Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 12:27:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 18   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Rossistela - 18.08.2007г.!  (Прочетена 67222 пъти)

maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: август 22, 2007, 00:37:29 »

роси прекрасна си,роклята ти стои божествено good
а светлинките зад официалнаа маса много ми харесаха girl_in_love
от снимките личи че сте се веселили страшно много danceg
ще чакам и професионалнните снимки с нетърпение DANCE
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: август 22, 2007, 07:55:55 »

олееееее, Миличка, прекрасни сте!!!!!!!  girl_in_love girl_in_love girl_in_love girl_in_love girl_in_love
всичко е било наистина приказка!!!!!! струвало си е всичкия този труд нали? пу пу да не ви урочасам, не мога да спра да ви гледам!!!!!! желая ви мнооооого  heart heart heart heart heart heart и скоро да се похвалиш с добрата новина за братче или сестриче на малката!!!!!!!
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: август 22, 2007, 08:16:23 »

Роси, като кралица си била много величествена изглеждаш в тази рокля!!! Много щастие миличка ви желая, обичайте се и много се уважавайте!  girl_in_love girl_in_love girl_in_love girl_in_love
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: август 22, 2007, 08:29:15 »

Роси , много сте красиви и двамата ,мила.Много любов ви желая и ЗАВИНАГИ!
Страхотни сте!
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: август 22, 2007, 08:41:20 »

Оуууу каква красива сватба, а за булката и роклята й нямам думи.
Очарователна си, Роси  give_rose  give_rose  give_rose
Всичко е било перфектно, личи си!
Браво и отново много много любов и щастлив семеен живот  CHEERS
А малката е едно бонбонче и лъчезарно дете, също като мама и тате! Да ви е жива и здрава!
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: август 22, 2007, 09:06:05 »

Роси страхотни сте нямам думи !!!!  girl_in_love girl_in_love girl_in_love girl_in_love

а малката Стели как се справи - беше ли оздравяла? smile
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: август 22, 2007, 09:07:27 »

Росинка мила-страхотна сватба, макар и от снимките само се разчувствах и ми се напълниха очите със сълзички! Пожелавам ви винаги да сте толкова щастливи и така влюбени!!! И не се бавете много че малката принцеса сигурно иска братче!
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: август 22, 2007, 09:17:07 »

Роси миличка, ЧЕСТИТО още веднъж!  CHEERS CHEERS CHEERS

От снимките виждам, че сватбата е страхотна, всичко много ми харесва. Ти си била една много красива булка с много стилна рокля, младоженеца по нищо не отстъпва и той, а малката принцеска е малка красива шаферка!

Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: август 22, 2007, 09:18:02 »

ауууу страхотни сте
много красиви, влюбени girl_in_love
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: август 22, 2007, 09:29:50 »

Роси като принцеса си много добре ти седи роклята smile
Активен
bulyov4e
Професор
Публикации: 413

« Отговор #85 -: август 22, 2007, 09:33:50 »

Росенце, какви ли не суперлативи могат да се кажат за вас двамата! ти си толкова изящна в тази рокля! сияеш! а той е влюбен и загубен! миличкото малко шаферче - подлудили са го! сигурна съм! но ви личи в колко много щастие се гмуркате и тримата! айде, наистина - братче или сестриче! а малката има ли свое мнение по въпроса?
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: август 22, 2007, 09:48:19 »

kiss2
С усмивка на лицето чета всички страхотни неща,които сте ми написали,толкова е хубаво да мога да споделя цялата тази емоция с вас!Много се радвам,че сме ви харесали и тримцата,чувствахме се наистина невероятно щастливи,дано и занапред е така!Стеличка уж най-мъничка,а се забавлява страшно много-въобще не се е разплаквала,в ритуалната зала,когато си разменихме халките започна да пляска и да вика "бавуууууу",а в ресторанта за нея просто беше рай-тя обожава музика и дечица,танцува(разбирай подскача laugh ) много,пляскаше,тичаше по дечицата и пукаше балоните,беше страшно впечатлена и не спря за секундичка.Много съм благодарна на родителите ми,които се погрижиха на нея да й е комфортно и весело,дори и за сметка на своето удоволствие,за съжаление ние не можехме да й обръщаме много внимание,и без това всичко мина просто като миг!Шаферската рокличка бързо беше сменена с нещо по-удобно,а разни украшения и фибички просто изчезваха за секунди.Ей сегичка ще я сложа да спинка ище ви разкажа малко повече за самата сватба
bulyov4e,има,има-колкото повече-толкова повече Wink
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: август 22, 2007, 10:18:19 »

Роси, прекрасни сте. Всичко е толкова стилно и с вкус.Браво за положените усилия ! И още веднъж всичко най-най-хубаво ви пожелавам.
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: август 22, 2007, 10:27:04 »

Денят на сватбата ни започна много спокойно в 8 часа,когато малката ни събуди,оправихме си я нея,поигра си и след час пак легна(обича да си подремва,хихи),изпратих младоженеца по задачките за деня,останах самичка,пих си кафенце,чувствах се супер и дори успях да се включа тук за малко good Към 12ч отведохме Стели при майка ми,Слави се прибра вкъщи да се приготви(кумуве,родители и др.негови роднини вече се събираха в бащината му къща),а аз-на фризьор,там,разбира се прекарах доста време-смях,кафенце,закачки,после на грим(който знаех,че няма да го бъде задълго,аз съм си такава-хич не търпя червила..) и се прибрах при майка ми към 16ч,където вече започваше да цари суматоха,идваха роднини,деца тичаха,баби им се радваха.Етървичката току-що ми беше донесла букета и бутониерите и познавайки ме много добре очакваше реакцията ми като видя,че букета не е това,което исках!Наистина много се ядосах на цветарката,но това е за друга тема...Докато се усетя вече бях облечена,дойде фотографа,гледа ме и вика: "къде е булката?!" laugh laugh така се смях...каза,че роклята ми е божествена,но не очаквал,че е булчинска,хехехе,щрак,щрак и ето,че се чу музиката отдолу...в един момент останах самичка в стаята,защото всички се юрнаха да пазят на вратата pardon Всичко ми се завъртя,когато влязоха сватбарите,начело с младоженеца ми...спомням си,че се разплаках,а той ме гледаше като...и всички безброй много хора ме гледаха усмихнати и ми говореха нещо,а аз го прегръщах силно и нищо не чувах любов заедно Този миг се запечати като снимка в съзнанието ми и сигурно никога няма да го забравя!
Закичих "официалните лица" smile ,които отмъкнаха сума сувенири от дома на майка ми(трябвало да се открадне нещо.. smile ),по една наздравица и хайде на хорото долу!А там-пълно с хора,всеки ме гледа и ми казва нещо,а аз не спирам да се усмихвам на всички...В ритуалната зала беше много вълнуващо,а церемонията в църквата мина като миг...поснимахме се малко на тревичката(естествено blum )и се отправихме към ресторанта,нощта беше пред нас........
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: август 22, 2007, 10:32:44 »

Роси, сега разгледах снимките и много ви се радвах!  girl_in_love
Вижда се,че сте си изкарали много весело и щуро и всичко е перфектно  good DANCE danceg
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 18   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: