Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:38:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени фотографи  (Прочетена 175590 пъти)

lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: октомври 29, 2011, 18:01:36 »

Вече мога и аз да се включа с отзиви за моят фотограф- Борислав Чепишев smile Снимките, направени от него са в сватбения ми албум и могат да се разгледат. Има две-три снимки само на украсата в ресторанта, които са любителски.
Ние със съпругът ми сме изключително доволни от резултата, получихме това, което искахме smile
Не мога да кача всички снимки, защото са 1500 броя, но поне най-важните съм ги сложила в албума, като са с доста намалена резолюция, но няма как иначе...Надявам се да ви харесат smile
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #181 -: октомври 29, 2011, 20:46:37 »

Вече мога и аз да се включа с отзиви за моят фотограф- Борислав Чепишев ...
Добра работа на фотографа и добри снимки.И двамата сте хубави и фотогенични, а това също има значение.Със здраве да ги показвате на правнуците. Bravo
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: октомври 30, 2011, 14:44:09 »

И тук трябва да пиша за Димитър Яков. Не мога да се сдържа просто! Снимките са в албума, а за него самия колко хубави неща мога да говоряя..... blush
Активен
osobenoaz
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #183 -: октомври 30, 2011, 19:54:23 »

Здравейте!
Ние още не сме се спрели на фотограф, но бих искала по този повод да попитам какви са обикновено разходите, които е нормално да се поемат от нас при наемането на фотограф от друг град? Благодаря ви!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: октомври 30, 2011, 20:10:15 »

Здравейте!
Ние още не сме се спрели на фотограф, но бих искала по този повод да попитам какви са обикновено разходите, които е нормално да се поемат от нас при наемането на фотограф от друг град? Благодаря ви!
Всичко е въпрос на лична договорка.  good
Активен
osobenoaz
Любопитен
*

« Отговор #185 -: октомври 30, 2011, 20:14:14 »

Т.е. всеки фотограф ще изиска различно? Не е въпросът на този етап колко ще поиска, а като се свържем с някой той ще ни изреди какво трябва да поемем ли?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: октомври 30, 2011, 21:24:47 »

Т.е. всеки фотограф ще изиска различно? Не е въпросът на този етап колко ще поиска, а като се свържем с някой той ще ни изреди какво трябва да поемем ли?
osobenoaz в България всеки професионалист си има собствени изисквания и начин на работа. Моя съвет към теб е да си набележиш хората с които искаш да се срещнеш и да си направиш лична среща с тях.  good Само така ще придобиеш представа кой как работи и какви са неговите изисквания. Тук едва ли някой може да ти каже точно определени цени,защото всеки клиент е различен с различни предпочитания,което значи,че и цената за всяко нещо е различна.  good
Активен
theone
Професор
Публикации: 482

« Отговор #187 -: октомври 30, 2011, 22:05:24 »

когато ангажираш хора от други градове за тържеството си обикновенно поемаш пътните разходи и ако се налага нощувка. надявам се това да отговаря на въпроса ти. smile
« Последна редакция: октомври 30, 2011, 22:08:53 от theone » Активен
osobenoaz
Любопитен
*

« Отговор #188 -: ноември 05, 2011, 20:19:46 »

theone, да, точно такъв тип отговор е от полза. Не може да се очаква всички да работят на еднакви цени, това е ясно smile
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #189 -: ноември 05, 2011, 20:57:17 »

Здравейте, когато се свържете с даден човек или фирма, първо си поставяте условията , после питате за съответните гаранции и на свои ред за условията на отсрещната страна. Всеки има индивидуални условия, които в много случаи зависят и от конкретните обстоятелства, по изпълнението на вашата поръчка.
Активен
stoyanov
Професор
Публикации: 320

"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"

« Отговор #190 -: ноември 06, 2011, 16:09:01 »

Всеки фотограф работи по свой индивидуален начин и може да се прави договорка за условия и цени.
Активен
luce
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #191 -: ноември 08, 2011, 13:04:24 »

Веднъж вече бях писала, но на знам защо явно съм била изтрита.

Надявам се този път да не е така.

Тук искам да благодаря на Любомир Любенов и да го похваля за професионализма,прекрасните снимки, които ни направи и чудесното насторение, което създава с усмивката и дискретността си.
Снимките са точно това, окето очаквах - на тях сме естествени, усмихнати и истински щастливи като са уловени точно моментите без самите ние да днаем кога го е направил.

Активен
kalinda
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #192 -: ноември 11, 2011, 20:46:21 »

Снимките от сватбения ден (и медения месец) са страшно важни,но за мен са неоправдано високи цените в България (за нашия стандарт). По-добре си купете професионален апарат за 800-1000 лева и го възложете фотографията на близък човек. От хиляда снимки,поне 50 % ще са добри  give_rose
Активен
abrakadabra
Ентусиаст
**
Публикации: 96

« Отговор #193 -: ноември 11, 2011, 20:55:46 »

Не знам какъв апарат ще си вземеш за 800-1000 лева, за толкова доколкото знам само обектив не можеш да си купиш. Да не говорим че важен е човекът зад него. Всеки сам си решава, но аз лично не искам снимките да стават - каня се втори дубъл да няма и бих искала да са перфектни.

Иначе то в България и хляба е скъп/за стандарта ни!/
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #194 -: ноември 11, 2011, 23:02:19 »

Фотоапарат можеш да си купиш доста приличен за 800 или 1000 лева, той ще дойде с базовия обектив. От там нататък обаче трябва да се научиш да снимаш с него smile

Ако искаш някой роднина да снима спокойно можеш да му дадеш една сапунерка и да си щрака наволя, до колкото може апарата сам ще преценява обстановката и светината и ще си се настройва. Накрая може и повече от половината снимки да стават за фейсбук, но това ли е целта?
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: