други предложения за ресторант.
Мерси предварително
Нашата сватба беше в Петър Първи през юни 2011г и сме изключително доволни от избора си за този ресторант (стегната организация, коректни към нас като клиенти и много добра кухня). За по-малък кръг хора каквато беше нашата (75 човека) е много подходящ.
Активен
goldish
Сватбар
«
Отговор #339 -:
януари 11, 2012, 23:35:27 »
Aniloap,
Аз бях на 5 години от завършване на випуска там. Бяхме поне 120 човека. И си ни беше ОК. И аз се изненадах как се побрахме толкова добре.
veseto_87, браво за покривките! Като че ли те всъщност най-много не ми харесаха.
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #340 -:
януари 11, 2012, 23:36:19 »
И още нещо, доколкото знам са сменили управителката и може би затова не са ви дали конкретен отговор и оферта. Търси директно собственичката Людмила - тя ще отговори на всичките ти въпроси.
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #341 -:
януари 11, 2012, 23:38:27 »
Цитат на: goldish в януари 11, 2012, 23:35:27
Aniloap,
Аз бях на 5 години от завършване на випуска там. Бяхме поне 120 човека. И си ни беше ОК. И аз се изненадах как се побрахме толкова добре.
veseto_87, браво за покривките! Като че ли те всъщност най-много не ми харесаха.
Аз така и така съм решила сватбата да е в ярки цветове - зелено и жълто. Планувам зелена украса с жълти цветя. Мисля, че ще придадат хубав и свеж вид на ресторанта. В съчетание със страхотната гледка се надявам да стане една чудесна сватба.
Активен
goldish
Сватбар
«
Отговор #342 -:
януари 11, 2012, 23:44:46 »
V_e_S_i, Flowers имат нова зала от 2 месеца и до сега не са имали 2 сватби едновременно, а някакво коледно парти.
veseto_87, убедена съм, че ще стане идеално! За сега и при мен май той е фаворит!
Активен
kartichka
Любопитен
«
Отговор #343 -:
януари 12, 2012, 00:19:42 »
на всички привет и от мен - да се включа с още малко информация по темата.
за интерпред - много хубаво изкарахме на сватба - преди 2г. беше украсено с вкус на морско-синя тематика - лятна сватба. храната - също беше вкусна и красиво поднесена. персонала - на ниво.
и едно предложение - някой питаше по-долу за ресторант - около 100 ч. - предлагам ви нещо ново -интересно - както й вкусно и разнообразно - хубав интериор - зали на 2 етажа- има много красива градина-и най-важното - гледка отвисоко над града -
http://face-bd.bg/
- разгледайте сайта!!!
Активен
yl
Професор
Публикации: 319
«
Отговор #344 -:
януари 12, 2012, 09:13:08 »
kartichka
хубаво място, но имаш ли някаква информация за цени, условия?
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...