Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 08:26:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: DJ за сватба  (Прочетена 212957 пъти)

stoyanov
Професор
Публикации: 320

"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"

« Отговор #120 -: декември 19, 2011, 15:39:01 »

Просто другите младоженци са му капарирали датата и е нямало как да ги вземе тях.
Активен
anna_karenina
Сватбар
Публикации: 268

« Отговор #121 -: декември 19, 2011, 21:14:11 »

Да, явно в "бранша" е така, гледа се само кой е оставил капаро, просто не го знаехме навреме и ме е яд. Но няма значение вече, както казах, иначе не съм с лоши впечатления от него, напротив.
Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: декември 20, 2011, 08:31:22 »

anna_karenina ,не се тревожи мила,може пък и да е за добро,сигурна съм,че ще намерите подходящ професионалист за вашия ден  good !
В днешно време парите правят какво ли не,според мен този DJ наистина е постъпил доста грозно и нелепо!

Пожелавам ви много успех  girl_wink
« Последна редакция: декември 20, 2011, 08:36:24 от JANET_1 » Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #123 -: декември 20, 2011, 12:42:59 »

Парите не правят един специалст професионалист или не. Парите не са виновни, просто е нормално да има подобна практика за приемане на поръчки, особено при фирми или лица ,които се състоят само от един субект. В същност и двете страни са се разочаровали един от друг. Така, че може и да е за добър късмет.
Активен
theone
Професор
Публикации: 482

« Отговор #124 -: декември 20, 2011, 13:52:54 »

анна, според мен това просто не е бил вашият човек... съгласна съм, че е трябвало да ви попита и не е професионално да ви отговаря толкова грубо. не си причинявай лоши емоции, ще намерите друг! когато го харесате просто го капарираите и всичко ще е ок  give_rose
Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: декември 20, 2011, 15:30:46 »

анна, според мен това просто не е бил вашият човек... съгласна съм, че е трябвало да ви попита и не е професионално да ви отговаря толкова грубо. не си причинявай лоши емоции, ще намерите друг! когато го харесате просто го капарираите и всичко ще е ок  give_rose

Напълно те покрепям smile
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: декември 23, 2011, 23:51:28 »

Имаме си ДЖ - Емил Алексов. Много но допадна, личи си че си разбира от работата. smile
Активен
Medeia
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #127 -: декември 24, 2011, 11:10:34 »

И ние вече имаме - Емил Андреев. Явно това име е много популярно в бранша Wink
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #128 -: декември 31, 2011, 01:51:52 »

anna_karenina,
Нещо, което ми направи впечатление е, че никъде в разказа си не споменавате за период в който трябва да дадете отговор - дали го наемате или не. В такъв случай, по никакъв начин той не се ангажира към вас, да ви информира за действеята си.
Ако сте уточнили период в който вие да дадете отговор тогава коректното отношение е да ви се обади въпросния Дж, ако все още не е прескочен крайния срок на периода и да ви попита дали вече имате яснота по въпроса.
В противен случай, няма ли такъв период нямате право да се сърдите и да упреквате никой освен себе си.
Има и вариант, премисляйки информацията от срещата и нежелаейки да се натоварва с вашите изисквания просто да ви откаже услуга, но не директно?!
Нека погледнем нещата от другата страна?!
Професионалистът се среща с младоженците, остава да се чуят до едикакъв си период от време за потвърждение или отказ, но никой не се обажда за да потвърди или откаже.
Във 99% от случаите когато младоженците не наемат съответния професионалист (поради една или друга причина) не се обаждат да го известят за решението си, което също не е коректно, но нещата тук се свеждат до манталитета на човека независимо от коя страна е.
Активен
mariajoro1984
Професор
Публикации: 366

« Отговор #129 -: януари 05, 2012, 16:52:15 »

И ние си имаме ДЖ вече,казва се Жоро и си  дж на хотел Акорд,много добър  професионалист ми се стори:))Някоя мацка да има отзиви?
Активен
Деска
Ентусиаст
**
Публикации: 107

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: януари 07, 2012, 10:55:24 »

Здравейте smile Дойде и моят ден, в който ще се омъжвам  give_rose smile
Заели сме се сами с организацията на сватбеното тържество и проблема с които се сблъскахме с моя бъдещ съпруг е намирането на оркестър или DJ. Ако някой има информация за региона около град Русе, като координати и мнения бих била много благодарна, ако ги споделите!!!
Благодаря предварително на хората, които ще се отзоват и ще ми помогнат
лек и успешен ден smile  yahoo
Активен
rady17
Професор
Публикации: 377

« Отговор #131 -: януари 10, 2012, 11:06:26 »

Привет на всички  give_rose

И аз мога да се похваля вече с ди джей yahoo . Емил Андреев за 26.05.2012г.  danceg danceg
Активен
milinkata
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #132 -: януари 13, 2012, 12:53:58 »

Ориентирала съм се към DJ Стоян Петров, обаче чета различни мнения и все още не съм съвсем сигурна. Вие да кажете нещо по въпроса?
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #133 -: януари 13, 2012, 13:36:03 »

Ориентирала съм се към DJ Стоян Петров, обаче чета различни мнения и все още не съм съвсем сигурна. Вие да кажете нещо по въпроса?
За DJ Стоян Петров, ако мненията са реални - просто няма различни мнения!!!
Това е много добър избор, стига колегата да е свободен за вашата дата.
« Последна редакция: януари 13, 2012, 13:37:35 от DjNick Mc » Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: януари 13, 2012, 13:41:36 »

На сайта му има таблица, я която пише кои дати са му заети.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: