Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 13:36:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете - част 5  (Прочетена 146409 пъти)

mynicheto
Сватбар
Публикации: 234

« Отговор #105 -: юни 14, 2011, 13:14:33 »

Идеите ви са страхотни ! Майка ми предложи да им купим по една картина , но не съм сигурна дали е подходящо ! Аз примерно много харесвам картини , но не мисля че ако не съвпада с цветовете на стаите ми бих се зарадвала .. Пък и дали мъж ще се зарадва ??
Това за спа процедурите ще е много хубаво ! Всъщност като се замисля от хотела който сме избрали да правим сватба като подарък са ни приготвили президентския апартамент , закуска в леглото и карта за спа процедури в хотела . Може пък да питам колко струва една такава карта и да им вземем и на тях и да идем четиримата на спа процедури на следващия ден ! Страхотна идея !
За иконите е също хубава , но наистина не се знае кой как ще го приеме . Аз съм набожна , но не знам къде мога да си сложа икона вкъщи и също ще мим стане неудобно .
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: юни 14, 2011, 14:13:14 »

Може и ако ресторанта и техниката позволяват, просто да направите ено клипче със снимки и музика, за това как сте се запознали, защо сте избрали точно тях за кумове и колко много означава за вас това, че те са приели. Пускате клипчето на сватбата и след това подарявате на всеки от тях по 1 диск с него и да речем с ваши общи снимки, включително и от сватбата, това е много сантиментален подарък, с минимални разходи Wink
Активен
fashion
Професор
Публикации: 399

« Отговор #107 -: юни 14, 2011, 14:14:23 »

Според мен подаръка трябва да си остане за спомен, а не процедури или нещо такова. Аз бих заложила на златна гривна, обици или просто нещо което няма да го използват и край. Но пък въпрос на предпочетание, най-добре да се питат какво искат. smile
Активен
fl0r1ta
Ентусиаст
**
Публикации: 61

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: юни 14, 2011, 14:43:02 »

Според мен подаръка трябва да си остане за спомен
 най-добре да се питат какво искат. smile

И аз съм на това мнение  good Ние с нашите кумове се разбрахме ние да им кажем какво искаме и те да кажат на нас  smile Аз мисля да предложа на кумата да идем един ден да обикаляме и като решим да се консултираме с половинките  smile
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #109 -: юни 14, 2011, 14:47:02 »

Ами ако говоря с тях няма да ми кажат нищо и напротив ще почнат " абе я стига няма да ни подарявате нищо " и подобни !! За златни гривни и такива неща не мисля че е удачно ! Всеки си има вкус и не мисля че трябва да дам толкова пари за нещо , което може да не носят после !! Мисля че ресторанта не предвижда подобна опция с прожектирането , но пък може да им го направя това клипче и да го подаря след сватбата !
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #110 -: юни 14, 2011, 16:15:13 »

Ние като отидохме да ги искаме се разбрахме какво точно искаме ние и какво те, така е най-удачно според мен smile
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #111 -: юни 14, 2011, 21:53:52 »

Тъкмо си говорих с милото по въпроса за подаръците иии той прецени , че не било удобно да ги пратим на спа процедури или масажи понеже кума нямало да иска да дойде без приятелката си .. което е мнооого тъпо , но той си го познава по-добре и каза че не е удачно  .. Пак преминаваме във вариант да им купим по нещо .. ама какво ??  pardon
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: юни 14, 2011, 23:35:25 »

mynicheto, защоне  обсъдите варианта да  отидете на  почивка заедно. Кума с  приятелката, вие и кумата. Един уикенд някъде и  това да  са  ви  подаръците  един  на  друг. всъщност  всеки ще  си  поеме разходите, но вси едно вие сте подарили  почивка на  кумовете и  те  на вас, а причтелката на кума ще си  поеме нейните и  така pardon
 Ние така  ще направим с нашите  кумове. Ще  отидем заедно някъде и няма да се ангажираме с подаръци, Защото те са си двойка, но не  живеят заедно и трябва да  им купуваме нещо поотделно на двамата, а на нас за в момента не  ни  трябва нищо. Така, че за сега сме решили така
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #113 -: юни 15, 2011, 06:20:49 »

да но и милото не може да отсъства много много от работа и кума и кумата .. май аз съм единствената дето мога да си ходя когато и където си искам ! И без това ми беше много неудобно , че сватбата е през седмицата и трябва да си вземат два дни почивка ....
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #114 -: юни 16, 2011, 15:34:03 »

Offtopic

Мъниче, ако си прочетеш предишното мнение на същата страница в тази тема, ще видиш как лично ти си подчертала въпроси, които обсъждаш и определено шаферките или облеклото на младоженеца не са част от темата за кума. Мисля, че можеш лекичко да поуспокоиш тона, при което подчертавам, че проявявам разбиране към емоциите ти в настоящия момент, но ми идва малко в повече това изливане на мнения с безброй удивителни, още повече когато критиката към теб е градивна.  Offtopic
Активен
fashion
Професор
Публикации: 399

« Отговор #115 -: юни 16, 2011, 16:43:21 »

Аз да попитам нещо за кумовете (ще ме прощавате,ако се повтарям с въпроса си и го има някъде).
Та скоро наближава нашата годишнина, нещо по-специално, някакъв ритуал с кумовете има ли. Мисля да ги поканя на вечеря в някой хубав ресторант, а подаръци нещо?
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #116 -: юни 16, 2011, 17:24:37 »

Деничка Звездичка , Не съм искала да прозвуча с груб тон или така нататък , но наистина темата, която подхванах е за това как трябва да е облечен кума , понеже моя има друго желание. В последствие една от съфорумките ми писа нещо лично към мен ( на предната страничка е поста и можеш да го прочетеш) и за да не нажежим страстите предпочетох да обясня нещата , които тя е посочила в поста си и съм писала , че повече няма да се обяснявам . Не искам да създаваме излишен негативизъм в темите , но не мисля , че съм сбъркала някъде ! За да няма повече проблеми няма да пиша повече тук и няма да има неподходящи постове .
Между другото, относно удивителните - така пиша винаги и навсякъде ! Не мога да си променя начина на комуникация понеже вие го приемате по-различно. Съжалявам още веднъж че попитах как трябва да е облечен кума . Все пак от там тръгна цялата обърквация !
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: юни 16, 2011, 17:40:19 »

Писането с много удивителни е равностойно на съзидателен тон, ако не знаеш да ти кажа.Друго, когато се излиза от темата се казва, "СПАМИМ, хайде да се преместим в съответната тема!"

Сега аз ще съм съзидателна!!!Всички имате претенции, искате най- най- за всичко.Не приемате една критика а скачате на бой.Спрете се и се огледайте, вие не можете да пазите никакви правила във виртуалното пространство, а какво остава на истина в живота.Умния човек, слуша и мисли когато му кажат нещо!!!
Активен
mynicheto
Сватбар

« Отговор #118 -: юни 16, 2011, 17:50:14 »

Знам прекрасно, какво означават удивителните знаци и както казах така съм свикнала да пиша. Сега няма нужда да подскачате така ! Както виждате аз се опитвам да не се държа зле . Подскачате срещу мен , че не съм приемала градивна критика и така нататък и че спамя по темите и съжалявам че мислите така , затова казах че няма да пиша повече в тази тема ! Спам между другото е и това , което съдържат последните постове ( включително и моите и вашите ) така че моля ви спрете да коментирате явно моето ужасно държание и манталитет и си пишете по темата . Аз ще спра да пиша !
Дори ще помоля ако не е проблем модераторите да изтрият последните ми мнения за да не стават пак излишни скандали !
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
**
Публикации: 81

« Отговор #119 -: юни 16, 2011, 19:04:35 »

fashion,не мисля,че има някаква конкретна традиция.Поне аз не съм чувала никога за подобно нещо.Ако имате желание да ги поканите,за да празнувате заедно-направете го.Всичко зависи от личните ви предпочитания.А що се отнася за подаръци,по-скоро вие имате повод...В случай,че решиш да ги изненадаш с нещо,мисля,че много ще се зарадват.Пожелавам ти незабравим празник!
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: