Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 10:26:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
DJ за сватба
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: DJ за сватба (Прочетена 213062 пъти)
DaHu
Регистриран
Публикации: 2
Отг: DJ за сватба
«
Отговор #345 -:
май 31, 2012, 22:38:15 »
Здравейте, включвам се и аз
Предстой ми сватба на 08.09 и ми трябва помощ, някой да ми каже нещо за ди джей Йордан Георгиев от ресторанта ми го препоръчаха. Ще бъда благодарна ако някой знае нещо
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455
«
Отговор #346 -:
юни 01, 2012, 09:51:50 »
Ние си запазихме Иван Георгиев
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #347 -:
юни 01, 2012, 10:32:46 »
Цитат на: DaHu в май 31, 2012, 22:38:15
Здравейте, включвам се и аз
Предстой ми сватба на 08.09 и ми трябва помощ, някой да ми каже нещо за ди джей Йордан Георгиев от ресторанта ми го препоръчаха. Ще бъда благодарна ако някой знае нещо
Това Данчо Стълбицата ли е ? От кой ресторант е препоръката?
«
Последна редакция: юни 01, 2012, 10:58:01 от DjNick Mc
»
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #348 -:
юни 01, 2012, 10:33:05 »
Аз искам да похваля Емил Алексов, макар че той е от известните имена и няма нужда от реклама. Много готин човек и ДЖ. Още на първата ни среща се разбра че си разбира от работата и знае за какво става дума. Разказа ни как протича цялата вече с всички ритуали и възможни игри. Изборът беше наш. Поиска 10 песни, за да види какво горе-долу желаем като стилове. На самата сватба беше изключителен. Хем беше водещият на нашето тържество, хем не натрапи присъствието си по никакъв начин! Отличен!
Активен
DaHu
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #349 -:
юни 01, 2012, 11:24:23 »
Цитат на: DjNick Mc в юни 01, 2012, 10:32:46
Това Данчо Стълбицата ли е ? От кой ресторант е препоръката?
От ресторант Феста
Активен
pilli
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #350 -:
юни 07, 2012, 11:48:16 »
Здравейте!Най-накрая си харесахме dj!Избрахме да е dj Хорхе:)Препоръча ни го приятелка,на чиято сватба е бил и са доволни от него.Срещнахме се също и с dj Марио,за който питах по-рано,но не можах да обясня точно кой е защото и аз не знаех(беше ни препоръчан от dj Стиви,който беше зает за нашата дата).Сигурна съм че и с него щеше да се получи добре,но Хорхе ни допадна повече:)След сватбата ще пиша задължително!
Активен
Jane
Ентусиаст
Публикации: 88
«
Отговор #351 -:
юни 12, 2012, 20:19:00 »
Цитат на: veseto_87 в юни 01, 2012, 10:33:05
Аз искам да похваля Емил Алексов, макар че той е от известните имена и няма нужда от реклама. Много готин човек и ДЖ. Още на първата ни среща се разбра че си разбира от работата и знае за какво става дума. Разказа ни как протича цялата вече с всички ритуали и възможни игри. Изборът беше наш. Поиска 10 песни, за да види какво горе-долу желаем като стилове. На самата сватба беше изключителен. Хем беше водещият на нашето тържество, хем не натрапи присъствието си по никакъв начин! Отличен!
Наистина много често попадам на това име
Аз имам нужда малко да се ориентирам. Тепърва започвам да търся музика за сватбата. Дали е редно тук да попитам и за цени? Искам да си сверя часовника за кое е висок ценови клас и кое нисък.
Освен това по какви критерии да се ориентирам в морето от имена? С фотографите е толкова по - лесно! Гледаш снимките и или ти харесват или не
Аз например ще искам dj- ят да мълчи почти през цялото време, но може би съм в грешка тук. Ние няма да имаме почти никакви ритуали и игри, та няма да са необходими много приказки. Всъщност изискванията ми съвпадат на 100% с второто мнение в темата:
Цитат на: grey в февруари 28, 2011, 16:46:40
А познавате ли ДиДжей, който води спокойно на чужд език (английски)?
А такъв, който не говори по време на музиката, но все пак успява да поддържа настроението? А когато говори, те кара да се усмихнеш?
Който не пуска чалга? И е мил и отзивчив човек? Който се настройва на вълната на гостите и не работи с фиксирана програма?
Много въпроси, дано получа отговори на поне някои от тях.
Активен
pipilotagm
Любопитен
«
Отговор #352 -:
юни 12, 2012, 20:22:28 »
Някой има ли впечатления от dj biso boy (Бисер Илиев), както и от Румен Черкезов? За biso boy няма почти нукъкви коментари в нета, а за Румен Черкезов са доста противоречиви? Някакви предложения за добър DJ във Варна?
Активен
Jane
Ентусиаст
«
Отговор #353 -:
юни 12, 2012, 21:46:42 »
Забравих и едно последно питане: Има ли отделна тема за музика за сватба, която да не е непременно Dj или тук се обсъжда и това?
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #354 -:
юни 13, 2012, 07:43:53 »
pipilotagm аз съм присъствала на сватби на Румен Черкезов и не ми харесва как води.Последно бях на сватба със Съни и ми хареса,на сватби на ДЖ Дидо също съм била и също добре се справя.ДЖ Бисер Илиев не мога да кажа коментар.
Jane ето
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,25494.0.html
отделно има теми за Първия сватбен танц ,Сватба без чалга,Сватба без хоро и т.н.
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #355 -:
юни 13, 2012, 11:02:37 »
Цитат на: Jane в юни 12, 2012, 20:19:00
Наистина много често попадам на това име
Аз имам нужда малко да се ориентирам. Тепърва започвам да търся музика за сватбата. Дали е редно тук да попитам и за цени? Искам да си сверя часовника за кое е висок ценови клас и кое нисък.
Освен това по какви критерии да се ориентирам в морето от имена? С фотографите е толкова по - лесно! Гледаш снимките и или ти харесват или не
Аз например ще искам dj- ят да мълчи почти през цялото време, но може би съм в грешка тук. Ние няма да имаме почти никакви ритуали и игри, та няма да са необходими много приказки. Всъщност изискванията ми съвпадат на 100% с второто мнение в темата:
Ами всъщност изискванията, които имате за DJ съвпадаха и с моите, ние наехме Стоян Петров и той направи точно това, което очаквахме. За него мога да кажа само положителни неща, страхотен купон, ние също нямахме игри, просто нямаше и кога... толкова танци, че беше направо безумие да ги прекъснем! Водеше изключително добре ритуалите, ние не знаехме какво се случва, но и за миг не си пролича. Пита ни преди сватбата какви са цветовете й и дойде в риза в розов цвят, за да е в темата - какво да говорим повече?! Просто направо страхотен купон, за разлика от един друг, чието име не знам, но ще се постарая да науча... Беше като коментатор на футболен мач - не само че не млъкна, не само че крещеше, ами и репликите му бяха
... на първия танц на младоженците като грабна микрофона, почна да свирка, да крещи, сякаш не беше най-нежният им момент и песен, а все едно Челси вкара на Барса. Абе няма такъв ужас! 3 балади подред, 4 хора подред, то вече няма кой да се хване, накрая гостите бяха по градината на сладка приказка и почти никой вътре. Да не говорим, че се и почерпи доста прилично, както между другото и видеооператорите им и фотографа им, не знам от къде ги бяха намерили... Но не е от имената въртящи се из темата, защото като ми го казаха, не го знаех, така че засега спокойно
Активен
Jane
Ентусиаст
«
Отговор #356 -:
юни 13, 2012, 14:09:12 »
Гучи, Кристи, супер сте, мерси.
Кристи, може ли координати на твоя човек, предполагам на лични?
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #357 -:
юни 13, 2012, 16:47:49 »
madlene,
Пощата Ви е пълна !!!
Активен
madlene
Новак
Публикации: 14
http://nunkata.wordpress.com/
«
Отговор #358 -:
юни 13, 2012, 22:11:59 »
Цитат на: DjNick Mc в юни 13, 2012, 16:47:49
madlene,
Пощата Ви е пълна !!!
вече не е
Активен
pipilotagm
Любопитен
«
Отговор #359 -:
юни 14, 2012, 07:16:43 »
gucci, благодаря за информацията, а за dj Иво от Party DJ's нещо можеш ли да ми кажеш?
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...