Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 08:20:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: DJ за сватба  (Прочетена 212926 пъти)

cvetomirahristova
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #240 -: март 27, 2012, 11:13:09 »

Здравейте!
Някой да има наблюдвния от DJ Веселин Ненчев. в интернет не мога да намеря нищо за него и това малко ме притеснява  tuktuk останаха 2 месеца до сватбата и нямаме водещ. прозвънях всечи по- исвестни DJ и всичките са заети.  cray

благодаря:)
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #241 -: март 27, 2012, 16:45:42 »

cvetomirahristova

Вариантите са три за да не губите време

- Направете лична среща с него и преценете на място дали ви допада или не

- Продължавайте към следващия в списъка за да не губите ценно време

- Потърсете нови контакти и предложения

А какво стана с дж Хорхе ?
« Последна редакция: март 27, 2012, 16:47:24 от DjNick Mc » Активен
cvetomirahristova
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #242 -: март 27, 2012, 21:23:00 »

DJ Хорхе е зает. Днес се срещнах с DJ Веселин Ненчeв и не съм на 100 % сигурна, че е това, което искам. ще сте ми наистина в голяма помощ ако чуя мнение за него.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ

« Отговор #243 -: март 28, 2012, 08:26:42 »

При условие, че сте се видяли лично и имате съмнения че ви харесва до степен да го наемете, зощо търсите чуждо мнение. Това ще ви изиграе лоша шега а и въпреки евентуалните положителни отзиви от някой, през цялото време ще имате притеснението дали изборът ви е превилен или не. Със сигурност това ще ви натовари допълнително в ден в който и без това имате да мислите за безброй други неща?!

С колегите потърсихме информация, но за съжаление не открихме нещо с което може да Ви бъдем полезни.

P.S.
 пощата Ви е пълна.
« Последна редакция: март 28, 2012, 16:38:11 от DjNick Mc » Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #244 -: март 29, 2012, 17:54:29 »

Аз си уговорих среща с Емил Кацарски, Данаил Марков. И в събота ще се видя и с Емил Алексов. Честно казано проучвах доста и се оплетох, но сведох избора до тях. След срещите ще споделя лични впечатления.   За Емил Алексов имам много добри отзиви, така че е с преднина  Wink   Професионалистите, бихте ли ми дали съвет кой от тях е добър?
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #245 -: април 01, 2012, 00:52:45 »

Аз съм за последния. Всъщност истината е следната: И тримата имат различна визия, виж на теб коя ще ти допадне. Не е задължително да имаме еднакви вкусове.Според мен един от тях изобщо не става, прави си сватбите както ги е правил и през 90те. Но това оставям на теб smile
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: април 03, 2012, 08:50:22 »

Здравейте. Днес нашият DJ ни съобщи новината, че заминава за Сащ следващият месец и няма да може да дойде. Сега говорихме с DJ Ilian някой има ли впечатление от него и ако може да сподели. Благодаря предварително!
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: април 03, 2012, 12:19:27 »

Здравейте. Днес нашият DJ ни съобщи новината, че заминава за Сащ следващият месец и няма да може да дойде. Сега говорихме с DJ Ilian някой има ли впечатление от него и ако може да сподели. Благодаря предварително!

Кой е този DJ, да не остане някой изненадан, че и неговия е заминал за Щатите... huhhuh.gif
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #248 -: април 03, 2012, 16:27:05 »

Кой е този DJ, да не остане някой изненадан, че и неговия е заминал за Щатите... huhhuh.gif
Добре е да споделите кой е този DJ, за да няма и други изненадани.
Дори и да заминава за САЩ е длъжен да ви осигури друг квалифициран
колега.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ

« Отговор #249 -: април 03, 2012, 23:07:11 »

djdimi е прав,
но не е сигурно и тези които ще препоръча, да не им излезнат зелените карти и на тях  l_bye_boy
« Последна редакция: април 04, 2012, 08:39:21 от DjNick Mc » Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: април 04, 2012, 14:45:30 »

Някой може ли да ми препоръча DJ ?  Бях се спряла на DJ Стоян Петров, но ми отказа понеже е извън София, сватбата ще е в Бл-град. Така, че търся DJ който да е хем добър, хем да не му е проблем това, че сватбата ще е в Благоевград.
И понеже различни агенции ми препоръчват DJ Слави , някакви отзиви за него ?
Активен
maslenka
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #251 -: април 06, 2012, 19:17:06 »

Можете ли да ми помогнете с мнение за DJ Vale? Дали наистина е толкова добър за колкото го представят? Ще се радвам ако някой, който е бил на негова сватба, се включи. Също предлагат и фото и видео, но за тях ще попитам в другата тема...
И още веднъж да напомня, че търся мнение за DJ-я, който предлагат от х-л Акорд, Жоро се казва. Но само това знам като информация.
Благодаря предварително!
Активен
mariajoro1984
Професор
Публикации: 366

« Отговор #252 -: април 06, 2012, 19:55:00 »

Масленка изтрий си съобщенията от пощата!
Активен
Philipoff
Регистриран

Публикации: 5

Когато качеството има значение. www.philipoff.com

« Отговор #253 -: април 14, 2012, 17:18:29 »

Здравейте miss™,

когато сватбата е в провинцията винаги изкачат допълнителни усложнения. Посоката на цените на горивата напоследък допълнително комплицира това. Моят съвет към Вас е да се насочите към готов екип, който да наемете от София, защото това ще облекчи транспортните разходи.

Относно избора на DJ. С риск да повторя думите на колегите най-добрият начин да изберете подходящия за Вас човек е да се срещнете с него и заедно с бъдещия Ви съпруг да прецените дали той е човекът за Вашата сватба.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ

« Отговор #254 -: април 14, 2012, 20:45:31 »

Емо,
Какви са тия допълнителни усложнения които изскачат за провинцията?! Нама такива, има слаба подготовка?! При условие че на всякъде нещата са едни и същи ?!
Но е интересно да споделиш за да се знае ?
« Последна редакция: април 14, 2012, 22:33:13 от DjNick Mc » Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: