Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 20:55:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени фотографи  (Прочетена 175361 пъти)

Влади Балевски
Сватбар
Публикации: 158

« Отговор #420 -: февруари 04, 2012, 08:27:06 »

Момичета, моля ви помагайте! Трябват ми отзиви за фотографа Минко Михайлов от Пловдив (http://www.minkomihaylov.com/). От часове ровя из форума и не намерих никакво мнение за него, само една булка пише, че го е ангажирала. Търсачката също не връща нищо  crazy Препоръча ни го наш приятел, също фотограф, с когото се познават. Разгледах и сайта, изглежда добре, но ми се искаше и някакво мнение от първа ръка...  blush Някой да е ползвал услугите му или поне да е чувал нещо от приятели?

Не се притеснявай за избора си  Bravo
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #421 -: февруари 06, 2012, 15:02:18 »

Понеже тук пишат не само булки, но и професионалисти, както и хора, които наистина се интересуват от фотография искам да споделя с вас един чудесен линк - "Известни фотографи позират с най-запомнящите им се снимки".

Когато гледах снимките, които са много различни като стил и тема, ми направи впечатление нещото, което ги обединява - запечатване на точния момент в онзи малка част от секундата, която ако отмине кадърът е пропуснат. За мен това е не само късмет, но и голямо умение. Независимо дали става дума за сватбен или друг фотограф. Аз им се насладих, надявам се и вие:

Ето ги и всички снимки и статията (която е извадка от книга), под снимките има цитати от фотографите. http://www.wired.com/rawfile/2012/01/famous-photogs-pose-with-their-most-iconic-images?pid=1615&pageid=6679&viewall=true
Активен
pacho
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #422 -: февруари 06, 2012, 22:50:08 »

За София и близки градове препоръчвам най-горещо ................... - перфектно отношение между цена и качество, професионално и лично отношение към клиентите. Ще се обърнем към него и за други семейни сесии.
...........................

Модератор:Реклама

Ариел ,линка е супер интересен.Казвам го като любител фотограф:)
« Последна редакция: февруари 07, 2012, 12:09:48 от fiibi_bg » Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: февруари 07, 2012, 12:07:36 »

Имате ли мнение за тази фирма:
http://www.photo-video.net/bg/home.html
Моля за още едно мнение за фотографа Даниел Даков и Стилиян Гаджев.
« Последна редакция: февруари 07, 2012, 18:53:50 от veseto_87 » Активен
milinkata
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #424 -: февруари 08, 2012, 13:34:37 »

А някой има ли впечатления от фотографа или фотографите (нещо не мога да се ориентирам дали са 1 или 2-ма) от Пефо студио и фотографа Виолета Стоименова? Разглеждах сайтове, имам впечатления, но искам да чуя и лични мнения.
Активен
famille
Ентусиаст
**
Публикации: 140

« Отговор #425 -: февруари 08, 2012, 19:32:16 »

Аз също все още съм в търсене на видеооператор и фотограф. Неведнъж съм казвала, че впечатлението, което ми оставят сайтовете на фирмите, е много съществен фактор за мен. Особено що се отнася до подобни услуги (айде, шивачите и булчинските ателиета ги видях, че като цяло никак не държат на това).

За съжаление, както си мислех, че въпроса с фотото и видеото сме го решили (поради гореща препоръка от доверен човек), така сега съм в търсене, именно защото не ми допадна сайтът като пръв поглед и след това - представените "портфолиа".

Та в тази връзка, много съм впечатлена от Пефо Студио (като представяне на услугата) и също бих искала да чуя мнения и евентуални цени на някой, който ги/я е ангажирал.

Активен
Влади Балевски
Сватбар

« Отговор #426 -: февруари 08, 2012, 20:02:01 »

А някой има ли впечатления от фотографа или фотографите (нещо не мога да се ориентирам дали са 1 или 2-ма) от Пефо студио и фотографа Виолета Стоименова? Разглеждах сайтове, имам впечатления, но искам да чуя и лични мнения.

Аз също все още съм в търсене на видеооператор и фотограф.

Та в тази връзка, много съм впечатлена от Пефо Студио (като представяне на услугата) и също бих искала да чуя мнения и евентуални цени на някой, който ги/я е ангажирал.

Петя е много добър сватбен фотограф! Случва ми се, когато съм зает и не мога да поема ангажимент, а младоженците се колебаят между други колеги, съвсем спокойно да я препоръчам нея или някой друг колега, който работи добре.
За цени - питайте лично първо дали е свободна.
Голяма част от добрите фотографи вече са запълнили почти всички съботни дати за от май до септември, така че по-важно е дали е свободен желаният от Вас фотограф. След това вече ще уточнявате условията - Вашите очаквания и възможности  с услугите и цените на фотографа.
Активен
famille
Ентусиаст
**
Публикации: 140

« Отговор #427 -: февруари 08, 2012, 22:24:48 »

Много благодаря, Балевски! Но направо се стресирах, значи трябва да побързам с търсенето и избора, нашата сватба е юни. Айде, пак ще ме почнат кошмарите (а тъкмо поръчах рокля, та се поуспокоих... shok).
Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: февруари 08, 2012, 22:44:24 »

Момичета, моля ви помагайте! Трябват ми отзиви за фотографа Минко Михайлов от Пловдив (http://www.minkomihaylov.com/). От часове ровя из форума и не намерих никакво мнение за него, само една булка пише, че го е ангажирала. Търсачката също не връща нищо  crazy Препоръча ни го наш приятел, също фотограф, с когото се познават. Разгледах и сайта, изглежда добре, но ми се искаше и някакво мнение от първа ръка...  blush Някой да е ползвал услугите му или поне да е чувал нещо от приятели?

Ние сме си го запазили,прекрасен човек и професионалист  girl_wink
Много се радвам,че си го запазихме  girl_wink girl_wink girl_wink danceg yahoo yahoo
Активен
cleonsy
Новак
*
Публикации: 9

Моят сватбен албум

« Отговор #429 -: февруари 09, 2012, 13:17:38 »

Здравейте smile И мен ме е хванала вълната фото и видео за сватбата  crazy Приятели ми препоръчаха SV Studio. Дали някой има впечатления за услугите им?
Активен
Влади Балевски
Сватбар

« Отговор #430 -: февруари 09, 2012, 14:21:32 »

Здравейте smile И мен ме е хванала вълната фото и видео за сватбата  crazy Приятели ми препоръчаха SV Studio. Дали някой има впечатления за услугите им?

Моля Ви, четете и предишните постове - има много полезна информация (не само за колеги от бранша, но и за сватбената фотография като цяло).
Вижте на предната страница - там изразих мнение за Симон.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: февруари 09, 2012, 14:28:44 »

В крайна сметка ще се срещнем с Даниел Даков, да видим какво ще ни покаже и предложи.
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: февруари 09, 2012, 14:30:19 »

А някоя от вас мислила ли е за опрезелено място където да си направите фотосесия?
Активен
Влади Балевски
Сватбар

« Отговор #433 -: февруари 09, 2012, 15:29:09 »

А някоя от вас мислила ли е за опрезелено място където да си направите фотосесия?

Много зависи в кой град е сватбата, ако говорим за фотосесия в сватбения ден.
София не предлага толкова много и красиви места, уви. Варна и Бургас си имат морски градини, плажове, море... Стара Загора и Плевен - имат си паркове, В.Търново си имат Царевец, Пловдив си имат стар град, в който почти всички ходят....

Когато, обаче, говорим за фотосесия в отделен ден (било два дни, било седмица или месец след сватбата) тогава може да се пътува и да се снима къде ли не (ето, миналата година бях обявил на морето два периода, в които записвах желаещи за подобни снимки и се отзоваха доста двойки - и такива, които снимах наскоро, и такива, които са се женити преди това и не съм бил техен сватбен фотограф - даже снимах двойки, които са се женили едната двойка преди година, а другата - две години преди това).
Тогава може да пътувате и да снимате къде ли не. С някой двойки почвахме от Тюленово и снимахме до Албена, с други - на други места и всеки път се получават различни и невероятни снимки.
Сами може да се убедите в резултатът от такива сесии http://www.vladibalevski.com/photosessions/ps-after/
Мечтайте и си подарете това време! Снимките ще ви радват цял живот и ще провокират приятелите ви да споделят вашите хубави емоции!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: февруари 09, 2012, 16:13:31 »

Оп , Цвета, ние за София сме определили района около градинката на Дънов и наблизо има една красива къща дърворезба. А за венчавката, която ще бъде в Сопот... ами Сопот си е за мен мечтаното място за фотосесия. heart
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: