Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 08:31:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
DJ за сватба
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: DJ за сватба (Прочетена 212974 пъти)
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Отг: DJ за сватба
«
Отговор #255 -:
април 14, 2012, 23:34:43 »
Сватбата ми е в Благоевград, не е в някое затънтено селце на 900км от София.
Не виждам какви усложнения могат да се появят. Цената на бензина също не смятам, че може да е проблем, все пак като наемам човек който не е от Бл-град съм си направила сметка, че към цената ще се добавят пътни,а защо не и хотел.
Колкото до лична среща - аз никъде не съм казала, че на сляпо ще наемам DJ, но все пак когато DJ-те които са ми препоръчани са заети е нормално да попитам в сватбен форум за други...Вече се срещнахме с един DJ, харесахме го и след празниците ще го наемем.
Активен
Philipoff
Регистриран
Когато качеството има значение. www.philipoff.com
«
Отговор #256 -:
април 15, 2012, 09:57:16 »
Здравейте.
Христос воскресе!
Найдене, сам знаеш, че нещата не са едни и същи навсякъде. А и аз говоря точно за тази слаба подготовка, която трябва да се избегне. Ясно е, че един добър професионалист ще се справи. Първият най-сериозен проблем, с който аз лично се сблъсквам често това е липсата на опит с по-големи събития при персонала на заведението. Проблем е пътя, който трябва да изминат, освен организаторите и част от гостите. Трябва транспорта да е доста по-добре организиран, за да не се получава голямо забавяне. Наред с усложненията обаче има и много плюсове - по-ниски коверти, това, че гостите сменят средата и т.н.
miss™, съгласен съм, че Благоевград е близо. Просто Ви насочвам да обърнете внимание на всички дребни детайли. Поздравления за това, че сте намерила DJ. Говорейки за Благоевград аз лично имам спомен от една лятна сватба в р.Дриймс, когато всички умряхме от жега. Просто нямаше въздух дори по-късно вечерта. Никаква вентилация, никаква централна климатизация не се усещаше. Там имат опит със сватбите, но и обслужването беше далеч от приемливото. Това си е усложнение.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #257 -:
април 15, 2012, 10:54:05 »
Мисля че това са неща с които не трябва да занимаваме младоженците, а и не е техен проблем. За тях е важно нещата да преминат нормално, а дали съответния професионалист ще тръгва два дена преди това или една седмица не е техен проблем и не трябва да се създава психоза. От друга страна, младоженците са си организирали сватбата в избрано от тях заведение с всички произхождащи от това действия и не е наша работа да им оспорваме избора и да им се бъркаме в организацията.
Ние можем да съдействаме с информация и евентуални препоръки.
Един добър професионалист трябва да може да се адаптира на момента към всякаква ситуация без това да е в тежест на младоженците, тъй като в този ден те и без това са прекалено натоварени и притеснени.
Активен
Mrs.™
«
Отговор #258 -:
април 15, 2012, 11:11:20 »
Цитат на: Philipoff в април 15, 2012, 09:57:16
miss™, съгласен съм, че Благоевград е близо. Просто Ви насочвам да обърнете внимание на всички дребни детайли. Поздравления за това, че сте намерила . Говорейки за Благоевград аз лично имам спомен от една лятна сватба в р.Дриймс, когато всички умряхме от жега. Просто нямаше въздух дори по-късно вечерта. Никаква вентилация, никаква централна климатизация не се усещаше. Там имат опит със сватбите, но и обслужването беше далеч от приемливото. Това си е усложнение.
Воистина Воскресе !
Мисля, че темата се измества в друга посока. Тук говорим само за DJ , колкото до ресторантите, чувала съм лоши неща за Дриймс, но там не съм била на сватба. Моята ще е в ремонтирания "Ален Мак", за когото поне за сега лоши отзиви няма откакто е ремонтиран , но пак да кажа това няма нищо общо с DJ .
Активен
Philipoff
Регистриран
Когато качеството има значение. www.philipoff.com
«
Отговор #259 -:
април 16, 2012, 17:34:11 »
Здравейте,
наистина започнахме малко да изместваме темата и да навлизаме в общи приказки, вместо да помагаме.
Активен
next2u
Любопитен
«
Отговор #260 -:
април 17, 2012, 10:47:31 »
Исках да ви попитам, дали сте мислили да си правите ваши плейлисти с песни, които вие харесвате?
Активен
Vivid
Професор
«
Отговор #261 -:
април 17, 2012, 13:53:50 »
Аз си правя, но не защото нямам доверие на DJ-я, а по-скоро, за да разбере веднага какви са предпочитанията ми и да се ориентира за по-нататък. Иначе съм далеч от мисълта, да се бъркам в работата на DJ-я - той е професионалист и усеща хората и емоциите им, и ще съобрази музиката с това.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189
«
Отговор #262 -:
април 17, 2012, 14:03:28 »
Нашият ДЖ иска само десетина песни, които със сигурност искаме да ги има на сватбата. Оттам нататък той ще си направи плейлисти, а и винаги може да ни пусна в реално време, каквото искаме.
Активен
marina_kb
Ентусиаст
Публикации: 124
«
Отговор #263 -:
април 17, 2012, 16:14:19 »
и ние ще направим примерен лист с песни, които харесваме, но едва ли ще са повече от 20-30. Това е за да се ориентира DJ какъв стил песни ни харесват на нас.
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #264 -:
април 17, 2012, 16:30:23 »
Ние също ще имаме 20 песни, които ще бъдат поздрави. Стила ни DJ го разбра още на първа среща. Но ще се уговорим с него и целият план на сватбата ( кога ще се чупи погачата, танцът на кумовете, и тем подобни)
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #265 -:
април 17, 2012, 22:57:53 »
next2u,
Ако постъпите като Tsutsi, marina_kb, veseto_87 и Vivid няма да сбъркате, защото тези бъдещи булки са на ясно какво правят и го правят по правилния начин. Определено проявяват разбиране към нещата, което им гарантира успешна подготовка.
«
Последна редакция: април 17, 2012, 23:00:00 от DjNick Mc
»
Активен
irena_popova
Професор
«
Отговор #266 -:
април 18, 2012, 09:16:57 »
И ние така направихме, казахме му няколко песни - стиловете, които предпочитаме и тези, които
не
искаме да се пускат.
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #267 -:
април 18, 2012, 10:28:14 »
Ние с годеника ми не слушаме чалга, а сме по рока, но все пак мисля да разреша да се пусне някои и друг попфолк, ако някой толкова му се иска ( макар да нямаме чалгари гости, ама знае ли се) Ама без милионерче , моите мечти са в зелено и тем подобни. Хора ще има доста, много приятели играят, аз и кумата също, а младоженеща се учи. Докато хората хапват ( поднесат вечерята) мисля да се пусне нещо леко - боса нова или чилиаут. Избрала съм си кое ще е булчинско хоро, кумово, едно хоро ще искам да го водят свекърите, майка ми, шаферите и така....
Активен
semantika
Ентусиаст
«
Отговор #268 -:
април 18, 2012, 11:47:15 »
Някой може ли да ми даде информация за DJ MAX ? Доколкото разбрах е DJ на няколко места, едно от които е дискотека Клеопатра в гр.Монтана. Някой знае ли нещо за него?
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #269 -:
април 18, 2012, 18:27:31 »
До колкото успях да открия информация, той е хаус Дж ако за един и същ Дж става въпрос.
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...