Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 04:26:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: DJ за сватба  (Прочетена 212827 пъти)

Dj_Michael
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #405 -: юли 21, 2012, 22:10:29 »

Скъпи приятели, Сватбеното тържество е доста сложно и отговорно събитие в него трябва да има от всичко с определена доза мярка,не е задължително хората да се хванат от вратата за краката което е грешка на много колеги има място за танци,за игри и изненади. Съвет към тези които скоро ще се женят е когато се видят с нас Dj-ите да уточнят всички детайли и аспекти,а това дали ще стане луд купон на вашата сватба определяте вие чрез гостите които сте поканили и по начина по който сте ги подредили...често на сватби има много мрачни и неприветливи хора които са дошли на събитието не да подскачат и пият,а да потвърдят своето присъствие на събитието тук идва ролята на игрите и скечовете които да разведрят ситуацията,но все пак това е вашият ден и вие преценявате какво кое и как..поздрави от мен give_rose
Активен
alla
Професор
Публикации: 338

« Отговор #406 -: юли 24, 2012, 14:12:35 »

Може ли да ми дадете някаква информация за DJ Лазони? Може и на ЛС. Предлагат ни го, а никъде нищо не намирам за него.sad
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #407 -: юли 24, 2012, 14:25:09 »

Може ли да ми дадете някаква информация за DJ Лазони? Може и на ЛС. Предлагат ни го, а никъде нищо не намирам за него.sad
Беше ни на абитуриентския бал... добре се справи.  Dance2 За сватба обаче не знам. Има сайт, потърси там
Активен
alla
Професор
Публикации: 338

« Отговор #408 -: юли 24, 2012, 14:38:59 »

Сайтът, който намерих е за някаква сватбена агенция (предполагам неговата smile ), но не видях нищо за работата му. Иска ми се да чуя лични впечатления.
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #409 -: август 07, 2012, 14:42:55 »

Скъпи приятели, Сватбеното тържество е доста сложно и отговорно събитие в него трябва да има от всичко с определена доза мярка,не е задължително хората да се хванат от вратата за краката което е грешка на много колеги има място за танци,за игри и изненади. Съвет към тези които скоро ще се женят е когато се видят с нас Dj-ите да уточнят всички детайли и аспекти,а това дали ще стане луд купон на вашата сватба определяте вие чрез гостите които сте поканили и по начина по който сте ги подредили...често на сватби има много мрачни и неприветливи хора които са дошли на събитието не да подскачат и пият,а да потвърдят своето присъствие на събитието тук идва ролята на игрите и скечовете които да разведрят ситуацията,но все пак това е вашият ден и вие преценявате какво кое и как..поздрави от мен give_rose
  Ето едно много правилно мнение от колега. Поздрави good
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #410 -: август 07, 2012, 15:39:52 »

От чисто професионален интерес е любопитно колегата, Dj_Michael, да ни осветли, как се правят скечове на сватба и какви точно или се наема скечаджия  insane. Предполагам това със скечовете е някаква нова практика, която от съвсем скоро навлиза и е хубаво да я взаимстваме ?! Wink
« Последна редакция: август 07, 2012, 15:48:11 от DjNick Mc » Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: август 13, 2012, 11:01:58 »

Ей пак почнахте със заяжданията.
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: август 16, 2012, 12:09:06 »

Аз мисля, че не съм писала в темата, но искам да похваля ДЖ Миро. Като се има предвид, че му поставихме тежката задача на сватбата да няма чалга, се справи много добре. На дансинга винаги имаше хора и като гледам видеото /защото в самия ден не прави такова впечатление/ беше спазил рок и метъл тенденцията на всички важни събития, като рязане на торти, речи на кумове и прочее. Ако може да се вредите да си запазите дата при него, определено е много добър избор!
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ

« Отговор #413 -: август 21, 2012, 11:30:18 »

Аз мисля, че не съм писала в темата, но искам да похваля ДЖ Миро. Като се има предвид, че му поставихме тежката задача на сватбата да няма чалга, се справи много добре. На дансинга винаги имаше хора и като гледам видеото /защото в самия ден не прави такова впечатление/ беше спазил рок и метъл тенденцията на всички важни събития, като рязане на торти, речи на кумове и прочее. Ако може да се вредите да си запазите дата при него, определено е много добър избор!
Напоследък доста често ми се случват сватби без чалга. Не мисля, че е трудна задача. smile
Между другото до преди 2-3 години сватба без чалга, беше истинска рядкост, 1-2 на сезон. Напоследък зачестиха. Вероятно хората които не желаят да слушат този стил на сватбата си, започват да си отстояват правата. Ако никой от гостите ви не харесва този тип музика, тогава няма нищо сложно в задачата на ДЖ-я. Трудното е когато, половината от гостите харесват чалга,  а младоженците са от другата половина.angry  angry  
Е тогава дж-я е "между чука и наковалнята". GROAN GROAN GROAN
В такъв момент ми идва  SUICIDE
« Последна редакция: август 21, 2012, 11:47:34 от AIVEN » Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: август 21, 2012, 11:48:42 »

Ами при нас ситуацията беше повече от втория тип! good
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ

« Отговор #415 -: август 21, 2012, 12:02:18 »

Ами при нас ситуацията беше повече от втория тип! good
Този Миро, не се сещам, но щом е оцелял значи е от печените. good good good
Аз в Събота имах такъв случай. Рожденничката, цялото и семейство и повечето от гостите не слушаха чалга. Но един от приятелите като започна да ме тормози още от началото....Да му пусна Сашо Роман - Побелях и остарявам...Той толкова и слуша чалга, щом не знае, че тази песен се казва Мой Ангеле, но колкото да развали купона на хората. Все му обещавах и се надявах да престане да ме тормози, но вместо това идва за пореден път и ми казва как през Септември жени дъщеря си, ако му пусна песента щял да ме вземе за ДЖ. Ха Ха ... Накрая с разрешение от рожденничката му я пуснах. Добре че имаше още няколко като него да му пристанат на акъла и заформиха пиянско шоу на сцената. Обаче то не продължи дълго, защото след като свърши песента реших да продължа купона на останалите гости, и смених чалгата с латино.
« Последна редакция: август 21, 2012, 12:21:47 от AIVEN » Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: август 22, 2012, 10:04:08 »

Ние не слушаме чалга, но пък имаше не малка част от гостите, които слушат. Преобладаващата музика беше друга, но казах на DJ-я да пусне нещо и за тях. И да ви кажа не съжалявам - купона продължи с пълна сила, преди това всички бяха на дансинга (и тези които слушат поп-фолк) и като пуснаха чалга пак (май беше нещо сръбско, имаше и бг, но просто не ги знам много, със сигурност не беше мазна чалга  smile ) и никой не седна, дори хора, които слушат съвсееееем друг стил музика. Просто DJ -я ни (Стоян Петров) много добре усети настроенията знаеше кога да пусне подобен род музика, кога да пусне друга, за да не прекали.

Забавлявахме се и това беше най-важното, никой от гостите ни не беше пренебрегнат. Да не говорим че на 2Pac - California love аз и една от шаферките какъв хип-хоп танц спретнахме (много го слушахме в ученическите ни години)... та наистина имаше всякакъв стил музика и мисля че точно така трябваше да е при нас  good
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: август 27, 2012, 18:56:58 »

Минавам и оттук, да оставя моите отзиви за диджей Емил Андреев- професионалист, който помага много за развитието на тържеството, както и успява да усети настроението на хората и техните предпочитания. good
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #418 -: август 27, 2012, 19:03:35 »

Искам да похваля нашия ДЖ- Емил Алексов. Справи се страхотно. Купонът беше уникален. До 2,30 не спряхме да танцуваме. Още веднъж поздрави и благодаря, Емо  Bravo
Активен
mari_m
Сватбар
Публикации: 216

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: август 27, 2012, 19:45:43 »

Огромни благодарности и за водещата и диджея на нашата сватба: Ваня и Дани от гр. Стара Загора! Невероятен тандем! Нямаше гости, които да не танцуват! През цялото време имаше само танци, танци и пак танци....нямаше време за никакви игри! Страхотни са!
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: