Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:35:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени фотографи  (Прочетена 175580 пъти)

JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: август 22, 2011, 20:52:19 »

Някои има ли  впечатления от работата на Минко Михайлов?
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #166 -: август 22, 2011, 22:19:35 »

Ние сме го ангажирали, след края на септември ще имам лични впечатления smile
Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: август 25, 2011, 16:51:56 »

Ще чакам мнение за работата му smile ,защото и ние мислим да го ангажираме за догодина smile
Активен
mimi84
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #168 -: август 26, 2011, 14:49:18 »

Гледахме сайта и снимки на моя позната на фотограф Минко Михайлов, но не сме очаровани. А и м/у др. от няколко места ни казаха, че е слаб сватбен фотограф и ни ориентираха да се насочим към нещо по-добро препоръчаха ни тези фотографи:
1. - Николай Попов, 2. - Димитър Яков, 3. - Георги Бачев, smile
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: август 26, 2011, 15:43:37 »

Здравейте, някой да има отзиви за Боян Павлов?  blum
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: август 26, 2011, 20:46:38 »

За Минко Михайлов нищо не мога да кажа, но цитираните от mimi84 фотографи са перфектни, като последният е Георги Вачев, а не Бачев! За мен Яков и Вачев са на първо място, като също бих добавила и Борислав Чепишев smile Успех, на всички тях можете да разгледате снимки във фейсбук!
Активен
Teo
Отговорник
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 2277

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: август 30, 2011, 09:59:42 »

Offtopic Превръщате темата в табло за обяви и (само)похвали.
Нови потребители и веднага се почва с линкове и т.н.   diablo
Активен
sunshine4eto
Любопитен
*
Публикации: 20

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: септември 09, 2011, 14:25:52 »

Мила JANET_1 аз не желая да споря,дали Минко е най-добрия или не,но моето мнение е , че работи с голям хъс и подхожда изключително професионално към най важния ден в живота,а бог ми е свидетел-имах големи опасения да не попаднем на някой който да отбие номра и после цял живот да му гледам резила в албума си angry
Е... Извадихме късмет,радвам се ,че му се доверихме напълно.
Нямаше ела тук,иди там,застани така,погледни иначе-сам си намираше най удачния момент и поза  --------------Очаровани сме --------------
Плюс-и цената му беше конкурентна-и работи от начало до край и такъв дъжд го валя н нашия ден,че ми беше жал ........
И въпреки дъжда на снимките няма помен от мрачното време-постарал се беше да изпипа всички 950 снимки ,които получихме.
Без да лобирам,според мен този симпатяга работи изцяло от любов към фотографията и е толкова позитивен човек,че не можах да понеса някой да го плюе без да е работил с него.
Уф бе супер си е човека,а аз май се отплеснах доста  blum
все пак ако някой желае нека погледне нашия албум...
Модератор:Моля не пишете само с главни букви

« Последна редакция: септември 09, 2011, 15:13:55 от sunshine4eto » Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190

« Отговор #173 -: септември 09, 2011, 16:45:11 »

sunshine4eto, снимките ви са прекрасни! Явно фотографът ви си го бива!
Много са свежи!
Активен
sunshine4eto
Любопитен
*
Публикации: 20

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: септември 09, 2011, 19:14:26 »

Не е достатъчна само любовта към работата, необходими са и малко учебници. В една сватба ситуативните снимки са нещо много хубаво, новата и добра техника позволяват проследяването на цялото събитие. Но някои моменти изискват композиция, която ако фотографа мълчи ще се получи нищо. Има моменти, в които композицията не може да се избегне.

Относно учебниците си абсолютно прав, но също така мога да кажа, че теорията не му липсва на човека. Естествено имахме и отделна фото сесия, където нещата са според неговите разбирания. Но моето лично мнение е че колкото по-малко усещаш присъствието на фотографа и видеото в деня на сватбата толкова по-добре. И въпреки това няма изпуснат момент. А това което казвам, че го прави от любов към фотографията имам предвид, че не си е превърнал професията в печалбарство ......както 90% от другите фотографи с които се срещахме, не се пазари и все минава от него, важно е да сме доволни-ето на сватбата валеше и веднага отдели още един ден да допълним сесията,можеше да каже ' квото такова' и да приключим.Не е виновен че валеше.
 Ние не го познавахме преди сватбата, а имахме чувството че се раздава така сякаш сме му някакви близки, това лично отношение не го видяхме никъде и това би компенсирало дори дребни недостатъци, които най- вероятно виждате само вие професионалистите.  Наистина не знам, дали е най-добрия фотограф в България, но със сигурност ако ми се налага да ползвам такива услуги пак ще се обърна към него.   
Но не искам да влизам в спор с теб pachorane, защото си явно профи в доста области и ревностно имаш пост за всеки изказал някакво мнение.
Аз съм просто един доволен клиент, а кое е най важното.....? crazy
« Последна редакция: септември 09, 2011, 21:14:30 от sunshine4eto » Активен
ivorusinov
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #175 -: септември 12, 2011, 20:29:57 »

Здравейте!Искам да се изявя,като дублиращ фотограф,без заплащане в Пловдив.Просто искам да се по упражнявам със сватбена фотография.Ако има някой,който няма нищо против да посетя сватбата му и да снимам,нека ми пише лично съобщение.

П.С. Към екипа.Това не е някаква обява,тъй че надявам се не е в разрез с правилата(прочетох ги внимателно).

Поздрави!
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: септември 29, 2011, 22:38:36 »

Аз влизам, за да похваля моите фотографи. Те бяха от видео-студио "Алекс". Искам да им благодаря за отношението и да ги препоръчам, защото съм много доволна и от снимките, и от видеото! Спазиха нашите уговорки докрай, общувахме си като приятели! Мили и предразполагащи хора, които определено мога да кажа са много добри професионалисти!  give_rose Доволна съм от избора си!

П.П. ivorusinov, аз пък мисля (а и предполагам останалите хора, които не са дървени философи Wink ! ), че е много достойно да добиете опит по този начин! Поздравявам ви за инициативата и не обръщайте внимание на смешни коментари!  smile
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: октомври 12, 2011, 12:58:12 »

Здравейте и от мен! Сватбата ни мина, получихме си снимките и искам да изкажа специалните си благодарности на фотографката Томи Кирилова.  Bravo give_rose Направи ни много хубави снимки, ние сме много доволни. Ще ни останат прекрасни спомени от тях! Можете да видите част от снимките в албума ми, но нямаше как да кача всички, защото те са над 1200 снимки. За съжаление нямахме много време за фотосесия и не можахме да осъществим идеите, които фотографката имаше, а те бяха наистина много хубави и оригинални good

Томи, благодаря ти за прекрасните снимки! Благодаря за оригиналните идеи! Благодаря, че осъществи и нашите хрумвания и за това, че ще ни останат незабравими спомени от снимките, които Ти направи за нас! give_rose

Ако някой се интересува, мога да дам телефон, защото само това имам good
« Последна редакция: октомври 12, 2011, 13:18:34 от V_e_S_i » Активен
steli4ka
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: октомври 19, 2011, 14:34:21 »

Привет  danceg След мноого чакане най-накрая си взехме снимките  danceg Много съм доволна и определено си е заслужавало всички дни в очакване. Фотографа ни беше меко казано щур, с уникални идеи и поглед за хубавия кадър. Немога да се стърпя да не го похваля  yahoo Избрахме SV Studio и Симон Вертерян (София). Всичко което бяхме говорили и поискали беше изпълнено. Направи ни уникална сесия и е хванал много детайли и усмивки. Неможе да сме по-доволни- Факт! Ще допълня албумчето в галерията за да се уверите сами  Yes
Активен
diana_ss
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: октомври 22, 2011, 17:00:51 »

Отг: Сватбени фотографи
« Отговор #165 -: август 22, 2011, 21:52:19 »
   Отговори с цитатЦитат

Janet 1 и всички други момичета във форума които се интересуват от работата на Минко Михайлов. Той ни беше фотограф на нашата сватба преди два месеца и всички снимки са станали просто невероятни, да не говорим за снимките в църквата където нямаше светлина (а всеки знае колко трудно се снима на такива места) - те са излезнали така все едно сме навън. Няма човек от сватбата който да не е доволен от снимките. А аз между другото съм много капризна на тази тема защото съм се занимавала професионално в медиите в България и Щатите, и може да се каже че "имам око" за тези неща, да не говорим че лично притежавам професионален фотоапарат. Но не само качетсвото на снимките е важно, но и професионалния потход, отношение и креативноста. Аз не мога да се оплача от нито едно. Но няама смисъл от повече приказки, аз ще кача снимки в личната ми галерия - така че всеки може да се увери и сам да прецени. Също така някой има въпроси може да ми пише на лични по всяко време.   
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: