Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 08:36:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: DJ за сватба  (Прочетена 212998 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: февруари 24, 2012, 11:04:26 »

Момичета , някой може ли да даде мнение за Dj Ангел Маринов от Пловдив ?
Прочети назад в темите има хиляди мнения за него.
Активен
veninceto
Сватбар
Публикации: 150

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: февруари 25, 2012, 01:32:27 »

Petia_88, -За DJ Aнгел Маринов от Пловдив аз лично не съм чувала нищо..Но сега прочетох, че работи в София? 3а този ди джей питаш, нали - http://www.dj-angel.hit.bg/ ? Струва ми се свястен good А На нашата сватба DJ беше -Aлекси. Страхотен DJ good и Винаги го препоръчваме smile Една приятелка се омъжва на 12 май и искаше много Алекси да е, но той бил зает за тогава и Алекси и е предложил ди джей -Жан,.. тя сега още мисли кой ще е. От Пловдивските ди джеи аз харесвам -Джерко, Дидо и Миро smile
Активен
petia___88
Ентусиаст
**
Публикации: 82

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: февруари 25, 2012, 09:42:17 »

Аз вчера се срещнах с DJ Ангел Маринов, той работи и в София , и в Пловдив  и ще дойде на моята сватба , която пък ще е в комплекс Яев ( до Карлово ) . Много хубаво впечатление ми направи , дано да мине всичко супер на сватбата . За Алекси проверих , но е зает за моята дата . За Жан и аз съм чувала хубави неща smile
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: февруари 25, 2012, 18:52:57 »

Аз вчера се срещнах с DJ Ангел Маринов, той работи и в София , и в Пловдив  и ще дойде на моята сватба , която пък ще е в комплекс Яев ( до Карлово ) . Много хубаво впечатление ми направи , дано да мине всичко супер на сватбата . За Алекси проверих , но е зает за моята дата . За Жан и аз съм чувала хубави неща smile
Ангел е добър дж. Едно време работеше с Бояна водещата и съм го гледала на доста сватби. Момчето работи добре. Хайде честито.  good
Активен
petia___88
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: февруари 25, 2012, 19:16:08 »

Мерси smile
Активен
ani74
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #215 -: февруари 28, 2012, 21:49:20 »

Аз наскоро се омъжих и искам да споделя, че наистина намирането на DJ се оказа доста по-трудна задача, отколкото си мислех. Но искам да ви кажа, че наистина накрая усилията си заслужаваха, защото попаднахме на страхотно момче с опит и в заведения, и по сватби, и по различни други мероприятия. Беше просто перфекетен, с много широка музикална култура и изключително отзивчив. Препоръчах го на две мои познати, които съм уверена, че ще останат също много доволни.

Активен
annaplamen2
Ентусиаст
**
Публикации: 52

21.07.2012

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: март 03, 2012, 13:20:00 »

Аз мога да препоръчам DJ Джорджи -Георги Филипов -гр.Бургас
уникален е била съм на 6 сватби на който е бил Dj всичко беше супер, щуро, лудо ,забавно  ,абе голям купон си беше ... дори съм си го резервирала и за моята сватба лятото  твърдо съм решила да си е той
Активен
maslenka
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #217 -: март 03, 2012, 15:42:19 »

Дайте ми мнеия за DJ-я, който предлагат от Акорд! Който е правил сватба там и е ползвал техния DJ, ще се радвам да сподели мнения. smile
Активен
ivailogeorgiev
Ентусиаст
**
Публикации: 86

« Отговор #218 -: март 14, 2012, 09:02:47 »

Да най добрата преценка е личната среща с  хората.
Интернет и форумите са за набавяне на информация и търсене ,но не е задължителна предпоставка за наемане или покупка на каквото и да е.
Активен
petia___88
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: март 15, 2012, 10:33:04 »

Да напълно съм съгласна за личната среща , като се видяхме с нашия DJ много ни допадна, преди това не бях толкова сигурна smile
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #220 -: март 18, 2012, 21:25:12 »

Искам да попитам за DJ Vale i DJ Емил Кацарски. Аз само по телефона говорих с тях и  DJ Vale каза, че предлага фото и видео. Като пакет били по-евтини, но аз май съм по-навита да си наема ДЖ, а за пакет евентуално фото и видео  pardon  Изобщо вие с колко диджеи направихте лични срещи преди да изберете, защото има доста имена...  crazy     
Активен
ivailogeorgiev
Ентусиаст
**
Публикации: 86

« Отговор #221 -: март 18, 2012, 21:31:45 »

Е поне двама за да има избор този или този.Иначе за въпросните диджеи-Емо работи добре няма да ви разочарова.За диджей Вале -доколкото знам тръгва да мутира -видео фото диджей -тои самият или с други хора абе нещо като 3 в 1 ....но повтарям само по чужда информация .....Иначе съм работил на сватби но той си беше само диджей.Също се справя съ сватбите добре.Иначе и много фотографи тръгнаха видео да снимат -препоръчвам поне с 2-3 срещи за да има избор ...
Активен
Mariko
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #222 -: март 18, 2012, 21:37:53 »

Искам да попитам за DJ Vale i DJ Емил Кацарски. Аз само по телефона говорих с тях и  DJ Vale каза, че предлага фото и видео. Като пакет били по-евтини, но аз май съм по-навита да си наема ДЖ, а за пакет евентуално фото и видео  pardon  Изобщо вие с колко диджеи направихте лични срещи преди да изберете, защото има доста имена...  crazy     

goldish, аз направих среща само с един и го ангажирах. Бях на сватба на моя приятелка, той беше DJ и много ми хареса, бях сигурна, че ще е той. Когато се видяхме, подходи много професионално, дори той ми препоръча ресторанта, който ангажирах, защото аз се колебаех между няколко .... Каза ми за плюсовете и минусите на повечето ресторанти. Още на първата среща ме пита за имената на родителите ни, за кумовете, всичко си записва ... Знае всички ритуали, пита ме дали има някакви други ритуали, които искам да се включат.
Като цена ми каза по 80 лева на час, което на мен ми се видя малко скъпичко, но честно казано изобщо не зная как вървят тези услуги и реших, че е ОК.
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #223 -: март 18, 2012, 21:45:22 »

Mariko, а кой е вашия ДЖ? Тук четох иначе, че между 60 и 80 лева е средната цена за час ДЖ.
Иначе и аз съм сигурна, че ако съм виждала някой на сватба и ми е харесал, не бих се колебала да го наема.
Активен
Mariko
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #224 -: март 18, 2012, 21:51:38 »

Mariko, а кой е вашия ДЖ? Тук четох иначе, че между 60 и 80 лева е средната цена за час ДЖ.
Иначе и аз съм сигурна, че ако съм виждала някой на сватба и ми е харесал, не бих се колебала да го наема.

Казва се DJ Младо ( Младелин ). Дори управителят на ресторанта, като ме пита кой ще е DJ и ни каза, че той е в топ 5 на сватбарските DJ-и. Той предлага фото и видео, но фото съм си намерила от друго място, а видео още си търся.
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: