Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 22:39:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбени фотографи
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбени фотографи (Прочетена 175593 пъти)
JANET_1
Професор
Публикации: 314
Отг: Сватбени фотографи
«
Отговор #165 -:
август 22, 2011, 20:52:19 »
Някои има ли впечатления от работата на Минко Михайлов?
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #166 -:
август 22, 2011, 22:19:35 »
Ние сме го ангажирали, след края на септември ще имам лични впечатления
Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314
«
Отговор #167 -:
август 25, 2011, 16:51:56 »
Ще чакам мнение за работата му
,защото и ние мислим да го ангажираме за догодина
Активен
mimi84
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #168 -:
август 26, 2011, 14:49:18 »
Цитат на: JANET_1 в август 22, 2011, 20:52:19
Гледахме сайта и снимки на моя позната на фотограф Минко Михайлов, но не сме очаровани. А и м/у др. от няколко места ни казаха, че е слаб сватбен фотограф и ни ориентираха да се насочим към нещо по-добро препоръчаха ни тези фотографи:
1. - Николай Попов, 2. - Димитър Яков, 3. - Георги Бачев,
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #169 -:
август 26, 2011, 15:43:37 »
Здравейте, някой да има отзиви за Боян Павлов?
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #170 -:
август 26, 2011, 20:46:38 »
За Минко Михайлов нищо не мога да кажа, но цитираните от mimi84 фотографи са перфектни, като последният е Георги Вачев, а не Бачев! За мен Яков и Вачев са на първо място, като също бих добавила и Борислав Чепишев
Успех, на всички тях можете да разгледате снимки във фейсбук!
Активен
Teo
Отговорник
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #171 -:
август 30, 2011, 09:59:42 »
Превръщате темата в табло за обяви и (само)похвали.
Нови потребители и веднага се почва с линкове и т.н.
Активен
sunshine4eto
Любопитен
«
Отговор #172 -:
септември 09, 2011, 14:25:52 »
Цитат на: JANET_1 в август 22, 2011, 20:52:19
Мила JANET_1 аз не желая да споря,дали Минко е най-добрия или не,но моето мнение е , че работи с голям хъс и подхожда изключително професионално към най важния ден в живота,а бог ми е свидетел-имах големи опасения да не попаднем на някой който да отбие номра и после цял живот да му гледам резила в албума си
Е... Извадихме късмет,радвам се ,че му се доверихме напълно.
Нямаше ела тук,иди там,застани така,погледни иначе-сам си намираше най удачния момент и поза --------------Очаровани сме --------------
Плюс-и цената му беше конкурентна-и работи от начало до край и такъв дъжд го валя н нашия ден,че ми беше жал ........
И въпреки дъжда на снимките няма помен от мрачното време-постарал се беше да изпипа всички 950 снимки ,които получихме.
Без да лобирам,според мен този симпатяга работи изцяло от любов към фотографията и е толкова позитивен човек,че не можах да понеса някой да го плюе без да е работил с него.
Уф бе супер си е човека,а аз май се отплеснах доста
все пак ако някой желае нека погледне нашия албум...
Модератор:Моля не пишете само с главни букви
«
Последна редакция: септември 09, 2011, 15:13:55 от sunshine4eto
»
Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190
«
Отговор #173 -:
септември 09, 2011, 16:45:11 »
sunshine4eto, снимките ви са прекрасни! Явно фотографът ви си го бива!
Много са свежи!
Активен
sunshine4eto
Любопитен
«
Отговор #174 -:
септември 09, 2011, 19:14:26 »
Цитат на: Pachoran в септември 09, 2011, 16:40:28
Не е достатъчна само любовта към работата, необходими са и малко учебници. В една сватба ситуативните снимки са нещо много хубаво, новата и добра техника позволяват проследяването на цялото събитие. Но някои моменти изискват композиция, която ако фотографа мълчи ще се получи нищо. Има моменти, в които композицията не може да се избегне.
Относно учебниците си абсолютно прав, но също така мога да кажа, че теорията не му липсва на човека. Естествено имахме и отделна фото сесия, където нещата са според неговите разбирания. Но моето лично мнение е че колкото по-малко усещаш присъствието на фотографа и видеото в деня на сватбата толкова по-добре. И въпреки това няма изпуснат момент. А това което казвам, че го прави от любов към фотографията имам предвид, че не си е превърнал професията в печалбарство ......както 90% от другите фотографи с които се срещахме, не се пазари и все минава от него, важно е да сме доволни-ето на сватбата валеше и веднага отдели още един ден да допълним сесията,можеше да каже ' квото такова' и да приключим.Не е виновен че валеше.
Ние не го познавахме преди сватбата, а имахме чувството че се раздава така сякаш сме му някакви близки, това лично отношение не го видяхме никъде и това би компенсирало дори дребни недостатъци, които най- вероятно виждате само вие професионалистите. Наистина не знам, дали е най-добрия фотограф в България, но със сигурност ако ми се налага да ползвам такива услуги пак ще се обърна към него.
Но не искам да влизам в спор с теб pachorane, защото си явно профи в доста области и ревностно имаш пост за всеки изказал някакво мнение.
Аз съм просто един доволен клиент, а кое е най важното.....?
«
Последна редакция: септември 09, 2011, 21:14:30 от sunshine4eto
»
Активен
ivorusinov
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #175 -:
септември 12, 2011, 20:29:57 »
Здравейте!Искам да се изявя,като дублиращ фотограф,без заплащане в Пловдив.Просто искам да се по упражнявам със сватбена фотография.Ако има някой,който няма нищо против да посетя сватбата му и да снимам,нека ми пише лично съобщение.
П.С. Към екипа.Това не е някаква обява,тъй че надявам се не е в разрез с правилата(прочетох ги внимателно).
Поздрави!
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #176 -:
септември 29, 2011, 22:38:36 »
Аз влизам, за да похваля моите фотографи. Те бяха от
видео-студио "Алекс"
. Искам да им благодаря за отношението и да ги препоръчам, защото съм много доволна и от снимките, и от видеото! Спазиха нашите уговорки докрай, общувахме си като приятели! Мили и предразполагащи хора, които определено мога да кажа са много добри професионалисти!
Доволна съм от избора си!
П.П.
ivorusinov
, аз пък мисля (а и предполагам останалите хора, които не са дървени философи
! ), че е много достойно да добиете опит по този начин! Поздравявам ви за инициативата и не обръщайте внимание на смешни коментари!
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #177 -:
октомври 12, 2011, 12:58:12 »
Здравейте и от мен! Сватбата ни мина, получихме си снимките и искам да изкажа специалните си благодарности на фотографката Томи Кирилова.
Направи ни много хубави снимки, ние сме много доволни. Ще ни останат прекрасни спомени от тях! Можете да видите част от снимките в албума ми, но нямаше как да кача всички, защото те са над 1200 снимки. За съжаление нямахме много време за фотосесия и не можахме да осъществим идеите, които фотографката имаше, а те бяха наистина много хубави и оригинални
Томи, благодаря ти за прекрасните снимки! Благодаря за оригиналните идеи! Благодаря, че осъществи и нашите хрумвания и за това, че ще ни останат незабравими спомени от снимките, които Ти направи за нас!
Ако някой се интересува, мога да дам телефон, защото само това имам
«
Последна редакция: октомври 12, 2011, 13:18:34 от V_e_S_i
»
Активен
steli4ka
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #178 -:
октомври 19, 2011, 14:34:21 »
Привет
След мноого чакане най-накрая си взехме снимките
Много съм доволна и определено си е заслужавало всички дни в очакване. Фотографа ни беше меко казано щур, с уникални идеи и поглед за хубавия кадър. Немога да се стърпя да не го похваля
Избрахме SV Studio и Симон Вертерян (София). Всичко което бяхме говорили и поискали беше изпълнено. Направи ни уникална сесия и е хванал много детайли и усмивки. Неможе да сме по-доволни- Факт! Ще допълня албумчето в галерията за да се уверите сами
Активен
diana_ss
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #179 -:
октомври 22, 2011, 17:00:51 »
« Отговор #165 -: август 22, 2011, 21:52:19 »
Отговори с цитатЦитат
Janet 1 и всички други момичета във форума които се интересуват от работата на
Минко Михайлов.
Той ни беше фотограф на нашата сватба преди два месеца и всички снимки са станали просто невероятни, да не говорим за снимките в църквата където нямаше светлина (а всеки знае колко трудно се снима на такива места) - те са излезнали така все едно сме навън. Няма човек от сватбата който да не е доволен от снимките. А аз между другото съм много капризна на тази тема защото съм се занимавала професионално в медиите в България и Щатите, и може да се каже че "имам око" за тези неща, да не говорим че лично притежавам професионален фотоапарат. Но не само качетсвото на снимките е важно, но и професионалния потход, отношение и креативноста. Аз не мога да се оплача от нито едно. Но няама смисъл от повече приказки, аз ще кача снимки в личната ми галерия - така че всеки може да се увери и сам да прецени. Също така някой има въпроси може да ми пише на лични по всяко време.
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...