Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 19:57:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
" Булчински рокли - 17 "
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Булчински рокли - 17 " (Прочетена 187950 пъти)
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
Отг: Булчински рокли 17
«
Отговор #195 -:
юни 14, 2011, 20:27:52 »
silvaki, наистина е много красива и моята такава само, че с по-малък шлейф и ще е в цвят шампанско
твоята къде ще я шият? Ще чакам да качиш и снимки като стане готова.
Активен
love.net
Сватбар
«
Отговор #196 -:
юни 15, 2011, 11:17:31 »
Моят в Добрич...в булчински магазин ''Чар'',имат също бутик и във Варна ,но понеже съм от Добрич ми е по-лесно там...много се притеснявам какво ще стане
Активен
Evalina
Сватбар
Публикации: 203
«
Отговор #197 -:
юни 15, 2011, 14:13:43 »
silvaki, страхотна рокля. Поздравявам те, направо се влюбих в нея
До сега не бях чувала за този магазин "Чар". Аз съм от Бургас, но мога да прескоча до магазина им във Варна. Би ли споделила цена на роклята (може и на лични), за да преценя дали се вмества в предвидения от мен бюджет и дали има смисъл да предприемам ходене до Варна
Активен
mynicheto
Сватбар
«
Отговор #198 -:
юни 15, 2011, 18:20:36 »
Evalina
, ето ти линкче да видиш инфо за тази фирма . Аз ходих там имат интересни моделчета . Дори едната от роклите между които се колебаех беше от там ! Наистина те съветвам ако можете да разгледате из Варна ! Ще ти препоръчам още 2-3 местенца където съм убедена , че няма да останеш разочарована !
http://www.biznesa.com/modules/icontent/index.php?page=216
Активен
love.net
Сватбар
«
Отговор #199 -:
юни 15, 2011, 18:30:50 »
Да отговорни са там и консултантите са много любезни...има някой ти казват колко добре ти стои роклята
само и само да си я купиш,макар че в случая не си купуваш блузка
,наистина те съветвам и аз да отидеш ,няма да останеш разоàрована...
Активен
Evalina
Сватбар
«
Отговор #200 -:
юни 15, 2011, 19:26:55 »
Супер са им моделите. Ще отскоча някой уикенд до Варна. Чудих се защо мои приятелки ходеха до Варна, София и Асеновград да си купуват рокли, а не от Бургас, а то явно има защо
. Ако ми препоръчате още някой булчински магазин във Варна, за да мога да пообиколя, ще ви бъде много благодарна.
Активен
mynicheto
Сватбар
«
Отговор #201 -:
юни 15, 2011, 19:41:47 »
http://www.bridaldress-bg.com/
- Изпитан бутик !!! Там сестра ми уши и двете си сватбени рокли , а аз ших там моята бална рокля ! Угодиха ни на всяка прищявка и приумица повярвайте ми а те нашите хрумвания край нямат !!!
http://www.wedboutique.com/WedBoutique/BG_Intro.html
- От този бутик поръчах сватбената си рокля ! Също много добрър !
http://www.dessislava-wedding.com/
- Тук също в магазина има много хубави модели ! тук са по-старички в сайта , така че на място си е най-добре ! А и в този магазин има мнооооого аксесоари !!!
http://www.alegra-bridal.com/
- От тук моя приятелка си уши бална рокля ! Обслужването е уникално добро !!! Обръщат внимание на всяка една по отделно и определено помагат с избора !
http://www.juliakontogruni.com/
- Ако харесваш по-пищни рокли с много камъчета и декорации по тях тук определено ще намериш големи красоти !!! Няма как да не си център на вниманието !
http://www.lasposa-bg.com/
- Тук можеш да намериш малко по-различни модели ! Определено има уникални рокли , но пък а мен ценичките им са по-високи !! И все пак не знам каква сума си отделила ти !
http://mirena-varna.com/
- В сайта не са качили нищо, но в магазина им има много хубави модели ! Бях на крачка да поръчам рокля от там преди да видя тази, с която ще бъда !
Не пропускай и Чар , защото имат хубави модели !!
Надявам се да съм ти помогнала !! Има адски много сватбени салони из Варна , но аз ти споделям тези, от които съм най-доволна ! Ако искаш ела в темата за сватба във Варна и питай там момичетата коя къде е шила ! Не вярвам някоя да ти откаже ! А ако имаш нужда от помощ в ориентирането можеш да разчиташ на мен ! Ще помогна с каквото мога !
Активен
Evalina
Сватбар
«
Отговор #202 -:
юни 15, 2011, 19:48:50 »
Олеее, супер. Много, много, много благодаря
. Задължително ще докладвам с избора на рокля, щом отида и разгледам.
Активен
mynicheto
Сватбар
«
Отговор #203 -:
юни 15, 2011, 19:54:47 »
Цитат на: Evalina в юни 15, 2011, 19:48:50
Олеее, супер. Много, много, много благодаря
. Задължително ще докладвам с избора на рокля, щом отида и разгледам.
Ааа моля ! Нали сме тук , за да си помагаме ! Но съм сигурна , че ще си харесаш поне по една рокля от всеки сватбен салон и после ще се чудиш коя да бъде .. Поне при мен беше така , при все че аз бях с хиляда претенции какво НЕ трябва да бъде хахах не знаех какво да бъде , но знаех какво да не е !! хаха
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #204 -:
юни 15, 2011, 20:13:49 »
Момичета, дойде и моят ред да се похваля с МОЯТА рокля
Снимката е в галерията. Не можах да я снимам на мен, но по-натам ще гледам да я кача. Просто веднага я занесох при родителите ми и ще седи там до сватбата. Ако се наложи пак да я обличам, ще се снимам и ще ви я покажа. Мога само да ви кажа,че е 100% едно към едно модела от снимката с ушития вариант, даже на живо е по-хубава
Много ми харесва и съм много щастлива,че си намерих модел, за който си мечатех, стои ми много добре
и се вместих в бюджета, който си бях определила - струва 350 лв
Имам си и воал (прекрасен е със сатен по края) и ръкавелки (сатенени, много хубави) - точно както си представях всичко! Сега нямам търпение да дойде ДЕНЯТ
И аз след като минах през лутане и чудене - дали от инернет да си поръчам, дали да си шия, дали да е готова рокля
все пак отидох до Асеновград и си я взех от там. Момичета искам да ви кажа,че когато ходих тук в София в Холидей Сона пробвах подобна рокля и струваше 1400 лв
Дизайнерката ми даде визитка и в сайта имаше, освен тази, която мерих и още 2-3 модела подобни рокли на същата цена. Аз и по-рано бях писала кой е модела точно, но за съжаление в момента не мога да отворя сайта и май е неактивен от известно време. Този модел за мен беше само идея и в никакъв случай нямаше да дам толкова пари за рокля
Е, сега мога да ви кажа, че роклята, която си купих е едно към едно с един от моделите в сайта на Холидей Сона и даже във страницата им във фейсбук я има същата рокля, същата снимка, същата манекенка:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=165537849099&set=a.165537079099.114523.165530354099&type=1&theater
Какво да кажа друго освен, че вече не знам на кой да вярвам - в Холидей Сона ми казват,че ако поръчам роклята ще чакам 6 месеца доставка от Барселона, а в Асеновград си взимам същата, готова за 4 пъти почти по-ниска цена
Не знам кой от кой копира, но в Асеновград тази рокля я има на всяка една реклама на магазина из града, на визитките на дизайнерката е също този модел и едва ли ще си позволи да го копира и да го разпространява, ако не е нейн.
Всъщност за мен марката няма никакво значение, аз дори първоначално не обърнах внимание,че е същия модел и чак вкъщи като отворих страницата и видях,че е същата. Важното е, че имам рокля!!! много съм HAPPY
и нямам търпение да идва 17-ти септември!
Активен
mynicheto
Сватбар
«
Отговор #205 -:
юни 15, 2011, 20:21:43 »
Веси , страхотна е роклята и цената е перфектна !!! Сигурна съм че на теб ти стои повече от страхотно !!!
А младоженеца виждал ли е роклята ??
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #206 -:
юни 15, 2011, 20:47:13 »
Еее, уникална е роклята!
Браво, Весии, много се радвам, че си успяла да си намериш своята рокля!
Пожелавам същия успех на всички булки, включително и на себе си
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #207 -:
юни 15, 2011, 22:43:35 »
mynicheto, pink_panther
, радвам се,че ви харесва! Ами да ви кажа той всъщност я е виждал на върпосните реклами на магазина, както и на плика, в който ми я сложиха също е тя, но не знае, че това е модела, който съм си взела
Даже се съмнявам, че е обърнал изобщо внимание на рекламите и картинката на плика
Принципно, аз не толкова заради традицията не искам да я вижда, а заради изненадата
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #208 -:
юни 16, 2011, 04:44:05 »
V_e_S_i
Честита рокля и от мен наистина,е много красива радвам се,че си намерила своята рокля на супер цена.
И аз сега вече чакам да стане другата събота да отивам да си взема моята-нямам търпение,направо!!!!
Активен
mynicheto
Сватбар
«
Отговор #209 -:
юни 16, 2011, 07:08:12 »
Аз какво да кажа , като на 25-ти тепърва отивам за контролни мерки преди да е ушият и три дни след това чак ще я пратят във Варна за да я пробваме в магазина и ще си седи при тях , защото до последно ще се коригира заради коремчето ! Не знаем колко ще порасне до тогава !! Та аз ще си взема роклята може би 3-4 дни преди сватбата !
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...