Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 17:29:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част  (Прочетена 136209 пъти)

lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: март 29, 2011, 21:09:35 »

Момичета добре че споделихте информация за тюл и органза, защото мисля да си взема за украса на стълбището и входната врата и ще посетя магазинчетата smile Аз напредвам с подготовката, вече имаме и халки, снимки съм качила в галерията и в темата за халките smile Следваща стъпка в организацията ми са поканите, започвам да разглеждам модели и ще споделям докъде съм стигнала. Хубава вечер на всички  give_rose
Активен
gabriella
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #91 -: март 30, 2011, 10:23:34 »

Момичета, и аз благодаря за информацията! Точно бях стигнала до момента, в който трябваше да търся тюл и се чудех откъде за започна.  Bravo
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #92 -: април 06, 2011, 16:52:20 »

Здравейте, момичета!
Имам питане по-скоро към тези, които вече са били булки.
Става дума за ритуала по подписването. Разбрах, че е 15-20мин.
Възможно ли е (ако водя преговори  lol да го съкратим на не повече от 10мин.
Тъй като искам да "спечеля" малко минутки, а и защото самата аз съм се занимавала с такива ритуали и го приемам малко служебно. Мисълта ми е, дали обредничките в Пловдив биха се съобразили с желанието ми да посъкратим ритуала и монологчетата, или ще го приемат "на нож".  smile
Активен
silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: април 06, 2011, 19:54:33 »

Момичета в събота ще идвам в Пловдив да гледам за рокли. Но зная -тоест е вие ми казахте само 3 магазина- Принцес, Шик и Ванеса...
Мислех днес и стигнах до извода че не може в цял Пловдив да има само 3 магазина ...
Моля Ви помогнете ми с още магазини и съответно каде се намират..
Благодаря Ви предварително  give_rose give_rose give_rose give_rose
Много ми е спешно ,моля ...
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: април 06, 2011, 22:05:11 »

Silikonka, аз поне за други не се сещам, но най-вероятно има. Друг е въпроса, че поне за мен освен в Принцес, никъде другаде не си заслужава да влизаш, но си е въпрос на гледна точка, на теб може и да ти харесат роклите и в другите два магазина smile на мен нищо не ми допадна, нито на живо, нито от католозите, които ми показаха sad Относно Принцес, влез в сайта им и намери телефон за връзка, за да си запазиш час за събота, защото ще ти бъде много трудно в този ден да мериш. По принцип работят с предварително запазени часове, особено сега, заради баловете smile Успех!
Активен
silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: април 06, 2011, 22:33:46 »

lawyer  give_rose give_rose give_rose
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: април 07, 2011, 07:39:56 »

Tonina ритуалът въобще не е дълъг, напротив доста къс е, особено изнесените, нямя причина да се притесняваш.Разбира се можеш да говориш със самите служителки и те ще посъкратят със сигурност, въпреки че се чудя какво може да се съкрати, те не разгтягат локуми определено, а само най- важното.
Активен
Tonina
Професор

« Отговор #97 -: април 07, 2011, 09:22:34 »

Мерси, roumyana!!
Дано да попадна на мила и широкоскроена обредничка,
която да не се притеснява да излезе от рамката на
установения ритуал. Пък и аз не искам нищо особено.
Просто си имам "мое си" начало и ако се получи, мисля
ще стане много хубаво.  smile
Активен
tea23
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #98 -: април 10, 2011, 14:36:11 »

Здравейте, някой има ли представа в коя клиника мога да изкарам медицинските за брак, набързо, без обикаляне? И какви са цените?
Активен
Tonina
Професор

« Отговор #99 -: април 10, 2011, 21:50:38 »

tea23, доколкото знам, заверката на медицинско за брак е 10лв. - така пише на кабинета на личната ми лекарка, но все още не съм се интересувала каква е процедурата.
Активен
Tonina
Професор

« Отговор #100 -: април 10, 2011, 22:02:13 »

Стигнах до фризьор и гримьор  smile. Споделете информация за добри такива, които нямат "претруфено-натруфен" стил  smile Благодаря  smile
Активен
juji4
Любопитен
*
Публикации: 48

« Отговор #101 -: април 13, 2011, 08:14:09 »

Здравейте
харесали сме идеята за подарак на гостите малки бутилчици пълни с вино.Мисля сама да си ги украся ,но не мога да намеря къде в Пловдив продават такива 50-100 мл.Ако някой има идея моля помагайте!!!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: април 13, 2011, 09:55:59 »

Здравейте
харесали сме идеята за подарак на гостите малки бутилчици пълни с вино.Мисля сама да си ги украся ,но не мога да намеря къде в Пловдив продават такива 50-100 мл.Ако някой има идея моля помагайте!!!
Пред стъкларския завод Дружба има фирмен магазин на завода. Това е след Ален мак се свива на ляво и карате само на право. Магазина се пада на  не повече от 300-400 метра. Не винаги има,но аз лично от там съм взимала малки бутилки от 100гр.
Активен
soffyty
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #103 -: април 13, 2011, 15:13:08 »

Момичетааа, аз отдавна не съм писала поради медицински причини sad, но сега вече имам повече време. Остава ни много малко до сватбата. Вече доста сме напреднали в организацията, но сега предстои да се спра на въпроса с украсата на ресторанта. Ресторантът е нов и работи едва от седмица и не разполага с никакви сватбени украси. Проблемът е, че бюджетът ни е доста ограничен и както се казва за украса - каквото остане.
Срещнах се с някои агенции, но цените които ми предлагат са непосилни за мен. Само от едно магазинче ни предложиха украса, която ни устройва и като цена. От там ни направиха поканите за сватбата доста евтино, както и други неща, но са нов магазин, та затова се чудя дали биха се справили с украса на ресторант. Вие как мислите? дали да се доверя без да му мисля? А и в нета няма мнения за тях, пък и те самите ми казаха, че скоро са отворили.  huhhuh.gif
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: април 13, 2011, 16:23:40 »

Момичетааа, аз отдавна не съм писала поради медицински причини sad, но сега вече имам повече време. Остава ни много малко до сватбата. Вече доста сме напреднали в организацията, но сега предстои да се спра на въпроса с украсата на ресторанта. Ресторантът е нов и работи едва от седмица и не разполага с никакви сватбени украси. Проблемът е, че бюджетът ни е доста ограничен и както се казва за украса - каквото остане.
Срещнах се с някои агенции, но цените които ми предлагат са непосилни за мен. Само от едно магазинче ни предложиха украса, която ни устройва и като цена. От там ни направиха поканите за сватбата доста евтино, както и други неща, но са нов магазин, та затова се чудя дали биха се справили с украса на ресторант. Вие как мислите? дали да се доверя без да му мисля? А и в нета няма мнения за тях, пък и те самите ми казаха, че скоро са отворили.  huhhuh.gif
Това,че са нови не значи,че не може да им се има доверие! Според това какво ще включва украсата искай да видиш материалите и цветовете и сама ще прецениш. Изобщо ли нямат някакви мероприятия и снимки от тях? Горе долу да придобиеш представа какво могат да направят. В кой ресторант ви е сватбата?
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: