Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 23:41:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част (Прочетена 136293 пъти)
Barborana
Сватбар
Публикации: 251
Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част
«
Отговор #120 -:
април 15, 2011, 13:50:48 »
Цитат на: pink_panther в април 15, 2011, 11:26:22
Много го харесахме, дори изобщо не отидохме да гледаме други ресторанти ( което може би си е грешка, но все пак....).
pink_panther, честито за датата и ресторанта! Да ти кажа, аз също държах ресторанта, в който ще си отпразнуваме сватбата да е с хубава градина, тъй като ще си направим подписването там. Преди две седмици обиколих всички възможни ресторанти, които имат капацитет повече от 130 души в Пловдив и близките села ....... и да ти кажа, по-красива градина от тази в Екзотик не видях.
Това разбира се е мое лично мнение и не обвързвам никого с него.
Ще се радвам са поддържаме връзка и да обменяме идеи
На коя дата е сватбата?
Активен
eli_belii
Ентусиаст
Публикации: 84
«
Отговор #121 -:
април 15, 2011, 15:54:12 »
Здравейте и от мен,ние също се спряхме на Екзотик за нашата сватба,градината е уникална
pink_panther на коя дата се спряхте и ние ще бъдем септември
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #122 -:
април 16, 2011, 01:26:07 »
:bravo:Супер! Много фенове на Екзотик!
Сватбата ни ще бъде на 25.09
Доста рано е още, но вече съм започнала да обмислям декорацията за ресторанта ( мерак, какво да го правиш
) Много се надявам изнесеният ритуал да е в градината и аз, но да не казвам голяма дума, че кой знае каква буря може да се извие тогава!
«
Последна редакция: април 16, 2011, 01:29:50 от pink_panther
»
Активен
Hypnose
Ентусиаст
Публикации: 126
«
Отговор #123 -:
април 16, 2011, 08:28:17 »
Здравейте!Нашата сватба ще бъде ноември и съвсем скоро започваме организацията.За сега все още уточняваме броя на гостите,но в крайна сметка май ще бъдат към 80-90 човека.Най-много ме затруднява избора на ресторант.Иска ми се да бъде светъл,изчистен и просторен.Имате ли някакви идеи?Случайно някой да е ходил на сватба в малката зала на Империал?Видях я на снимка и ми допадна,понеже не е шарена.Също така ми хареса и зала Бендида на Новотела.Имате ли представа там на каква цена са кувертите?
Активен
Barborana
Сватбар
«
Отговор #124 -:
април 16, 2011, 10:40:55 »
pink_panther, ние сме на 03.09. и съм в голяма чуденка каква украса да избера. Започнах още от сега да мисля в тази насока, тъй като ми се искаше да си правя украсата сама, но се надавях от ресторанта да имат поне бели калъфи за столовете, но уви няма...
а по агенциите са скъпи
Активен
eli_belii
Ентусиаст
«
Отговор #125 -:
април 16, 2011, 14:51:11 »
здравей мила Barborana не мисля че по агенциите са скъпи аз получих и оферта на 2.50 за стол, мисля че това е добра цена но всеки си знае колко парички си е отделил за украса,просто те съветвам да провериш повечко агенции,успех
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #126 -:
април 16, 2011, 18:43:55 »
И аз си мисля голяма част от украсата да си направя сама. Аз калъфи не искам, но искам панделки за столовете. Барборана, намерих някаква агенция за украса и за партита и там даваха калъфи под наем, ама ти да си ги сложиш сама. Цената беше 1.5 за стол (поне така разбрах). Пратих им запитване и за панделки само колко ще ми искат. Не мога да се сетя точно името в момента. Напиши в Google "сватбена украса направи си сам" и излиза сайта и в раздел "Направи си сам" ги гледах. Може да разучиш и този вариант.
Активен
Barborana
Сватбар
«
Отговор #127 -:
април 16, 2011, 20:01:47 »
Ooo момичета, страхотни сте!
Аз мислех, че при повечето агенции трябва да поръчам цялостна украса. А щом мога да си взема само калъфи
и то на тези цени е чудесно
ink_panther, ще потърся за тези, които казваш
Активен
soffyty
Любопитен
«
Отговор #128 -:
април 16, 2011, 21:07:30 »
Аз се спрях на агенцията с ниската оферта. Също ми дават цена на стол с панделка 2.5 лв. като казаха, че ще ми ги сложат те и няма да се доплаща за това. Като гледам е добра офертата, защото на повечето места над 3 лв. ми предлагаха.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #129 -:
април 16, 2011, 22:22:53 »
Момичета, искам да споделя разочарованието си от продавачката в магазинчето, което препоръчвахте за тюл. Такова мрънкащо и демотивирано същество не бях срещала скоро. От нито 1 артикул, който търсих, нямаха. Никаква информация не даваше, абе ужас. Пълно разочарование.
Активен
eli_belii
Ентусиаст
«
Отговор #130 -:
април 17, 2011, 14:11:21 »
Barborana в агенциите от които аз се интересувах никой неми е казал,че трябва да наема цялостна украса,така че може да си наемеш само калъфи например
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354
«
Отговор #131 -:
април 17, 2011, 14:27:23 »
Цитат на: posum в април 16, 2011, 22:22:53
Момичета, искам да споделя разочарованието си от продавачката в магазинчето, което препоръчвахте за тюл. Такова мрънкащо и демотивирано същество не бях срещала скоро. От нито 1 артикул, който търсих, нямаха. Никаква информация не даваше, абе ужас. Пълно разочарование.
posum, погледни тук
http://www.textilia.bg/wedding/index.php
Имат голямо разнообразие и можеш да си поръчаш на метър, а не цяла ролка например.
Активен
gabriella
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #132 -:
април 17, 2011, 18:01:07 »
Цитат на: juji4 в април 13, 2011, 08:14:09
Здравейте
харесали сме идеята за подарак на гостите малки бутилчици пълни с вино.Мисля сама да си ги украся ,но не мога да намеря къде в Пловдив продават такива 50-100 мл.Ако някой има идея моля помагайте!!!
Мисля, че видях такива в магазина за художници на Джумаята - казва се "Дали" и се намира до чешмичката. Там има всякакви джунджурии, полезни за подготовката на сватбата.
Цитат на: once_upon_a_time в април 13, 2011, 21:47:08
Моята е в края на септември
Аз пък търся двойка професионални танцьори на латино танци. Някакви идеи? Както и колко биха ми искали като цена за 3-4 танца по време на сватбата.
Препоръчвам ти клуба по салса "Salsa de Cuba". Според мен салсата и бачатата са по-подходящи латино танци за сватба. От клуба имат няколко двойки, които ходят по участия.
Активен
Hypnose
Ентусиаст
Публикации: 126
«
Отговор #133 -:
април 17, 2011, 23:42:19 »
Аз пък си търся човек с цигулка,може и двама или пък музиканти,които да свирят нежна музика.Имате ли някаква идея?А знете ли случайно дали в Неделите между 14.00 и 16.00 часа се извършват венчавки?И последно,можете ли да ми предложите ресторант с красива градина и с жива музика?Интересува ме за друго събитие,не за сватбата.Може да бъде и извън Пловдив.
Активен
Barborana
Сватбар
«
Отговор #134 -:
април 18, 2011, 10:22:10 »
Hypnose, за ресторант с хубава градина, мога да ти препоръчам Беркут - грагината събира около 70 души. Закритата част също е много стилна, като капацитета е същия
http://www.hotel-berkut.eu/bg/
Виж и
http://www.atlantik-bg.com/
- градината тук също е много красива и е подходяща за коктейл, ако това търсиш...
И двете са извън Пловдив, но нямам представа как стои въпросът с живата музика
Иначе за музикантите с цигулка, защо не провериш тези момичета, които са известни като "българските Бонд". Дори мисля че бяха от Пловдив. Слушала съм ги и са просто страхотни
Не знам, обаче, какъв им е хонорарът.
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11