Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 00:30:10
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 7
Страници: [
1
]
2
3
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 7 (Прочетена 162954 пъти)
gucci
Leader
Обичаме се!
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 7
«
-:
юни 27, 2011, 15:56:57 »
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6
Информация за ресторантите-по градове и места
«
Последна редакция: юни 30, 2011, 13:03:24 от gucci
»
Активен
Cornelia
Регистриран
Публикации: 3
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 7
«
Отговор #1 -:
юни 29, 2011, 22:02:42 »
Хех, започвам една по една да обикалям темите с въпроси
На мен ми трябва скромно място, не от големите сериозни ресторанти, за не повече от 30-35 човека, с място за танци, с достъпни цени за меню...
Има ли такова животинче в София?
По възможност НЕ на час-два път от района на НДК
Благодаря.
Активен
valtsvet
Ентусиаст
♣♣♣♣♣
«
Отговор #2 -:
юни 30, 2011, 14:03:57 »
някой има ли идея как вървят кувертите в тези ресторанти
"Панорама" на дондуков и
"Москва" в парк Хотел Москва
изпратила съм запитване, сватбеното ни тържество е на 17.09. тази година и мисля, че вече закъсняваме с ресторанта, гостите са около 140
Активен
Susito
Ентусиаст
Ще ставам госпожа :-)
«
Отговор #3 -:
юни 30, 2011, 17:24:37 »
valtsvet
Мой съвет е да не чакаш отговор по email, а направо им звънни, за да видиш дали датата е свободна. Иначе кувертите са повече от прилични. По спомени в рамките на 35-40 лв.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #4 -:
юни 30, 2011, 18:15:08 »
valtsvet
, когато аз звънях да питам бяха в Панорамата около 45, а в Москва около 55. Това също е по спомени.
Активен
luce
Любопитен
Публикации: 35
«
Отговор #5 -:
юли 01, 2011, 08:34:49 »
добро утро
, бързам да споделя впечатлението си от Flowers защото вчера там беше фирменото ни парти. Обслужването беше добро. Храната също. Без салатите, но бях поръчала с марули и салата цвете, ако не се лъжа, които не влизат така и така в "сватбения избор" . Тортата беше первъзходна - мандаринова. Ние искахме за нашата сватба да е сладоледена, но сега съм в двуомение дали да не е от там. При масата на младоженците, на задигната част, защото и там имахме маса, обаче беше много топло въпреки,че климатика работеше. Пушеше се, но не беше задимено в никакъв случай. DJ, който предлагат от там също беше добър, въпреки, че не успя да вдигне много колегите, но те бяха работили здраво цял ден. Пускаше разнообразна музика и се опита по всякъкв начин да ги "предизвика" да ги раздвижи, но не се получи много.
Активен
valtsvet
Ентусиаст
♣♣♣♣♣
«
Отговор #6 -:
юли 01, 2011, 08:44:29 »
Susito
и
Monikamaria
Благодаря ви
за мен като цена 35лв е много, ограничен ни е бюджета и тези ресторанти отпадат, ако наистина са такива кувертите, въпреки, че страшно много ми харесват, днес ще отидем до Крали Марко, била съм там на сватба и много ми харесва обстановката, просторно е и има огромно място за танците
«
Последна редакция: юли 01, 2011, 16:35:35 от valtsvet
»
Активен
valtsvet
Ентусиаст
♣♣♣♣♣
«
Отговор #7 -:
юли 01, 2011, 21:38:45 »
Крали Марко вече не съществува
сега се насочваме към Акорд, някой да има впечатления от него, горе долу какъв грамаж са менютата, кувертите, имат ли такса тирбушон?
«
Последна редакция: юли 01, 2011, 21:40:45 от valtsvet
»
Активен
Lepotica
Любопитен
Г-жа -)
«
Отговор #8 -:
юли 04, 2011, 08:34:57 »
Цитат на: valtsvet в юли 01, 2011, 21:38:45
Крали Марко вече не съществува
сега се насочваме към Акорд, някой да има впечатления от него, горе долу какъв грамаж са менютата, кувертите, имат ли такса тирбушон?
Здравей, ние ще бъдем в "Акорд" на 5.09, мога да споделя първоначални впечатления (защото сватбата все пак не е минала за обстоен анализ
).
Кувертите са по 35 лева, като това включва салата (450гр.), комбинирано плато (600-800гр- не запомних по колко грама се пада на човек, мисля че към 200гр.), основно ястие с гарнитура, минерална вода, 2бр. безалкохолно и ядки микс.
Мисля, че това е един от най-разумните куверти, които ще срещнеш!
Такса тирбушон има, 100 лева е.
Управителката е приятна и коректна. В "Акорд" правят много сватби, разчитам, че са професионалисти. Досега познатите, които са били на сватба там, споделят, че е било голям купон (предстои да се срещнем с диджея им- цената е 250 лв. за 5 часа) и няма нещо, което да им е направило лошо впечатление. Напротив, след като са го посетили, са решили да направят и тяхната сватба там
След 5-тия час на сватбата, ако искате да продължите се доплаща по 60 лева на час, но ни предупреди, че можем да останем максимум до 3ч. през нощта. В ресторанта не се пуши.
Декорация- осигуряват бели покривки, бели калъфи за столовете и розова панделка. Даде ни телефон на фирма, която декорира с балони, ако искаме...За посрещането се осигурява платно, менче (без вода вътре!) и шампанско.
Другото, на което ни обърна внимание управителката, е тортата. Предупреди ни, че нямат място за съхранение, така че по възможност да ни я доставят възможно най-късно на самия ден.
Има безплатна нощувка за младоженците, както и преференциални цени на стаите за гости (75лв тройна стая; 68лв. двойна стая; 44лв. единична стая; закуската е включена).
Надявам се да съм ти помогнала!
Активен
valtsvet
Ентусиаст
♣♣♣♣♣
«
Отговор #9 -:
юли 04, 2011, 08:53:13 »
Lepotica
благодаря ти
но нашата дата е заета, всъщност за септември няма нито една свободна
онзи ден говорих с управителката, иначе много ми харесва ресторанта по снимките, на живо не съм го виждала
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #10 -:
юли 04, 2011, 23:33:12 »
И по-назад съм писала, че в Акорд ми направиха много добро впечатление, защото когато звънях да питам дали ще съберат гостите ми, жената, с която говорих много съвестно ми призна, че ако ги събере, то ще бъде страшна лудница и не ни съветва да го прави. Беше много мила и не ни излъга, както на други места.
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850
«
Отговор #11 -:
юли 05, 2011, 07:07:55 »
Момичета, когато уговаряте кувертите за летните сватби, помислете за безалкохолните и колко се включват в куверта, което включва и водата. Това са нещата, които се консумират най-много и при евентуална уговорка за по-нисък куверт, това перо може да обърне бюджета. Говорете с управителите примерно да увеличат с по 5 лв куверта, но безалкохолните да са безплатно.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #12 -:
юли 05, 2011, 07:55:35 »
Цитат на: ellimink в юли 05, 2011, 07:07:55
Момичета, когато уговаряте кувертите за летните сватби, помислете за безалкохолните и колко се включват в куверта, което включва и водата. Това са нещата, които се консумират най-много и при евентуална уговорка за по-нисък куверт, това перо може да обърне бюджета. Говорете с управителите примерно да увеличат с по 5 лв куверта, но безалкохолните да са безплатно.
Браво, един наистина разумен пост. Здраво и трезво мислеща булка, личи си ,че не си спала навремето в училище в час по математика.Някъде тука пишеше в един пост че 35 лв. бил висок куверт.Ей такива като тебе ги чакат навсякъде и с удоволствие ги пускат на пързалката. Казват ти цена 20 и после така става, че ти излиза 40.Чета, чета, чета и в целия форум едно и също" това ни е скъпо, онова ни е скъпо". Но много малко от вас мислят така трезво и си дават реална сметка кое наистина е скъпо.Търси се куверт от 25лв, и си мислите че е добре, ама ако знаете каква скапана храна се сервира за тия пари.Пълна излагация направо, хора това е сватба все пак.Имам чувството, че някой от вас не влизат в супермаркет и не знаят цените на хранителните продукти. А в добрите ресторанти такива куверти няма. В Интерпред, 42лв ви е скъпо, а кой отчита факта , че бирата е безплатна и на корем?Безалкохолното си го внасяте вие. Във Флауерс пък водата е безплатна, и не лъжат със сметките.Знаете ли, преди 2г имахме в един ресторант с едни познати следния случай. Пращаме ги в Интерпред. Цената им идва височка, отиват в ресторанта Х. Там куверта е с 9лв по нисък.Обаче безалкохолно не се внася от вън и струва 1.50лв. 100ч. гости изпиват 600 безалкохолни и един куп други неща отгоре(сокове и каквото се сетите там). А сега сметнете колко е излязъл куверта в действителност.
Активен
zarri
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #13 -:
юли 15, 2011, 10:38:48 »
Здравейте!Искам да попитам някой има ли информация за " Лора кетъринг"?
Активен
valtsvet
Ентусиаст
♣♣♣♣♣
«
Отговор #14 -:
юли 15, 2011, 13:53:16 »
намерихме си ресторант, базата на министерство на труда и социалната политика, центъра за обучение под Кремиковския манастир, момчетата готвачи са млади готвят страшно вкусно и куверта ни е под 25лв, ресторанта събира мах 130души ние ще сме 120, нямат украса но работят с две млади девойки, които правят мн готини неща
най-важното няма ограничение за часовете, колко време ще ни е сватбата, ако сме купонджии и до 5 сутринта никъв проблем няма
мястото е много романтично имат си хотелска база, за гостите от другите градове много съм хепиииииии
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
30
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>