Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 22:51:09
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбени фотографи
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбени фотографи (Прочетена 175649 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Отг: Сватбени фотографи
«
Отговор #270 -:
януари 09, 2012, 19:20:19 »
Аз бих се съгласила на подобна фотосесия, но с някои малки изменения- някои от нещата ми идват в повече. Но при положение че само за мъжа ми бих ги направила и само той ще ги види (освен фотографа ,разбира се
) - няма проблем , но не и в деня на сватбата. Тогава някак си емоцията ми ще е насочена повече към романтиката, а не към сексуалността ни като двойка ( мое
лично
предусещане). Но е добра идея за след/предсватбена фотосесия с цел изненада на половинката.
п.с Имам огромното желание да съдействам на фотографа си, но съм малко дърво и притеснителна по отношение на снимането на персоната ми. Ето защо, ще положа усилие на макс.
Но да не се забравя че все пак личностните характеристики на хората се различават - тоест едни се снимат отпуснати и им действа релаксиращо или дори възбуждащо нервната им система една фотосесия и внимание насочено към тях, а други - са по-свити и им трябва време и помощ за да се отпуснат. Не трябва да се осъждат нито едните нито другите!
«
Последна редакция: януари 09, 2012, 19:24:41 от emmmmmy
»
Активен
Снимай ме
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #271 -:
януари 09, 2012, 19:31:24 »
И аз като сватбен фотограф да се включа в темата.
Лично аз не виждам нужда/смисъл от подобни сватбени снимки. Ако жената иска да си направи еротична фотосесия или просто фотосесия в студио, като подарък за себе си или за своя съпруг, не е необходимо това да е свързано със сватбата.
Подобни снимки, които сами по себе си са много добри, провокативни и интересни, според мен не отразяват емоцията на сватбения ден.
Най-важното за сватбните снимки все пак е те да отразяват характера и настроението на младоженците и техните гости. Понякога това може да включва нестандартни снимки, но в други случаи младоженците са по-стеснителни или просто не желаят да изразяват чувствата си демонстративно пред фотографа.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #272 -:
януари 09, 2012, 19:50:52 »
Цитат на: La_Fleur в януари 09, 2012, 19:14:12
1.Добре де, ако целта е само да се зарадва съпруга, нищо не пречи на хубавата му жена да го изненада с една такава провокативна фотосесия, но защо трябва да е в самия сватбен ден?! ................
2........... че към днешна дата всички сме се преситили на голотия и красивото може да бъде запечатано в друг детайл........
3.......... на сватбена снимка на моя близка фотографът я беше накарал да си оголи целият бедър, при условие, че тя е ужасно едра и чак беше гротескно на снимката, а .....
4.... не се сърди на клиентите си, които не са толкова смели или отпуснати. Моят мъж се е занимавал професионално с фотография .............. сред тълпите хора буквално си "глътна граматиката"
5.Това имах предвид като казах, че намесата, въображението, предразполагането от страна на самия фотограф са изключително важни!
Номерирах ти цитата , за да отговоря по бързо:
1. Добре де, аз още не съм чул за такива опити в БГ ( от страна на клиента), нека да не е в сватбения ден
2. Да естественно, не всичко е голотия, важното е интригата! Силна интрига може да се създаде без нито един гол момент!
3. Да вярвям ти, повярвай ми, това не е фотограф, това е плагиат или щтракач.
4. На никой не се сърдя, просто се мъча да предизвикам тези който само го желаят. Аа, за граматиката, да , зная. Много е досадно да те снимат цял ден, важно е желанието и резултата.Аз още очаквам своя от м10.2011г.
5. Естественно, нали за това говорим. Даже и така провокираната дискусия си има цел - отпускане на напрежението. А има и други цели
. Надявам се просто да съм провокирал въображението ви!
Снимай ме
, съжалявам колега, нищо не си разбрал от дискусията, чети между редовете. Не гледай снимките, пробвай да разбереш какво искам да кажа , чрез тях.
Подобни снимки, които сами по себе си са много добри, провокативни и интересни, според мен не отразяват емоцията на сватбения ден.
- знаеш ли за какво си мислят младоженците и каква емоцията. Аз имах една двойка тази година, така се нагорещиха че..... изчезнаха от сватбата за около час
.Отидоха да освободят емоцията. Естественно без да се документира. Но преди това имаше доста страст пред камерата, и то без грубости! Понякога и погледите стигат!
«
Последна редакция: януари 09, 2012, 20:00:39 от Deliysky
»
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #273 -:
януари 09, 2012, 20:00:14 »
Делийски
, абе за съседките човек никога не знае. Това малко в кръга на шегата
Поздравявам те, че искаш да провокираш жените да се харесват и показват такива каквито са. Защото всяка жена има прекрасно тяло и излъчване, стига да бъде погледната през подходящите очи. И обектив
La_Fleur
, малко не съм съгласна за преситеността с голотата. Един открит леко глезен може да бъде изключително привлекателна гледка, ако гледащия го има усет за по-деликатна и поетична красота, както и въображение.
Момичета, ето така не бихте ли се снимали?
Разбира се, всичко е въпрос на гледна точка и предпочитания. Но все си мисля, че след около 20-тина години такива снимки ще бъдат доста ценни за вас и съпруга ви
Тогава вероятно ще оцените, че сте били не по-малко хубави от доста фотомодели.
Активен
stoyanov
Професор
"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"
«
Отговор #274 -:
януари 09, 2012, 20:15:57 »
Цитат на: Снимай ме в януари 09, 2012, 19:31:24
И аз като сватбен фотограф да се включа в темата.
Лично аз не виждам нужда/смисъл от подобни сватбени снимки. Ако жената иска да си направи еротична фотосесия или просто фотосесия в студио, като подарък за себе си или за своя съпруг, не е необходимо това да е свързано със сватбата.
Аз споделям мнението на
Снимай ме
Подобни снимки могат да се направят в отделен ден, но не и в деня на сватбата.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #275 -:
януари 09, 2012, 20:25:15 »
Сексапила не винаги значи голота.Аз не бих се снимала така.Според мен е важно да се чувства добре и да се харесва на снимките.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #276 -:
януари 09, 2012, 21:37:03 »
Делийски, не си прав, че в България няма булки, които да се снимат, като тази на последната постната от теб фотография
и аз съм жив пример
Ние с моят съпруг не искахме стандартна романтична фотосесия, а нещо различно, стил "Сексът и градът". Фотографът ни много ни се зарадва, защото за него бе предизвикателство, а и ние много се раздавахме, без да чакаме той да ни казва как да заставаме и позираме. Резултатът е наистина различна фотосесия и аз съм много, много доволна
Поствам една от снимките ни, с която участваме и в конкурса във форума. Хиляди благодарности и на невероятния ни фотограф Борислав Чепишев!
4.jpg
(68.42 KB, 650x431 - видяно 275 пъти.)
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #277 -:
януари 09, 2012, 21:39:52 »
АААа чудесно, аз тази фотография добре я познавам. Обаче такива като теб засега са твърде малко, нали прочете постовете на булките по нагоре?
«
Последна редакция: януари 09, 2012, 23:23:07 от Deliysky
»
Активен
Medeia
Ентусиаст
«
Отговор #278 -:
януари 09, 2012, 21:40:48 »
michelle, снимките, които си публикувала са много красиви и нежни. Аз бих се снимала по този начин и мисля, че въпреки малко повечето кожа на показ не е пошло, а красиво и различно. Струва ми се, че и Deliysky точно това имаше предвид - уверени в собствената си красота и с малко по-освободено от предрасъдъци мислене. Качествентата фотография е двустранен процес - важен е както снимащият така и моделът.
Активен
ivailogeorgiev
Ентусиаст
«
Отговор #279 -:
януари 09, 2012, 22:24:30 »
Така си е -този ден си е вашият единствен ден и трябва предварително добре да обсъдите с фотографа
какво желаете и ето резултата е налице .малко по нестандартни снимки но грабващи окото с своята уникалност и не повторими мигове запечатани.Нека да не се очакват чудеса само от фотографа без
нищо от страна на модела тоест хората пред обектива
Активен
theone
Професор
Публикации: 482
«
Отговор #280 -:
януари 09, 2012, 22:40:49 »
аз бих предложила друга супер нестандартна идея, радост за фотографите! защо да се показват само глезени и бедра. нека булката и младоженеца, толкова уверени в собствената си красота и свободни от предрасъдъци да се съблекат изцяло и да си заформят оргия с гостите. е това ще са оригинални снимки! вие бихте ли си направили такива? (опасявам се, че модераторите няма да са много доволни, ако кача пример)
всяка сватбена снимка е уникална и безценна за притежателите си, независимо дали булката е обкрачила врата на младоженеца или просто са се хванали за ръка...
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #281 -:
януари 09, 2012, 22:51:06 »
Малко грубичко, но пък екзотично. Лично аз не съм гледал снимки на подобна "оргия". Сигурно ще е интересно и красиво.
Активен
dobriansky
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #282 -:
януари 09, 2012, 23:14:07 »
Мили бъдещи булки, защо не покажете някоя картинка /не Ваша - от тези, дето сте си дръпнали от нета/, която да даде отговор на въпроса на Делийски - до къде бихте стигнали в желанието си да сте Различни, Единствени и Неповторими
Второто ми питане е: Защо не сте склони в действителност, а само на приказки, за следсватбена фотосесия???
Активен
ivailogeorgiev
Ентусиаст
«
Отговор #283 -:
януари 09, 2012, 23:23:45 »
"TRASH the DRESS"-WEDDING PHOTO
Защото ,защото,ами май няма отговор!!!!Патова ситуация!!
Как да се обясни ,че в 21 век и при този "океан" от Интернет информация как се случват нещата по света ние не сме склонни да платим и получим тази услуга .....Свикнали сме на едно позиране както от преди 100 и повече години да се направи семеен портрет и това е при почти 50 процента от двойките.
Иначе като отговор -чак на оргия не сме били свидетели но на "мощно" хвърляне в басейн сме били свидетели и участници ...Ха ха ремонта на камерата не беше кой знае каква сума но ме хвърлиха и мен
при булка и младоженец и прочие....
«
Последна редакция: януари 09, 2012, 23:32:17 от ivailogeorgiev
»
Активен
Hecate
Професор
«
Отговор #284 -:
януари 09, 2012, 23:48:25 »
Мен ми хареса провокацията на Делийски - той ви поднесе един вид "зелева чорба", за да изтрезнеем от интернет пространството
хареса ми и най-вече да видя малко гола плът, но...
В България сватбата е предимно традиционно събитие, дори и в наши дни. Когато правиш традиционно събитие е трудно да имаш нетрадиционна фотография и това е истината, с която трябва да живеем, макар и много от нас да не са съгласни
Аз с ръка на сърцето си признавам, че организирам събитието, за да донеса радост на семействата ни. Моята радост аз съм я открила в лицето на любимия и предполагам, че ще е ми е много по-вълнуващо сватбеното пътешествие и живота ни заедно.
Моята майка като гледа снимки на фотографи сега по сайтове изпада в истерия, че се снима подготовката на булката и ме е предупредила, че доколкото ще ме взимат от тях, да не и се мотае никакъв фотограф да ме снима как се обличам. Не знам и аз самата какво да предпочета - да разваля деня на майка ми като започне крива и недоволна или да държа на своето? Въпросът все още е нерешен, еднозначен отговор няма. Другото - ако накараме хората да чакат повече за фотосесия между църквата и ресторанта, повярвайте, че ще има мнооого изнервени - всеки си знае обстановката. Аз получих достатъчно мрънкане, че съм организирала сватбата вечерна и в неделя и не се съобразявам с гостите си.
Моля професионалистите да проявят разбиране по случая, над булката и младоженеца често тегнат тонове събирано с месеци и изкуствено създавано напрежение и още толкова очаквания и предразсъдъци. У нас булката трябва да нежна, ефирна, опиянена от аромата на букета си и почти девствена... или поне в представите на роднините, които искат да видят снимките от сватбения ден.
Другия въпрос е и какво даваме ние - и да съгласна съм
Ние правихме един вид годежна фотосесия с приятелка, която не е професионален фотограф, но ни познава от години, за да видим дали пред нея можем да се отпуснем и пак беше трудно, но резултатът ми хареса. Но не - не бих се топнала във водопад, с температура на водата 4-5 градуса, защото за мен това е сигурна пневмония, но бих направила много други неща
Въпросът беше да си дадем сметка ние до къде бихме стигнали и никой не ни е насилил за докрай.
А иначе за следсватбените фотосесии, аз много искам такава, именно за да се развихря, но младоженецът не гори от ентусиазъм, а такива неща се правят заедно. Предполагам, че и факторът с финансите също има значение.
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...