Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 06:36:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: DJ за сватба  (Прочетена 212876 пъти)

steli4ka
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: септември 21, 2011, 13:43:12 »

Живеем в София, а сватбата ни беше в с.Рибарица (до Тетевен). Имахме Диджей, който се отказа близо месец преди сватбата ни и по спешнност търсихме друг. Препоръчаха ни от няколко места този Анатоли Анастасов, а и той работеше с комплекса където си правихме сватбата. Човека изглеждаше свестен и със свежи идеи...уточнихме се какво искаме ...и пълна заблуда после. Разочаровани сме от него както вече разказах по-горе.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #91 -: септември 21, 2011, 15:42:58 »

Не е добре това, което се е получило, но на никой не пише на челото какъв е. По принцип няма как да познаете дали е коректен, или се прави че всичко разбира и приема. Лошото е, че се появиха доста такива "колеги", които между другото правят и сватби за да си добавят по някоя пара към месечния бюджет и това още повече натоварва както вас, така и гостите, които със сигурност са останали учудени от музиката която е звучала. Хубаво е за всеки който си позволи подобно поведение, да се пише и коментира за да има яснота поне за бъдещите младоженци.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #92 -: септември 21, 2011, 16:12:40 »

Използването на местни величия налагани от ресторантьорите крие много разочарования. Особено за сватбата като тържество. В различните райони на страната нравите, привичките, обичаите ...са твърде различни. Дори песните от един жанр са различни и харесвани по различен начин. Най-добре е използването на местни дж от местните. Гостите обикновено си водят ДЖ, поне аз така си спомням.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: септември 21, 2011, 22:17:25 »

Моята сватба мина на 04.09.2011г. в гр.Пловдив. Незабравим купон, ако можеше пак да се повтори smile Благодаря на ди джей Алекси! Невероятен професионалист, който беше не просто ди джей, но и водещ на събитието! Беше различно, нестандартно и свежо, както посрещането ни в ресторанта, така и всички ритуали след това smile След сватбата говорих и с гостите, защото за мен беше важно да чуя и тяхното мнение, но още преди да им задам въпрос за него, те сами ме поздравяваха за избора. Мисля, че това е достатъчно показателно. Успех, Алекси и продължавай в същия дух да радваш и други младоженци!
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #94 -: септември 21, 2011, 22:47:33 »

Ееееееее,голяма реклама на тоя Алекси...Естествено,че освен DJ,трябва да е и водещ на събитието,нали за това си наемате САМО DJ,така спестявате значителни разходи за хонорари...
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ

« Отговор #95 -: септември 21, 2011, 23:16:20 »

Заслужени са добрите отзиви за колегата Алекси. Той наистина ги оправдава !!! good
« Последна редакция: септември 21, 2011, 23:55:57 от DjNick Mc » Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: септември 22, 2011, 08:32:47 »

Djdimi, нека и вашите младоженци да влязат и да пишат тук отзиви, форума е отворен за всички, нека не се нападаме взаимно, за това, че съм решила да споделя мнение! Алекси го познавам единствено покрай моята сватба и естествено след като съм доволна, ще го споделя, форума е точно затова! А относно това дали спестявам или не пари за водещ на събитието, определено мога да си го позволя и не сте вие човека, който да определя какво и защо съм направила.
Още нещо: светът е малък и имаме общи познати, в случая вашата приятелка- Цвети, така, че имам отзиви и за Вас. Вие сте водили и сватбата на мой близък приятел в Новотела на 04.09- Петър. Отзивите също бяха добри, просто хората са в чужбина и не влизат да пишат. Нека не злобеем излишно, защото това говори лошо за Вас! Успех в работата!
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #97 -: септември 22, 2011, 13:43:54 »

...светът е малък и имаме общи познати, в случая вашата приятелка- Цвети, така, че имам отзиви и за Вас. Вие сте водили и сватбата на мой близък приятел в Новотела на 04.09- Петър. Отзивите също бяха добри, просто хората са в чужбина и не влизат да пишат. Нека не злобеем излишно, защото това говори лошо за Вас! Успех в работата!
Bravo...Радвам се ,че имаме общи познати,а може и да се познаваме лично...Сигурен съм,че сте била красива булка.Желая ви дълъг и щастлив семеен живот...и ако ника ви има нещо общо с вашата професия,желая ви повече успехи в Съдебна зала  Wink Wink Wink
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: септември 26, 2011, 18:45:44 »

Ето, че  и моята сватба мина и с най-голямо удоволствие искам да изкажа благодарности на DJ AIVEN за това, че направи страшен купон на нашата сватба, дансинга беше пълен постоянно, изпълняваше всички желания и гостите не спираха да ни повтарят как това е била най-веселата сватба, на която са присъствали! Bravo good good

Благодаря ти, Иво ти направи тържеството ни един незабравим купон, точно както ние искахме give_rose
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #99 -: септември 28, 2011, 13:35:57 »

Ето, че  и моята сватба мина и с най-голямо удоволствие искам да изкажа благодарности на DJ AIVEN за това, че направи страшен купон на нашата сватба, дансинга беше пълен постоянно, изпълняваше всички желания и гостите не спираха да ни повтарят как това е била най-веселата сватба, на която са присъствали! Bravo good good

Благодаря ти, Иво ти направи тържеството ни един незабравим купон, точно както ние искахме give_rose

Веси... Много благодаря за топлите думи. Искрено се радвам за Вас. good Като чета  твоите постове какво се е случвало извън ресторанта, за цялата организация и сбъднатите мечти мога наистина да кажа, че вашата сватба е една истинска ПРИКАЗКА. yahoo  Още веднъж Ви пожелавам много щастие, здраве и ЛЮБОВ.             Бъдете щастливи заедно. give_rose give_rose give_rose

P.S. И успех в правенето на близнаци. Wink
« Последна редакция: септември 28, 2011, 14:04:56 от AIVEN » Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #100 -: октомври 06, 2011, 20:20:11 »

Lawyer, този Алекси дали има сайт където да се запозная как работи. Много ми се иска да видя някое сватбено клипче, дали ще ми покаже?
Активен
ivatodorova
Ентусиаст
**
Публикации: 79

Сватбата ще бъде: 28.08.2011

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: ноември 08, 2011, 13:03:43 »

Здравейте момичета!  danceg Не съм писала отдавна, за което се извинявам  tease Препоръчвам ви DJ Красимир Младенов - невероятен професионалист. Мисля, че има сайт, обаче не съм сигурна.
Много добре си върши работата, има невероятно чувство за хумор, не е досаден, креативен е. Ако нещо не върви по план - намесва се на място. Има усет към гостите. Успя да накара хора, които въобще не танцуват, да не слязат от дансинга. Всичките гости на сватбата бяха много доволни от него. Ако някой иска подробности - да пита.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ

« Отговор #102 -: декември 01, 2011, 19:54:43 »

На вниманието но бъдещите младоженци!!!!!!!!
Тъй като доста често чувам от бъдещите младоженци, че имат проблем и притеснения с това - как ще се справят с хората и народните танци на предстоящата им сватба, бързам да ги успокоя -
 Dance2 Откриха първата дискотека за народни танци в България Dance2
Край на притесненията, вече има къде да се подготвите и да се представите блестящо на вашата сватба.
http://www.youtube.com/watch?v=_vQeO4tfSfA
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: декември 14, 2011, 15:36:23 »

Споделете средни цени на час за dj  в София. Понеже имам няколко възможности, да имам база за сравнение.
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: декември 14, 2011, 15:44:46 »

70 лв на час за Емил Андреев  Wink за Панорамата...
Защото доколкото знам според това колко е голямо помещението се определя цената (заради апаратурата)
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: