Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 19:03:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част (Прочетена 175756 пъти)
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част
«
Отговор #75 -:
април 18, 2011, 17:48:24 »
polilqshka
и аз бих препоръчала e-Bay
http://shop.ebay.de/i.html?rt=nc&LH_BIN=1&_nkw=Handschuhe+Braut&_trksid=p3286.c0.m301
Активен
vasilena0508
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #76 -:
април 18, 2011, 18:29:39 »
Цитат на: anelcka80 в април 18, 2011, 17:48:24
polilqshka
и аз бих препоръчала e-Bay
http://shop.ebay.de/i.html?rt=nc&LH_BIN=1&_nkw=Handschuhe+Braut&_trksid=p3286.c0.m301
Да същите са 2 и 6
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #77 -:
април 19, 2011, 00:22:09 »
Благодаря за отговорите, чета ги много внимателно.
Моята сага продължава, така да се организира сватба от далече, не е работа.
Та:
Бялата къща отпада, защото в градината не правят сватба, а само в ресторанта, не ми хареса обстановката.
Лилия отпада, на терасата са с плетени столове, а основният ресторант не ми харесва самото разположение.
Естрея отпада, защото не дават по-късно от 23:30, точно като сватбата е в разгара.
Гранд Албатрос и Сезони не приемат сватби.
Мислех за Максим в Морската, обаче ако август месец е като миналия с тези тропически горещини, ако помните, плюс алкохол, танци и официални тоалети, ще стане едно мазало и климатика ще е задължителен.
Засега съм се спряла на Романс, изглежда приятно на снимките, има дансинг, гледката е към басейна, дават и овъртайм срещу 100 лева, безплатен апартамент за двойката и спа процедури. Някакви впечатления от там? Или някакви други идея, имам време до сряда да реша.
За мен е важно да позволяват овертайм и музика поне до 2-3 часа. Забелязала съм, че ако ни спрат в 12 и после се реши да се ходи на дискотека, обикновено половината си тръгват, другата половина пияни, започват се коли, таксита и някакси замира купона, особено на друго място. Затова искам музиката да свири поне до 3. Няма значение парите.
Усещам как почвам да изпадавам в предсватбена треска.
Резервирам ли ресторанта, почвам да ви "тормозя" с други въпроси.
Активен
Angie13
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #78 -:
април 19, 2011, 03:34:19 »
Романс изглежда добър вариант. И на мен май ми е в топ 3.
Може ли да ме посъветваш къде мога да видя повече снимки.
ти за вътре или вън планираш? овъртайм срещу 100 лева само за вътре ли е?
аз продължавам да държа на външна сватба - заради тютюна
Активен
vasilena0508
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #79 -:
април 19, 2011, 08:06:23 »
Цитат на: Angie13 в април 19, 2011, 03:34:19
Да и аз така, защото повечето са пушачи. А ще е тъпо да ги карам да пушат навън. Дано да не е много горещо на 05.08
Активен
Destiny
Ентусиаст
«
Отговор #80 -:
април 19, 2011, 08:18:26 »
Въпросът с цигарите е доста интересен.
Вентура обявиха заведението си като място за непушачи и аз съм изключително щастлива!
Имаме доста гости пушачи, включително и родителите ми, които пушат много. Въпреки това, предпочитам да дишаме чист въздух и да ухаем на парфюмите си, вместо на цигарен дим и отровни утайки във въздуха.
Активен
shanny
Ентусиаст
Публикации: 125
«
Отговор #81 -:
април 19, 2011, 08:39:22 »
И аз съм на същото мнение, Дестини. Много съм щастлива, че залата в Марина е обявена "непушачи", ще си дишаме чист въздух, а който толкова не издържа има прекрасна тераса със столчета и изглед към морето, така че .... романтика
Активен
aalko
Ентусиаст
Публикации: 137
«
Отговор #82 -:
април 19, 2011, 09:36:22 »
Princess_of_the_Daw,в ресторант Романс имат опция да си платите овъртайм и за 2-3 часа,така,че и според мен мястото е най-подходящо!Само хубави неща могат да се кажат ,както за ресторанта,така и за самият хотел!Не се замисляй,ако датата е свободна!
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346
...живота е чудо....
«
Отговор #83 -:
април 19, 2011, 12:39:34 »
Цитат на: Princess_of_the_Dawn в април 19, 2011, 00:22:09
Благодаря за отговорите, чета ги много внимателно.
Моята сага продължава, така да се организира сватба от далече, не е работа.
Та:
Бялата къща отпада, защото в градината не правят сватба, а само в ресторанта, не ми хареса обстановката.
Лилия отпада, на терасата са с плетени столове, а основният ресторант не ми харесва самото разположение.
Естрея отпада, защото не дават по-късно от 23:30, точно като сватбата е в разгара.
Гранд Албатрос и Сезони не приемат сватби.
Мислех за Максим в Морската, обаче ако август месец е като миналия с тези тропически горещини, ако помните, плюс алкохол, танци и официални тоалети, ще стане едно мазало и климатика ще е задължителен.
Засега съм се спряла на Романс, изглежда приятно на снимките, има дансинг, гледката е към басейна, дават и овъртайм срещу 100 лева, безплатен апартамент за двойката и спа процедури. Някакви впечатления от там? Или някакви други идея, имам време до сряда да реша.
За мен е важно да позволяват овертайм и музика поне до 2-3 часа. Забелязала съм, че ако ни спрат в 12 и после се реши да се ходи на дискотека, обикновено половината си тръгват, другата половина пияни, започват се коли, таксита и някакси замира купона, особено на друго място. Затова искам музиката да свири поне до 3. Няма значение парите.
Усещам как почвам да изпадавам в предсватбена треска.
Резервирам ли ресторанта, почвам да ви "тормозя" с други въпроси.
и аз препоръчвам Романс. Нашата сватба беше в кръглата зала и останахме много доволни. Ако някой иска снимки да ми пише на лични, ще изпратя няколко за добиване на обща представа!
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #84 -:
април 19, 2011, 21:54:20 »
Цитат на: Angie13 в април 19, 2011, 03:34:19
Здравей,
Разглеждам снимките от сайта им, има и панорамна на ресторанта.
http://www.hotelromance.net/bg/
Става въпрос за залата. Навън овертайм не се позволява. По 100 лева на час.
Тютюна не ме притеснява, защото има климатик, има прозорци, а и предполагам хората ще излизат на разходка до басейна и ще пушат навън, за да не се задимява. Но ако има жеги като миналата година, не ми се мисли какъв задух ще е вечерта в комбинация с алкохол, танци и официални тоалети. Предпочитам да съм сигурна, че ще е прохладно в ресторанта. И ще отворим прозорците надвечер, ако се налага. И музикааа до сутринта.
Твоята сватба кога е?
«
Последна редакция: април 19, 2011, 23:27:50 от Princess_of_the_Dawn
»
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #85 -:
април 19, 2011, 23:57:33 »
Някакви впечатления от ресторант La Terrase в Оазис Бутик Хотел Ривиера. Имат две закрити зали и тераса с 80 места с изглед към морето. Най-добре се вижда от клипа 360 панорама:
http://rivierabulgaria.bg/fandb.php?lang=bg&hid=2&hcid=26
Хубава е гледката, и точно такова нещо си представях аз, но не виждам дансинг за терасата и дали не са много скупчени масите. Но все пак това са 80 места, ние ще сме около 60 души, ако махнат масата ще се освободи място, но музиката ще е проблема предполагам. Винаги има по нещо
Активен
Nikitka
Любопитен
«
Отговор #86 -:
април 20, 2011, 01:06:53 »
Хеей момичета, колко много съм изпуснала! Последно време бях доста ангажирана и нямах възможност да следя подробно
Вече съм във във Варна и ми предстоят страшно много неща за уреждане...DJ, фото, видео, църква, ритуална, украса, покани, торта, рокля
Това е за което се сещам така..на първо четене! Така, че стискайте палци, определено ще имам нужда от вашата подкрепа!
Princess_of_the_Down
според мен Романс определено е много добър вариант. Аз самата бих се спряла на него, ако можеше да ни побере. За мен има много позитиви - обстановка, условия, гледка, обслужване..ама ще спра до тук, за да не звучи като реклама.
Destiny
-вашата сватба е съвсем скоро вече
, сигурно много се вълнувате! Сподели как мина подготовката, какво ви остава като организация, имаш ли си вече темичка
Активен
Destiny
Ентусиаст
«
Отговор #87 -:
април 20, 2011, 07:57:09 »
Nikitka
, малко остава - 25 дни!
Да, благодарение на
Milataaa
си имам темичка.
Много е вълнуващо.
Активен
Wonder
Ентусиаст
Публикации: 57
«
Отговор #88 -:
април 20, 2011, 19:57:56 »
Цитат на: Princess_of_the_Dawn в април 19, 2011, 23:57:33
Някакви впечатления от ресторант La Terrase в Оазис Бутик Хотел Ривиера. Имат две закрити зали и тераса с 80 места с изглед към морето. Най-добре се вижда от клипа 360 панорама:
http://rivierabulgaria.bg/fandb.php?lang=bg&hid=2&hcid=26
Хубава е гледката, и точно такова нещо си представях аз, но не виждам дансинг за терасата и дали не са много скупчени масите. Но все пак това са 80 места, ние ще сме около 60 души, ако махнат масата ще се освободи място, но музиката ще е проблема предполагам. Винаги има по нещо
La Terrase в Бутик Хотел Оазис на Ривиера - и ние се бяхме спрели на него, но ни казаха че между Май и Септември не правят сватби в него конкретно, но имаше възможност за някакъв друг от комплекса, който не ни хареса. Все пак ако говориш с тях, гледай да е с управителката, че персоналът какви ни ги бяха обещали в началото, а то какво се оказа.
Успех!
Destiny
, честито за темичката!
«
Последна редакция: април 20, 2011, 19:59:44 от Wonder
»
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #89 -:
април 20, 2011, 20:07:42 »
Цитат на: Wonder в април 20, 2011, 19:57:56
La Terrase в Бутик Хотел Оазис на Ривиера - и ние се бяхме спрели на него, но ни казаха че между Май и Септември не правят сватби в него конкретно, но имаше възможност за някакъв друг от комплекса, който не ни хареса. Все пак ако говориш с тях, гледай да е с управителката, че персоналът какви ни ги бяха обещали в началото, а то какво се оказа.
Успех!
Destiny
, честито за темичката!
Благодаря ти.
Същата информация получих и аз, юли и август не се разрешават ставтби за сезона. Предложиха ми Империал, 100 лева куверт на човек като музиката приключва до 12, което за мен не е вариант, а и самият този ресторант не ми харесва.
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...