Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 08:22:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: DJ за сватба  (Прочетена 212934 пъти)

DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #150 -: февруари 06, 2012, 10:26:44 »

Pepelqshka,
Живата музика винаги е за предпочитане но ако е оркестър с поне двама изпълнители + музиканти а не както в случая певица+музика на плейбек, едновременно водеща и между другото този който пуска плейбека ще се прави и на Дж. Нищо от тези опции не е както трябва. Не я слушайте тая свекърва (и тя самата не знае защо е тука но е компетентна по всяка тема без изключение) защото това ще ви изиграе лоша шега.
А и този глас на певицата-водеща, така ще ви се запечата в съзнанието, че цял месец ще ви кънти в ушите после.
И не на последно място - нещо за което трябва да се замислите - Защо предлагат толкова ниска цена, за толкова обемна услуга ?!?!?!  crazy Дали защото са много добри и търсени NO, дали защото парите за тях не са важни  NO, или за да се подлъже някой да ги наеме, защото не са добри и търсени  good ?!?!?!
« Последна редакция: февруари 06, 2012, 12:43:48 от DjNick Mc » Активен
Pepelqshka
Любопитен
*
Публикации: 38

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: февруари 06, 2012, 14:12:34 »

Благодаря за съветите!Да уточня-цената е такава..защото сме доверени хора...иначе гледах нейни сватби и ми хареса програмата.Мисля ,че ще се спрем на нея.. smile
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ

« Отговор #152 -: февруари 06, 2012, 14:28:50 »

Благодаря за съветите!Да уточня-цената е такава..защото сме доверени хора...иначе гледах нейни сватби и ми хареса програмата.Мисля ,че ще се спрем на нея.. smile

Изборът е 100% Ваш  good

Успех и много настроение !!!   smile
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #153 -: февруари 06, 2012, 19:43:55 »

Не знам как да се разбира израза: "Доверени хора"? "Приятелството си е приятелство но сиренето си е с пари" е казал народа. Аз лично бих направил голям компромис в цената само на МНОООГО близки хора. Нещо съмнително има Тук. Защото и аз имам един доверен продавач на зеленчуци на нашето пазарче и му имам доверие. Но като си купувам от него всеки път не ми казва - за теб доматите са по-евтини щото си ми доверен човек. От друга страна, при музиката на живо често се получава еднотипен саунд. Въпреки различните песни от репертоара на изпълнителя, липсва разнообразието което може да Ви даде един добър ДЖ. Освен това живото изпълнение изисква повече и по-дълги почивки за изпълнителя и музикантите. Не случайно концертите са по 1-2 часа. За това повечето Сватбари които искат нещо "по-така" обикновено наемат жива музика и ДЖ. Двете страни взаимно се допълват и не са взаимно заменяеми. Тоест не може единия да замести другия (музикантите - дж-я и обратното). give_rose
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: февруари 06, 2012, 23:09:36 »

И аз си мисля, че не може да се разчита само на едната певица.  pardon Аз бих заложила и на ДЖ ,и на живата музика. При нас ще има и струнен квартет, когато се приемат поздравления, така и ДЖ ще има време да почине, да хапне и т.н... А това певицата да е и водеща ми се струва пълна лудост /поне за мен/. Надявам се въпреки поста, който написах да ви се получи добре, щом така сте го решили  give_rose
Активен
Pepelqshka
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: февруари 07, 2012, 10:32:22 »

Ще има и певица и dj smile
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #156 -: февруари 07, 2012, 13:16:28 »

Има цели региони в страната, където никой не използва услугите на ДЖ. В най-честия вариант е лаптоп с музика към озвучителната система на музикантите за моменти, в които има нужда от нещо по-така.. Така, че не е толкова лошо да няма ДЖ. Важното е да сте доволни Вие.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ

« Отговор #157 -: февруари 18, 2012, 19:46:13 »

Това е най-добрия вариант.  good
Активен
Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: февруари 20, 2012, 20:09:55 »

Ние наехме Емо Филипов. Не е от наложените стари DJ-и, но го харесахме много. Изясниха ми се доста неща след разговора ни. Дано не сме сгрешили.
Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: февруари 20, 2012, 20:28:58 »

И ние ще сме така  yahoo  smile Коя певица ще е на вашата сватба ?  smile smile smile
Активен
Pepelqshka
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: февруари 21, 2012, 10:53:20 »

Владислава smile
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ

« Отговор #161 -: февруари 21, 2012, 11:09:25 »

Не е ли тази Владислава, която освен че пее, може да свири и на гайда ?!
Активен
Pepelqshka
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: февруари 21, 2012, 11:43:23 »

Да..точно тя е
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #163 -: февруари 21, 2012, 13:05:22 »

Здравейте ДЖ

Имам един въпрос специално към DJ - когато отивате в даден ресторант носите ли с вас и техниката си? Или ползвате тази на ресторанта? До сега видях, че всички обиколени ресторанти имат техника за DJ ама си мисля ( пък може и да греша), че един добър DJ ще иска да си ползва неговата, както и един добър видео оператор собствената. Каква е практиката с ресторантите? Вие ли се договаряте с ресторанта или младоженците? Ако си ползвате Ваша кой поема транспорта и , монтажа? Мерси предварително
 smile
Активен
ani_todorova
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: февруари 21, 2012, 13:19:38 »

Някой може ли да ми препоръча добър DJ за Плевен
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай