Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 08:37:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: DJ за сватба  (Прочетена 213005 пъти)

cvetomirahristova
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #195 -: февруари 23, 2012, 11:32:56 »

ми до колкото разбрах- няма да гледаме видео от друга сватба, защото както и тук е казана - всяка се прави по вкуса на младоженците. ние ще имаме среща с DJ Владо от super sound и се надявам по някакъв начин да си допаднем, защото това с търсенето на DJ е голям ужас и огромна доза късмет. все още никой не е изразил менеие за тях, което малко ме притеснява, но в страницата им има галерия, от която е видно, че се риозно се занимават с озвъчение, но за воденен на сватба- не знам  Oh my ...
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: февруари 23, 2012, 11:37:13 »

ми до колкото разбрах- няма да гледаме видео от друга сватба, защото както и тук е казана - всяка се прави по вкуса на младоженците. ние ще имаме среща с DJ Владо от super sound и се надявам по някакъв начин да си допаднем, защото това с търсенето на DJ е голям ужас и огромна доза късмет. все още никой не е изразил менеие за тях, което малко ме притеснява, но в страницата им има галерия, от която е видно, че се риозно се занимават с озвъчение, но за воденен на сватба- не знам  Oh my ...

За късмета си права! Погледнах,че доста дж предлагат и никой не може да ме съгласи,че всички са добри!  Според мен всеки дж има някакви видео материали от минали сватби. Не залагай само на късмет.  good
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #197 -: февруари 23, 2012, 12:59:25 »

...защото това с търсенето на DJ е голям ужас и огромна доза късмет. все още никой не е изразил менеие за тях, което малко ме притеснява, но в страницата им има галерия, от която е видно, че се риозно се занимават с озвъчение, но за воденен на сватба- не знам  Oh my ...

Едва ли е "голям ужас" търсенето на DJ, ако имате вече запазени дата и часове за обреден дом (или желаете изнесен граждански ритуал) и църква.Опитният DJ може да ви бъде незаменим помощник и партньор в създаването на визията и сценария на тържеството, за предимствата и недостатъците на различните хотели,ресторанти и зали, за фотографите и видеооператорите.Задължително се срещнете лично и разгледайте снимки и видеоматериали...на "късмет" DJ не се избира.Весела сватба.
« Последна редакция: февруари 23, 2012, 16:58:16 от djdimi » Активен
Деска
Ентусиаст
**
Публикации: 107

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: февруари 23, 2012, 13:13:31 »

аз съм на мнение че е по добре оркестър от дж .... ние си ангажирахме оркестър от 3ма човека но все пак това си е лично мнение всеки сам си преценява smile
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #199 -: февруари 23, 2012, 18:12:26 »

Определено си е  "голям ужас" ако младоженците търсят качествена услуга от професионалисти. Със сигурност могат да си наемат какъвто и да е "Дж" по всяко време без никакво затруднение и то на по изгодна цена, но тогава идва другия "голям ужас".
Активен
BeautifulBride
Ентусиаст
**
Публикации: 75

« Отговор #200 -: февруари 23, 2012, 18:37:51 »

Деска, оркестъра не излиза ли по - скъпо? Това е много хубава идея, харесвам жива музика smile Някак по - топло и уютно е smile
Активен
Деска
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: февруари 23, 2012, 19:04:34 »

Деска, оркестъра не излиза ли по - скъпо? Това е много хубава идея, харесвам жива музика smile Някак по - топло и уютно е smile

ми ние си капарирахме оркестър от 3ма човека държа да отбележя българи - от 12.00 на обяд ще започнат да си оправят ресторанта, после извеждане на булка до 00.00 вечерта 380 лв , като всеки допълнителен час след това 50лв
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: февруари 23, 2012, 21:33:38 »

Аз също харесвам живата музика, но моето мнение е че е не подходяща за сватба. Или поне да не е само оркестър, а в комбинация с ДЖ. Музиката от оркестър ми звучи някак еднообразно. Дори да свирят различни стилове и песни, винаги звучи в един стил.
Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: февруари 23, 2012, 21:38:43 »

Аз много се радвам,че ще имаме и ДЖ и певица(Росица Пейчева),мисля,че това е много добър вариант  tease tease tease  give_rose  smile
ми ние си капарирахме оркестър от 3ма човека държа да отбележя българи - от 12.00 на обяд ще започнат да си оправят ресторанта, после извеждане на булка до 00.00 вечерта 380 лв , като всеки допълнителен час след това 50лв
Много евтино Деска Girl_hide girl_wink girl_wink girl_wink
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: февруари 23, 2012, 22:26:29 »

Аз също харесвам живата музика, но моето мнение е че е не подходяща за сватба. Или поне да не е само оркестър, а в комбинация с ДЖ. Музиката от оркестър ми звучи някак еднообразно. Дори да свирят различни стилове и песни, винаги звучи в един стил.
И аз съм на мнение,че е по-добрата комбинация е дж + оркестър от колкото само оркестър. Били сме на сватби с много големи и известни оркестри и пак идва момент в който хората си искат нещо в стил R&B или нещо,което оркестъра не може да изсвири. Да не говорим,че тези хора /от оркестъра/от време на време трябва да почиват и през това време, какво се случва..... smile
Активен
ivailogeorgiev
Ентусиаст
**
Публикации: 86

« Отговор #205 -: февруари 23, 2012, 22:52:31 »

Да така е ,но повечето оркестри осигуряват озвучаване като пускат музика и от лаптопи,флашки и тем подобни устройства .
ДЖ е добре да има защото определено много по добре водят програмата и съответно миксират подходящата музика за всеки ритуал ..... danceg
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #206 -: февруари 24, 2012, 09:10:29 »

Според мен оркестър е по-добрият вариант, ако знаете какви песни искате. Ние бяхме на сватба, на която пускаха само хора и оркестърът им свърши работа. Но за рок примерно или каквото и да е друго не знам как ще звучи  pardon
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: февруари 24, 2012, 09:19:41 »

Аз въобще не харесвам оркестри... а пък да ме "взимат" от нас с оркестър... НЕ, ужас!

И певца не бих си наела - какво ще пее, народно, фолклор? Ама ние сме много млади хора не мога да издържа такава музика цяла вечер, а и ми идва еднообразно да слушам само един глас. Категорично съм за DJ  good

Може би не е лоша изненада певица да изпее няколко хубави народни песни - дори напротив, мисля че е чудесно, още повече ако е съчетано с танцов ансамбъл. Но това не повече от 4-5 песни. Поне в моите представи е така  smile
Активен
petia___88
Ентусиаст
**
Публикации: 82

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: февруари 24, 2012, 10:01:56 »

Момичета , някой може ли да даде мнение за Dj Ангел Маринов от Пловдив ?
Активен
Деска
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: февруари 24, 2012, 10:07:21 »

от оркестър до оркестър балкан РАЗЛИКА ......... въпрос на личен избор
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: