Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 10:21:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: DJ за сватба  (Прочетена 213048 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: юни 14, 2012, 07:35:41 »

gucci, благодаря за информацията, а за dj Иво от Party DJ's нещо можеш ли да ми кажеш?
Не съм присъствала на сватби водени от него,но моя приятелка/не толкова близка/ бяха миналата година с него и са доволни.Но лични впечатления нямам.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #361 -: юни 14, 2012, 07:49:34 »

Аз бях на 2 сватби водени от Стоян Петров - прави много яко парти, но се радвам, че не го наех за моята, защото трите сватби бяха в рамките на един месец и вече много щеше да ни омръзне. Всеки от коментираните ДЖ в темата явно се справя със воденето на сватби добре, но има различен маниер, въпроса е какво търсите вие. И Стоян Петров и Алекси ( на който се спряхме ние) не са тип - футболен коментатор smile

Аз от Алекси съм много доволна, защото постоянно му сервирах изненади ( при мен нещата се случват в последната минута предимно) - и сега това ще правим и сега другото и чудесно се справи с музикалното оформление.

За да ви се полуи добре сватбата трябва да знаете нещо, за което нашия ДЖ ни предупреди. Купона е около младоженците. ДЖ може да е страхотен, но ако вие заспите на масата, не очаквайте баба ви да поведе хората и да ви направи партито. Доста потанцувахме, но нали идеята е да се веселим и да сме звездите на купона, много хора се включиха към младоженците на дансинга. Като гледам записа (защото от вълнението деня ти минава като филм) доста се забавляват гостите. Всичките ни гости са във възторг, даже някои (на чийто искрен коментар мога да разчитам) ходиха междувременно и на други сватби, а хвалят нашата като по-добрата smile
« Последна редакция: юни 14, 2012, 07:51:18 от kiwi » Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #362 -: юни 15, 2012, 13:04:42 »

Абсолютно вярно е, че когато младожнеците са весели, усмихнати, и въудошевени за купон, то това настроение се предава на гостите и те много по лесно се отпускат. Също така кумовете са неразделна част от купона на едно сватбено парти. Те също трябва да са весели хора и с настроение.
Младоженците и кумовете са хората, които дават старта на доброто настроение и от които зависи доброто начало на купона.
Успеете ли да заразите хората с вашето настроение и желание за купон всичко стартира лесно и точно така както го искате.
От там нататък гостите поемат инициативата на дансинга. Вие спокойно може да "Върнете газта" и периодично да "Поддържате огъня"
В този период в който Вие повеждате хората да танцуват и се веселят до момента в който имате нужда да намалите темпото Дж трябва да е усетил настроението на гостите, музикалните им интереси и приоритети и да се е ориентирал как да продължи напред без да се налага вие постоянно да им показвате как да се забавляват. Това е една малка част от уменията на сватбения Дж, наред с всички останали способности, които Той трябва да притежава. Тук е и тънката връзка с поведението на Дж. Някъде, Дж се налага повече да говори, защото хората така го разбират, друг път е дискретен и лаконичен, защото други пък не обичат много да се коментира. Затова има един такъв момент, че добрият сватбен Дж може и знае, как да си контролира поведение за всяко едно парти по отделно. Понякога се създава грешно впечатление, че когато сте присъствали на сватба, на която Дж е по-атрактивен с поведението си, трябва да се замислите,  дали това не е така, защото младоженците така им харесва, дали това не е съобразено с предварителната уговорка между Дж и младоженците и дали не са го харесали точно заради това му качество ?!
Със сигугрност има и такива Дж, които имат едно единствено разбиране за поведение и то е или да не спират да говорят или да не им се чува гласа. Това определено ги разграничава от добрите професионалисти, защото не са гъвкави и нямат способността да се нагаждат към ситуацията.
Има и един друг момент свързан с по-активното присъствие на Дж по микрофона и той е, че понякога това помага при по неактивни гости, да се скъси дистанцията и да спомогне за по лесното стартиране на купона.
Много е специфично поведението на сватбения Дж (освен ако наистина сам не се усеща че не е избрал подходящото поведение) и не е правилно да си вадите крайно заключение за него от една сватба или едно мероприятие на което сте присъствали.

Извинявам се за дългия пост, но идеята ми е - по-правилно и реално да може да оцените Дж, който ще бъде част от вашето сватбено парти.
Успех на всички smile
« Последна редакция: юни 15, 2012, 13:32:10 от DjNick Mc » Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #363 -: юни 15, 2012, 13:19:58 »

DjNick Mc, този целия пост за мен ли е предназначен или предимно за булките, които се ориентират тепърва?

Аз  мисля, че е по-полезен за тях, аз знам как да си формирам мнението, когато видя нещо smile

« Последна редакция: юни 15, 2012, 13:24:24 от kiwi » Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #364 -: юни 15, 2012, 13:32:45 »

Е в такъв случай, не започвай само с Киви, че половината читатели ще отпаднат на първия ред smile

Искам да добавя и леко несъгласие с това, което си написал и едно събитие е достатъчно, за да видиш на кого работата му се отдава. Напълно мога да си сформирам мнение за работата на Алекси от няколкото часа, в които му сменихме сценария хиляда пъти, а всичко се случваше плавно и естествено - оценката: Доволни Клиенти ( и младоженци и гости) smile 

Повечето булки са ходили на по 1 или 2 сватби преди да се омъжат, кога и колко пъти да се видят с даден ДЖ, за да си сформират мнение? Ти колко срещи правиш с потенциални клиенти преди да те изберат?
« Последна редакция: юни 15, 2012, 13:44:57 от kiwi » Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #365 -: юни 15, 2012, 13:34:50 »

Offtopic Е браво, DjNick Mc smile Смени си поста, докато ти отговарям, така е по-добре smile

Модераторите да ме изтрият, ако преценят, че малко говоря си сама излиза smile
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ

« Отговор #366 -: юни 15, 2012, 13:38:00 »

Потвърждавам, че kiwi  си говори с мен  smile
Права сте, че и от една сватба може да се добие впечатление за качеството на Дж. Ако поведението е скандално и неподходящо според присъсващите, но най-вече според младоженците, то тогава не е нужно повторно наблюдение за потвърждаване на впечатлението! good
« Последна редакция: юни 15, 2012, 13:43:27 от DjNick Mc » Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #367 -: юни 25, 2012, 15:47:25 »

Искам да изкажа благодарности към DJ Dimi, който води сватбата ми с много усет и направи от нея чудесен купон. Мога да кажа, че се разбирахме само с поглед. Устоя на атаките на пияни гости да пуска Палатка и тем подобни. Справи се чудесно и не само водеше , но и преди вечерта снимаше , просто се раздаде до дупка  danceg danceg danceg give_rose
Активен
mari_m
Сватбар
Публикации: 216

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: юни 25, 2012, 18:47:48 »

Бихте ли ме ориентирали какво е заплащането на час?
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ

« Отговор #369 -: юни 25, 2012, 21:05:09 »

mari_m

По принцип това се определя според вашите изисквания и условията
- Брой гости
- Необходима апаратура за озвучаване
- Допълнителни изисквания за вида и начина на озвучаване
- Дали събитието ще е на открито или закрито
- Изисквания към Дж
- Участие на изпълнители и ангажимента на Дж към тях
 и още допълнителни опции.
Коректно е когато обсъдите детайлите, след това да не се променят параметрите в последния момент.
Ако това се наложи редно е да се преразгледа цената определена преди това.
Най-добре е да говорите лично с Дж който сте решили да наеметe, да обсъдите всички позиции и тогава ще получите точна цена за желаната услуга.
« Последна редакция: юни 25, 2012, 21:09:57 от DjNick Mc » Активен
mari_m
Сватбар
Публикации: 216

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: юни 27, 2012, 10:09:29 »

DjNick Mc  благодаря за съветите и полезното инфо!!
И сега отново бих искала да попитам за Ваня Лозанова, която е от Стара Загора...първо незнам дали тук трябва да попитам...но ми я препоръчаха като много добра...уговорих се с нея да се видим другата седмица, но нямам никакъв поглед върху работата им с DJ!Ще се радвам ако някой сподели впечатления!
Активен
mery_bery
Сватбар
Публикации: 223

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: юни 27, 2012, 10:34:51 »

Искрено благодаря на нашия DJ АЛЕКСИ-уникален професионалист-препоръчвам го с 10 ръце-гостите ни останаха възхитени от неговия професионализъм:) @}->--Вълшебна сватба се получи:) yahoo!
Активен
kafe
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #372 -: юни 27, 2012, 11:19:20 »

Здравейте ! Издирвам координатите на дж Валентин от Враца , споменаван е в тази тема преди няколко страници . Ако някой може да ми помогне ще съм му безкрайно благодарна  smile
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #373 -: юни 27, 2012, 11:48:14 »

Абсолютно вярно е, че когато младожнеците са весели, усмихнати, и въудошевени за купон, то това настроение се предава на гостите и те много по лесно се отпускат. Също така кумовете са неразделна част от купона на едно сватбено парти. Те също трябва да са весели хора и с настроение.
Младоженците и кумовете са хората, които дават старта на доброто настроение и от които зависи доброто начало на купона.
Успеете ли да заразите хората с вашето настроение и желание за купон всичко стартира лесно и точно така както го искате.
От там нататък гостите поемат инициативата на дансинга. Вие спокойно може да "Върнете газта" и периодично да "Поддържате огъня"
В този период в който Вие повеждате хората да танцуват и се веселят до момента в който имате нужда да намалите темпото Дж трябва да е усетил настроението на гостите, музикалните им интереси и приоритети и да се е ориентирал как да продължи напред без да се налага вие постоянно да им показвате как да се забавляват. Това е една малка част от уменията на сватбения Дж, наред с всички останали способности, които Той трябва да притежава. Тук е и тънката връзка с поведението на Дж. Някъде, Дж се налага повече да говори, защото хората така го разбират, друг път е дискретен и лаконичен, защото други пък не обичат много да се коментира. Затова има един такъв момент, че добрият сватбен Дж може и знае, как да си контролира поведение за всяко едно парти по отделно. Понякога се създава грешно впечатление, че когато сте присъствали на сватба, на която Дж е по-атрактивен с поведението си, трябва да се замислите,  дали това не е така, защото младоженците така им харесва, дали това не е съобразено с предварителната уговорка между Дж и младоженците и дали не са го харесали точно заради това му качество ?!
Със сигугрност има и такива Дж, които имат едно единствено разбиране за поведение и то е или да не спират да говорят или да не им се чува гласа. Това определено ги разграничава от добрите професионалисти, защото не са гъвкави и нямат способността да се нагаждат към ситуацията.
Има и един друг момент свързан с по-активното присъствие на Дж по микрофона и той е, че понякога това помага при по неактивни гости, да се скъси дистанцията и да спомогне за по лесното стартиране на купона.
Много е специфично поведението на сватбения Дж (освен ако наистина сам не се усеща че не е избрал подходящото поведение) и не е правилно да си вадите крайно заключение за него от една сватба или едно мероприятие на което сте присъствали.

Извинявам се за дългия пост, но идеята ми е - по-правилно и реално да може да оцените Дж, който ще бъде част от вашето сватбено парти.
Успех на всички smile
Абсолютно съм съгласен с колегата и подкрепям казаното от него. good good good
Това са много важни неща, които трябва да имате в предвид. Особено когато се срещата с дж по нечия препоръка. smile
Активен
yl
Професор
Публикации: 319

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: юни 27, 2012, 12:21:40 »

kafe от 2 дена се опитвам да ти пиша и все не става. Прати ми mail-а си, ако искаш  smile
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: