Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 20:30:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част  (Прочетена 136014 пъти)

Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #150 -: април 27, 2011, 13:19:39 »

Да се отчета и аз. Ние сме на 03.09 и към момента имаме ресторант, дата в гражданското, видеооператор, фотограф, DJ, днес ще запазим и църквата smile
Сега започваме да работим върху поканите. Решили сме сами да си ги правим  blush А какво ще излеле е друг въпрос   danceg Girl_hide
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: април 27, 2011, 13:25:00 »

pink_panther, в кое гражданско ти казаха, че е рано? Защото аз моята дата (04.09.2011) я запазих още през м.декември, заради оператора, фотографа и ресторанта. Просто исках и датата ми да е сигурна и затова избързах, но никой не ми е казал, че е рано. Може би, защото сме с изнесен ритуал и затова е по-различно. Но все пак си настоявай, защото си плащаш и да не стане после така, че точно часа, който искаш да е зает! Иначе, ние освен горните неща, които изброих, имаме църква, ди джей, агенция за украса, халки (вече от един месец smile ), поканите са избрани и сега те са на дневен ред, ще ги поръчаме до месец. Остават дрехите и по-дребните неща, но мисля, че няма много да ме забавят, защото всичко ми е в главата като идея и си търся конкретни модели smile
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: април 27, 2011, 14:25:31 »

Ееее, ама вие супер много сте напреднали!  Bravo Браво! Направо сте си почти готови!  danceg Ние също си имаме кумове.  За халки ще почакам поне още 2 месеца, както и за роклята.  Вие кой ДЖ си избрахте. Аз много се чудя, защото малко или много той създава настроението на сватбата. В същото време няма да имаме водеща и той ще трябва да води ритуалите, но пък ще имаме и оркестър. Баща ми ще се занимава с оркестъра, той ми предлага и един ДЖ ( не знам точно кой е, вика му Пафката  pardon ) , но се чудя дали да го послушам или сама да си го избера.
Ако някой е бил на сватба с някой пловдивски ДЖ, нека да сподели мнение. Знам, че има супер много мнения за това. Точно от тях се бях насочила към Миро и Дими. Но все още никой не съм си избрала.
За гражданското ходих в Марково, защото там ще ни е ресторанта, и ще е с изнесен ритуал, дадоха ми телефона на една жена, която се  занимава с тези неща от община Марица, но ми казаха да звънна след 1-2 месеца, че било много рано още и някви  документи не им били готови. Но като ви слушам ще взема да звънна сега направо на тая в община Марица, да говоря с нея направо.
Активен
Barborana
Сватбар

« Отговор #153 -: април 27, 2011, 16:31:10 »

Хм,  scratch one-s head и аз съм в Марково, но общината се казваше Родопи. Не съм много наясно с теритотиалното разделение, но поне си мисля че Марково се обслужва само от една община.
Дано не е много глупаво това, което напиша  LAUGHTER Обаче, ще взема да проверя каква е причината, да се обслужва и от Марица и от Родопи.

pink_panther, ти знаеш ли нещо повече по въпроса?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: април 27, 2011, 19:36:10 »

Марково е точно към община Родопи. Обредничката се казва Златка. Към Община Марица са посока Съединение.  good
Активен
juji4
Любопитен
*
Публикации: 48

« Отговор #155 -: април 27, 2011, 20:36:30 »

Марково е точно към община Родопи. Обредничката се казва Златка. Към Община Марица са посока Съединение.  good

има ли значение къде ще е подписването и от коя община ще е обредничката????
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: април 27, 2011, 21:26:04 »

има ли значение къде ще е подписването и от коя община ще е обредничката????
Да има значение! От община Пловдив не правят изнесени ритуали,ако не е в нашата община. Това важи и за другите общини.
« Последна редакция: април 27, 2011, 21:28:37 от Nina Style » Активен
pink_panther
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: април 27, 2011, 22:05:09 »

Ох, Родопи е, да. Не знам защо съм писала Марица, объркала съм се.  pardon Иначе, днес звънях на жената там, тя ми даде на други две жени номерата, на две обреднички и мога да си избера една от двете. Каза, че те изобщо нямали много сватби и наистина е рано да запазвам от сега. Утре ще се обадя и на двете  жени и с тях да говоря.
Barborana, вие запазихте ли си датата в Родопи вече?
Активен
Barborana
Сватбар

« Отговор #158 -: април 28, 2011, 13:11:40 »

Ох, бях се притеснила да не взема да оклепам работата smile и то не с кое да е, а с подписването  crazy
Щях да се побъркам тогава.
Радвам се, че разнищихме случая и всичко е наред danceg

pink_panther, ние подадохме някаква молба/заявление за запазване на датата (и на нас ни казаха, че е рано, ама аз за по-сигурно подадох) smile smile Казаха, че около месец преди датата ще ни се обадят.
Активен
Eli_P
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #159 -: април 28, 2011, 13:32:02 »

Момичета, трябва ми малко помощ от вас blush От къде да купим свещници - за високи свещи,нещо не мога да се сетя къде да потърся, в кои магазини
Активен
veninceto
Сватбар
Публикации: 150

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: април 28, 2011, 13:46:02 »

Ели, най-различни свещтници съм виждала в Джъмбото! Провери там има много smile
Активен
Eli_P
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #161 -: април 28, 2011, 14:18:33 »

veninceto,там не видях да има свещници за тези тънките и дълги свещи, имаше само за чаени, на нас ни трябват да са високи, за да се виждат като ги сложим по средата на масите,иначе ако са малки няма да се виждат от бутилките sad
Активен
pink_panther
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: април 28, 2011, 14:25:19 »

pink_panther, ние подадохме някаква молба/заявление за запазване на датата (и на нас ни казаха, че е рано, ама аз за по-сигурно подадох) smile smile Казаха, че около месец преди датата ще ни се обадят.
Еее, и на нас така ни казах! Значи все пак всичко е наред!   good Все ще ни оженят!
Ние и в един и същи ресторант ще сме, така че ще си помагаме с всичко!  give_rose
Ти нещо за украсата измисли ли? Исках и да те питам, мислите ли за Уелкъм дринк? Да си разпитам, аз... smile  blush

Активен
Barborana
Сватбар

« Отговор #163 -: април 28, 2011, 14:58:22 »

Чудесно! Ще си помагаме!  yahoo
С украсата съм до "под кривата круша" smile Не мога да реша какви цветове да ползвам. Мислех за тъмно лилаво (писах  за това в другата тема), но пък днес се замислих и за прасковено  pleasantry и то няма да стои лошо. Ти какво мислиш?
А за уелкъм дрика Люси ми каза, че няма да е проблем и мисля, че говорихме че ще трябва да си внесем ние шампанското/виното и ако искаш кетъринг. Не съм го обмисляла в детайли още .. Girl_sing Ако се чуваш по някакъв повод с нея може да я питаш, наистина smile и ще чакам да споделиш  Wink
Активен
Barborana
Сватбар

« Отговор #164 -: май 01, 2011, 09:54:39 »

Eli_P, провери ли за свещници в Айко, Бриколаж, Домко и другите подобни хипермаркети. Виждала съм там подобни свещници, които описваш, но преди време. скоро не съм ходила. Има и един магазин Стил декор(до Метро)..
Успех!
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: