Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 10:19:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
DJ за сватба
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: DJ за сватба (Прочетена 213041 пъти)
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
Отг: DJ за сватба
«
Отговор #330 -:
май 27, 2012, 23:26:29 »
Цитат на: Furfalak в май 27, 2012, 23:19:14
Здравейте и от мен! Търся DJ с френски език от София. Дали има шанс да намеря? Благодаря ви!
Ако не откриеш дж с френски,можеш да си наемеш водеща с френски която да води цялото тържество.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #331 -:
май 28, 2012, 01:18:13 »
Здравейте и от мен! Търся DJ с френски език от София. Дали има шанс да намеря? Благодаря ви!
Аз препоръчвам да си наемете професионален преводач. Гарантирано е , че няма да има издънки.Иначе Дж с френски, кой знае от кога не го е практикувал.
Активен
madlene
Новак
Публикации: 14
http://nunkata.wordpress.com/
Отг: Отг: DJ за сватба
«
Отговор #332 -:
май 28, 2012, 11:45:27 »
Цитат на: DjNick Mc в май 27, 2012, 17:29:22
madlene,
Колко спешно е положението ?
Спешно е...как да кажа, сватбата е далече- 9.9.2012, обаче ние не живеем в Бг и утре си заминаваме....то даже вече няма как да се видим на живо...
адски тъпо се получи, не успяхме да харесаме никой... а септември като си дойдем за сватбата ще е прекалено късно и всички свестни ще са вече заети
днес ще се срещнем с един от Благоевград, да видим...
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #333 -:
май 28, 2012, 12:57:35 »
Може да си наемете Дж, който работи в екип с френскоговорящи и така ще стане много по-добре отколкото да наемате професионален преводач, защото при тях едно че цените са доста солени,а и от практиката мога да ви кажа че не е най-добрия вариант наемането на професионален преводач, защото те не са гъвкави, когато става въпрос за по ефектен превод.
Активен
ivailogeorgiev
Ентусиаст
«
Отговор #334 -:
май 28, 2012, 20:30:11 »
В практиката ми съм се сблъскал с подобен проблем но решението беше да се премине през английският -и двете страни и аз и младоженеца го владеехме на поносимо ниво и комуникацията беше безпроблемна .Не смятам това за проблем голям , освен ако не става дума за изцяло водене на френски на цялата програма .....Ще разровя да изкопая нещо по въпроса и ще пиша отново ... Но колегите по горе правилно препоръчват добър DJ работещ с френско говорящи ,които в случая ще са и водещи на отделните части на програмата .Да това оскъпява нещата , но не би трябвало да е проблем намирането на такъв екип....
«
Последна редакция: май 28, 2012, 20:34:53 от ivailogeorgiev
»
Активен
Vivid
Професор
«
Отговор #335 -:
май 28, 2012, 20:52:11 »
Използвам темата, за да похваля Емо Филипов, който беше DJ и водещ на сватбата ни, както и целият му екип. Страхотен купон спретна, съобрази се с всичките ни желания, имаше и елемент на изненада към нас, водееш с чувство за хумор, но нямаше нищо посредствено, нищо пошло, нищо излишно в думите му. Изпълняваше всичко, каквото го помолим ние и гостите, но и сам се включваше успешно, усещаше хората, настроението - което според мен е най-важното качество за един DJ. Препоръчвам го на тези, които още не са избрали своя DJ - Емо е човек, който умее да слуша и никога не налага своето мнение, освен ако не го попиташ. Няма да чуете от него - "ама как, не се прави така, по традиция трябва да е еди как си".
Активен
Furfalak
Регистриран
«
Отговор #336 -:
май 28, 2012, 23:59:36 »
Благодаря на всички за отзивчивостта! Сватбата е с предимно български гости, но младоженеца и малка част от тях са французи. Иска ми се наистина да е DJ с френски, а ако не успея да намеря бих помолила някоя френско-говоряща приятелка да седи на масата с французите и да им превежда. Поне така си го представям, а ще видим какво ще се случи в действителност
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #337 -:
май 29, 2012, 07:52:45 »
Варианта с превода от накой от присъстващите също е решение, стига този който натоварите с тази задача да няма нищо напротив. Има такъв момент, че ако помолите някой да им превежда, той няма да може да ви откаже, но пък му проваляте удоволствието от празника. Трябва да помислите и за тази страна на нещата.
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #338 -:
май 29, 2012, 13:12:38 »
В раздел Сватбата на...., от 2008г., има сватба на съфорумка със съпруг чужденец, а тя е от Благоевград. Поразгледай и другите теми на булките, има доста с гости от чужбина и опит с дисководещи. На сватбата на сина ми имаше 2 чужденки и превеждаха приятели. В началото дисководещият направи посрещането на 2 езика /български и английски/, но е доста тромаво така. В смисъл, че е казано нещо на български и после се изчаква да се каже същото и на английски. Пиши ми на лични, да не сме
Активен
pilli
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #339 -:
май 29, 2012, 14:23:05 »
Здравейте и в тази тема:)Явно съм се ориентирала доста погрешно и мислех че няма да имам проблем с откриването на dj и така го оставих за накрая.Бяха ми препоръчали dj Стиви и си бях спокойна,но като се свързахме с него се оказа, че човекът е зает:( Сега ще се срещнем с dj Марио.Някой да има отзиви от него?
Активен
buburina
Новак
Публикации: 15
«
Отговор #340 -:
май 29, 2012, 14:36:30 »
Бихме искали тук накратко да споделим впечатленията си и да похвалим DJ Стоян Петров, в чиито ръце за щастие решихме да поверим тържеството си. Още след първата ни среща вече знаехме, че това е човекът когото търсим. Пример за един страхотен, коректен професионалист, който разбира от работата си и преди всичко я обича. За нас беше много важно диджеят да не води много натрапчиво, да няма неуместни шегички, подхвърляния и други подобни и т.н., не е нужно да казвам, че Стоян Петров преизпълни всичките ни очаквания. Съобрази се с всичките ни желания и изисквания, усещаше настроението на гостите във всеки един момент и с музиката си се погрижи за един незабравим купон и винаги пълен дансинг. Препоръчваме го най-горещо на всички бъдещи младоженци.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #341 -:
май 29, 2012, 14:58:45 »
Лелеееее, някой спомене ли че търси нещо и веднага пощата му блокира от писма.
pilli,
За кой Дж Марио става въпрос ? Пишете ми на лични и моля почистете си пощата че е пълна.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #342 -:
май 29, 2012, 16:04:34 »
Цитат на: DjNick Mc в май 29, 2012, 14:58:45
Лелеееее, някой спомене ли че търси нещо и веднага пощата му блокира от писма.
pilli,
За кой Дж Марио става въпрос ? Пишете ми на лични и моля почистете си пощата че е пълна.
Ами нормално-всички скрити и явни професионалисти като видят нов потребител и му пращат по някоя оферта.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #343 -:
май 29, 2012, 16:15:47 »
gucci
Некоректното в случая е, че изпращат оферти без някой да ги е попитал персонално или да им ги е поискал и по този начин се натрапват и създават дискомфорт на хората тук. Най-често това са хора далеч от професионалните отношения и умения.
«
Последна редакция: май 29, 2012, 16:19:02 от DjNick Mc
»
Активен
desirer
Сватбар
«
Отговор #344 -:
май 29, 2012, 16:51:21 »
и аз като бях с 5 мения, можех само 1 писмо да имам в пощата. Така че няма нужда по подскачате
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...