Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 05:28:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Panteryx 09.07.2011г.  (Прочетена 39797 пъти)

Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #15 -: юни 12, 2011, 09:46:41 »

Честита тема и от мен  Bravo

Тортата е супер, просто не мога да повярвам на каква цена си я порачала. Кутията е много хубава, свежа и весела  give_rose
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: юни 12, 2011, 18:03:30 »

svekarva благодаря за съвета ,това е много полезно  give_rose
Бяхме се отчаяли ,защото навсякъде 3.00 лв, даже и на едно място ни казаха и 4.50 лв парчето.Най-обикновенна бяла торта  в Маркрит ни казаха 3.00 лв. за парче ,като си направихме сметката една обикновенна бяла торта без нищо излиза ,колкото ако си поръчаш готова сватбена  crazy

Susito Благодаря ти  give_rose
« Последна редакция: юни 12, 2011, 19:51:10 от panteryx » Активен
plesure
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: юни 13, 2011, 10:17:52 »

УАУ! Ето това се нарича цена! Аз наистина съм се отчаяла честно казано. В двете фукли ни казаха цена на парче 4-4.5, в Папая горе-долу същите цени, в Лагуна - 3.1 е най-евтината, ако е по наш дизайн - 3.9. И никакви отстъпки за количества! Има огромна разлика дали купуваш, както в твоят случай, 40 парчета, или 130 като при нас, ама не и за сладкарниците.

Браво за избора и за цената!
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #18 -: юни 13, 2011, 13:58:49 »

panteryx браво много е хубава тортата както и цената  smile
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: юни 13, 2011, 14:10:58 »

plesure защо не попитате и вие в Неделя ,може да ви направят някаква отстъпка ако си изберете модел от техните торти ,а не по-ваш избор?Или вие искате нещо определено!
Аз се обедих ,че там май най-поносимите цени на парче торта.Ние също попитахме в Папая но казаха 2.80 лв.на парче nea

iveto90 Благодаря ти мила!

Ние днес ходихме поръчахме халките ,но благодарение на милото ще са класически модел ,защото той държеше твърдо да са такива и отказа всякакви други варианти. cray
Направихме си и изследванията в Санус и станаха много бързо за 15 мин бяха готови.
Доколкото разбарх това медицинско е достатъчно ,но дано не се наложи да вадим още някой друг документ?
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #20 -: юни 13, 2011, 14:15:25 »

Ние днес бяхме до залата и занесох само медицински, декларациите, и квитанция за музиката...това ти трябва поне така казаха лелките от Пиротска 10 smile

А за халките аз не исках класически и милото не се и дърпал, искахме нещо което да седи добре и на него и да е нещо по-така  blum Но класическите също са хубави  smile
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: юни 13, 2011, 14:20:21 »

iveto90 Благодаря за бързият отговор! give_rose
Еми няма свърши вече ще са такива халките  nea
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #22 -: юни 13, 2011, 14:22:32 »

Няма проблем, а за халките не се ядосвай, той и моя мъж искаш 100% да са еднакви защото аз исках мойта да е с камъчета,но сега не съжалявам много си ги харесвам. А вие в коя ритуална зала ще сте май съм пропуснала да прочета  blush
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: юни 13, 2011, 14:27:39 »

Ние ще сме в Оборище  избрахме я защото е близо до нас, а и парка Заимов е до нас за една фотосесия след ритуала  *YAHOO*Дано се получат хубави снимки  blum
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #24 -: юни 13, 2011, 14:30:12 »

Супер, ние не знам къде ще правим фотосесия, ще се получат как иначе щом е навън и е зеленко ще са прекрасни  give_rose
Активен
plesure
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: юни 13, 2011, 14:34:03 »

Защо на нас в Папая тогава ни казаха около 4 лв?  nea Странно. Но и в Неделя ще питаме, въпреки, че наистина си харесах една торта, която не съм срещала по каталозите. Мисля че много добре ще си пасне с цялата обстановка и тема на сватбата.. ще се опитам да я сложа в моята тема, да не ви спамя smile
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #26 -: юни 13, 2011, 16:31:51 »

Panteryx не се ядосвай за халките. Важното е след това да си я носите и двамата, а не както повечето правят да я " забравят" в къщи или да казват, че не им е удобно или не им харесва. Така поне няма да има оправдания  blum ( в крага на шегата разбира се ). Важното е, че вече са поръчани а до скоро се беше притеснила за тях. И класическия модел е много хубав важното е да си ги носите с кеф.
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: юни 13, 2011, 16:42:54 »

Mishi Много благодаря  give_rose аз само малко се ядосах на годеникът ми ,защото тропна с краче и това  ще е pardon
Ама нищо де  Wink ще го преживея в крайна сметка не това е толкова важното.
Важното е ние да се разбираме и да се подкрепяме  любов заедно
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: юни 13, 2011, 18:32:41 »

Panteryx, изобщо да не се ядосваш за такива дреболии, хубаво е да са еднакви халките и според мен, все пак са символ на нещо общо, което ви се случва. За мен така е по-добре, но ние ще сме с различни халки, просто защото аз искам нещо, което да се вързва с годежния ми пръстен, за да ги нося на един пръст  pardon. Пък от класическото по-хубаво няма, и от мода никога няма да излезе.  danceg
Taка и  той ще си харесва халката и ще си я носи! (има и  мъже, които не си носят халката) Така че, определено това е по-добрият вариант!
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #29 -: юни 14, 2011, 14:34:37 »

panteryx, мила, чак сега видях темичката! Girl_hide Честита да ти е! give_rose  give_rose  give_rose
И твоят Ден наближава! Желая ти да се насладиш максимално на оставащите ти "момински" дни smile  twohearts
Относно халките и аз мисля, че по-важното е мъжа да ги хареса, защото те са по-претенциозни в това отношение, а и да е нещо което би носил.
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: