Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 04:46:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Panteryx 09.07.2011г.  (Прочетена 39782 пъти)

mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #45 -: юни 17, 2011, 20:51:12 »

Ами ние май мислим да не пишем кой знае какво .. Просто както са направили свекъра и свекървата ще напишат моето име на неговата халка и неговото име на моята халка и съответно и на двете ще пише датата ! Предпочитам да не са натрупани с надписи ..
Активен
plesure
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: юни 17, 2011, 22:03:14 »

И ниетаканаправихме. Но ето ти линк с няколко предложения: http://www.svatbata.bg/articles/gravrane_prysteni.html
Активен
Sandri
Сватбар
Публикации: 230

« Отговор #47 -: юни 18, 2011, 00:39:08 »

Хей  smile Следя ти темичката изкъсо но все не се наканвам да пиша.  blush Та за халките ние ще напише на нашите "От любов" без имена и дати, но аз доста търсих за идеи преди да се спрем на това. Може да напишете част от вашата песен, нещо на латински (в Германия е много модерно) което не всеки ще разбере, част от обещанията които ще си дадете (примерно "Вярност Любов Доверие) или това което беше моя фаворит да измислите няква фразичка която да разделите на двете халки примернo "Завинаги....ръка за ръка" (не много добър пример, но не се сещам за нещо по-добро в момента). Също може да напишете нещо за другия примерно "Ти си щастие" или нещо такова. Аз лично не исках в никакъв случай да гравираме името и датата, защото за мен лично няма смисъл и ми се щеше да е нещо лично, което като го погледнем да има значение за нас.  pardon Каквото и да изберете съм сигурна, че ще е правилното за вас.  girl_wink
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: юни 18, 2011, 10:03:58 »

Ехаа момичета благодаря за предложенията, страхотни помошници сте  give_rose give_rose give_rose
Ние говорихме с годеникът ми ,но той за пореден път отказва да ми съдейства за надписа на халките с думите ,че не се сеща нищо и аз да го измисля  angry Еми ще мисля нещо  nea
За почти всяко нещо свързано със сватбата ме оставя аз да решавам  diablo Някой път много ме ядосва с неговото безразличие към някои неща... cray

Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #49 -: юни 18, 2011, 10:26:26 »

Panty, радвай се, че е така, защото моят половинчо държи да участва в избора на всяко нещо и става страшно - не харесва нищо от нещата, които аз съм избрала, а малкото неща, които той харесва, пък не са по моя вкус  pardon
Радвам се, че поне роклята сама ще си я избирам  funnytooth
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: юни 18, 2011, 22:25:54 »

Мила, хич не се ядосвай! Просто повечето мъже не ги интересуват нашите цветенца, и брокатчета и т.н. Моят само симулира интерес от време на време, но аз си го хващам! sarcastic Относно надписа на халките, аз мисля да напишем на латински "силните действат заедно". Ако искаш ето ти още идейки (някои са на английски, но ти може да си ги преведеш):
"Worth the wait", "Until my forever ends...",  "Amor Vincit Omnia" ("Love Conquers All"), "More than all of the stars", "Happily ever after",  на едната -"завинаги твоя", на другата "завинаги твой", на едната:You don’t have to be afraid, на другата:I’ll be there for you, "tibi in omne tempus"- "for you, forever",  на едната:I found my princе, на другата: the shoe fits, 
Забавни: Happy now? Good., Please return with man if found, If found, keep man and return ring , Put it back on!, Don't even think about it Erik!, PUT THAT DAMN RING BACK ON WOMAN!
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: юни 19, 2011, 08:30:46 »

Monikamaria благодаря ти мила  give_rose give_rose give_rose за идеите

Birthday Момичета днес имам рожден ден и затова ви черпя с торта ,дано да ви хареса защото с много голяма радост я приготвих за вас  yahoo yahoo
На обяд съм на пробна прическа и ще се снимам да видим дали ще ме харесате  yahoo

Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #52 -: юни 19, 2011, 08:38:40 »

Честит рожден ден! Да си жива и здрава, с много късмет и достатъчно пари! Започва големият купон при вас, нека ти е много хубаво!
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: юни 19, 2011, 10:01:50 »

Честит ден-ден, мила!!!  chee Birthday Бъди много, много, много щастлива!!! И успех на пробната! Чакаме снимки! smile
Активен
Sandri
Сватбар
Публикации: 230

« Отговор #54 -: юни 19, 2011, 10:23:50 »

Честит рожден ден! Пожелавам ти много сбъднати мечти и поводи за усмивки!  Flower Sunshine
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: юни 19, 2011, 18:38:16 »

panteryx, миличка, моля те не се ядосвай. Това е твоят ден и трябва да си щастлива и усмихната.   chee autumn Blush Blush  Не го приемай вътрешно и си изкарай супер днес!

Искам да ти кажа,че прическата е супер и фризьорката се справила чудесно! Bravo Bravo Bravo
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: юни 19, 2011, 19:16:02 »

V_e_S_i ми годеникът ми изобщо не я одобри изобщо не била това ,което съм избрала и седяла ,като разплетена кошница cray Аз лично се одобрих с нея ,но си мисля че има още какво да се направи по-нея,трябва да бъде малко по-стегната а и самата фризьорка като чели не се постара.Не знам!
Ще говоря утре с нея ако има вариант да се направят самите кичури по-стегнати,както също така говорихме и да сложим и на някои кичури златен спрей ,защото се оказа че на нея и бил свършил и също би могло да стои добре.Не се вижда добре на снимката обаче ми сложи лилав спрей!
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #57 -: юни 19, 2011, 19:57:11 »

Прическата е сладка, но може както каза и още да се даде от страна на фризьорката, но все пак е пробна и там го правят отгоре отгоре. Според мен към края на тила може да е по свободно и по оформени къдрици може да седи още по добре. Мисля че една от снимките в галерията ти е подобна, но и така да е е много добре. И... между другото честит рожден ден. Пожелавам ти предимно здраве. Бъди много и искрено обичана и само сполуки в живота  give_rose give_rose give_rose
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: юни 19, 2011, 20:03:14 »

Mishi със сигурност още може да се оправи по-нея.А иначе целта ми беше Прическа 2- в галерията ,това исках да ми направи ,но явно понеже е пробна прическа и малко претупа нещата.
Да се надявам на сватбата да се получи по-добре smile
Активен
mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #59 -: юни 20, 2011, 08:38:08 »

Аз смята , че изглеждаш чудесно ! Между пробната и реалната прическа винаги има планина разлика ! Сигурна съм , че фризьорката ще се постарае много повече на сватбата ти !!! А за половинката ти не се притеснявай ! Гарантирам ти , че когато те види с роклята прическата и грима ще остане повече от очарован !
Между другото вчера не съм могла да пиша , но все пак - Честит рожден ден на патерици !!!
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: