Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:54:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 9 та част  (Прочетена 155256 пъти)

Asy
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #150 -: февруари 17, 2011, 23:14:50 »

Днес реших да хвърля едно око в няколко магазина за рокли в Бургас. Влязох в Мадам М, който е след банка ДСК. Бабето, което продава, (фирмата е собственост на две сестри) е меко казано брутално. Докато аз се оглеждах, дойде едно момиче и поиска да пробва една рокля. Бабето я излъга, че била купена и неможело да я побва. Момичето си тръган и мадам М започна супер брутално да коментира, че неможело да се пробва, ако предварително не я купила. На мен лично не ми хареса изработката на роклите, като се загледах нямаше един с един ръб да съвпадат, материите също бяха елементарни. Това е мое впечатление. Нямаше цени на роклите. Бабето ги дава според зависи. На няколко готови модела в магазина ми каза цени от 250-300 лв. Показах й какъв модел искам и тя след фейс преценка ми каза за тебе 800-900 и ми обясни, че готовите били евтини, ама ако трябвало да се шие по поръчка ставали скъпи. Ужас! Даже и за 5 лв няма да й дам да ми шие рокля.
Ходих и до Аз и Ти- там друга работа. Роклите им наистина са хубави, качествени и с хубави материи, но можеш да си купиш само от каталога им. Преди месец се свързах с фирмата в Смолян и се оказа, че тука търговците ги продават двойно. Ама както й да е, на който не му се ходи до Смолян толкова. Поне бяха отчтиви в магазина и дават да се пробва.
Така или иначе реших да си взема оригинална на Сан Патрик.
Активен
Diema
Любопитен
*
Публикации: 28

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: февруари 18, 2011, 01:46:14 »

Momicheta savsem sluchaino mi izleze vav facebook slednata informacia i reshih da q kopiram tuka moje na nqkoi da im e v polza smile

Всички бъдещи младоженци, посетили Сватбено изложения „ЗА ВАШАТА ПРИКАЗНА СВАТБА...”, получават талон – покана с 10% отстъпка. Заповядайте във Винарна „Океан” на 27.02.2011г.от 11:00ч. до 17:00ч.
Вход СВОБОДЕН!
Активен
Evalina
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #152 -: февруари 18, 2011, 02:40:08 »

За бабето на Мадам М има доста коментирано из форумите. Честно казано не съм ходила там, но и заради всичките приказки нямам намерение. Чела съм коментари, в които момичета споделят, че за да мерят булчинските рокли им искала някакво капаро, което, ако не купиш рокля си оставало за магазина Oh my .... Лично аз ще полудея при такова обслужване, при това съпроводено с не дотам любезно отношение... Все пак повтарям, че преразказвам прочетеното из форумите, може и в действителност да не е така.
Момичета, някоя от вас ходила ли е в един булченски магазин - непосредствено в дясно, като тръгнеш от спирката на операта към НХК. Не му знам името, пък и дано някоя от вас се сети, че при това обяснение... Минах тази вечер от там и много си харесах една рокля на витрината. Имате ли впечатления за цени там?
И като цяло къде са магазините за булченски рокли в Бургас - аз се сещам за Минон, зад пицария "Маската" има два (май улицата се казва Мара Гидик) и този от страни на спирката на операта. Мадам М вече я коментирах. Други идеи?

Активен
Evalina
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #153 -: февруари 18, 2011, 02:59:31 »

Asy, къде е Аз и Ти - не знам защо, но си мислех, че това е сватбена агенция, не знах, че има и рокли  crazy. И как така може да се поръчва само по каталог, нали може и да се пробва, значи имат налични модели? Пък и не можеш ли да пробваш в магазина и ако си харесаш някоя рокля да си я поръчаш директно от Смолян?
А роклята на Сан Патрик от Бургас ли ще я купуваш и от къде?
Можете ли да споделите как вървят цените на булчинските рокли в Бургас, за да знам, като тръгна да обикалям какво да очаквам.
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: февруари 18, 2011, 09:29:27 »

Momicheta savsem sluchaino mi izleze vav facebook slednata informacia i reshih da q kopiram tuka moje na nqkoi da im e v polza smile

Всички бъдещи младоженци, посетили Сватбено изложения „ЗА ВАШАТА ПРИКАЗНА СВАТБА...”, получават талон – покана с 10% отстъпка. Заповядайте във Винарна „Океан” на 27.02.2011г.от 11:00ч. до 17:00ч.
Вход СВОБОДЕН!

Това е добре, ама отстъпката за какво е. Това дето пише вход свободен малко ме притеснява, защотото и на дискотеките така пише, обаче за да влезеш и да слушаш определен гост си плащаш вход 15 лв. И в този смисъл всеки е свободен да си плати входа. Дали и тук ще е така?

Аз и Ти има на Ботева, срещу магазина за компютри и на до Трията в една уличка, обаче за съжаление нито я знам как се казва, нито мога да обясня точно къде е
Активен
nelitoo
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #155 -: февруари 18, 2011, 09:49:06 »

Да се включа и аз за роклите. За магазина на "Мадам М" - НЯМАМ ДУМИ  girl_impossible!!!  преди около 2 месеца ходих за първи път и продавачката ми се стори ужасна. Миналата седмица отидох за втори и последен път и говорих със собственичката, на фона на която предната ми се стори чудесна. Роклите им са много евтини, но на мен лично не ми харесват платовете им. Продавачката там ми каза, че понеже "дизайнерката" им е много добра и много заета, проба се прави само за вземане на размери и след около месец си получаваш роклята, ако има нужда от допълнителни корекции - спасявай се! Последния път ходих там за официална рокля за майка ми. Собственичката ми заяви, че ако аз не съм тяхна булка, няма да приемат поръчка за официална рокля. Иначе в магазаина "Аз и ти" нещата са съвсем различни - хубави рокли и учтиви продавачки. Същото е и за магазина над спирката на операта - цените там тръгват от около 450лв. Моята рокля си я харесах в магазин "Холидей". Наскоро го отвориха, момичето е много любезно и мило. Първият път като отидох изобщо нямаше ниаккъв проблем да пробвам която искам рокля и накрая се оказа, че съм мерила около 9-10 рокли, но пък си намерих МОЯТА. Там цените тръгват от около 600лв.
Активен
chantrer
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #156 -: февруари 18, 2011, 10:04:52 »

Не ги знам какви са тея Мадам М, но политиката им на пробване са я взели от Ели Сааб.
Голям смях.
Активен
Asy
Любопитен
*

« Отговор #157 -: февруари 18, 2011, 10:52:43 »

Магазина за Рокли, който е зад "Маската" е също една бургаска фирма- Мирена. Там е същото както при Мадам М. Даже и роклите им са едни и същи, отнишението е същото брутално, и там не дават да се пробва, ако не купуваш.
За магазина на спирката на операта- това е магазин с моделите на смолянската фирма за рокли Аз и Ти. В Бургас има два магазина на този производител- този на спирката на операта и пак зад Маската, близо до Мирена, само че се пада в дясно. Що се отнася до роклите на Аз и Ти както ви казах- наистина са добри. Има налични в магазините, дават да се пробва, но не шият по ваш модел. За Минон не съм чувала добри отзиви и те работелли с евтинджос платове. Оставам с впечатлението, че бургаските фирми, които шият рокли са пълна трагедия- Мадам М, Мирена и Минон. За съжаление от добрите производители в Бургас не останаха много, защото повечето си затвориха магазините.
Роклята на Сан Патрик ще я вземам от София, ако я вземеш от Бургас ще стане двойна и тройна цената й, докато стигне до теб.
Активен
Asy
Любопитен
*

« Отговор #158 -: февруари 18, 2011, 10:58:35 »

Това е добре, ама отстъпката за какво е. Това дето пише вход свободен малко ме притеснява, защотото и на дискотеките така пише, обаче за да влезеш и да слушаш определен гост си плащаш вход 15 лв. И в този смисъл всеки е свободен да си плати входа. Дали и тук ще е така?

Аз и Ти има на Ботева, срещу магазина за компютри и на до Трията в една уличка, обаче за съжаление нито я знам как се казва, нито мога да обясня точно къде е

Цените са много различни. Както писах Мадам М дава и за 200 лв рокли. На Аз и Ти средно 400-600 лв. Има и добри български производители, които могат да ти ушият копие на дизайнерска рокля, което според модела би ти излязло 800-1200 лв. За съжаление в Бургас няма такива. Трябва да се отскочи до София. Оригиналните на Сан Патрик, Провиданс, Деметриос и т.н започват горе-долу от 1800 евро.
Активен
Asy
Любопитен
*

« Отговор #159 -: февруари 18, 2011, 11:12:24 »

Тука отварям един списък с магазини и производители на рокли в Бургас. Всеки може да го допълва:

1. Аз и Ти (Смолян)- на спирката на операта
2. Аз и Ти (Смолян)- зад Маската в дясно. И в двата магазина има едни и същи рокли. Хубави са, цената е умерена. Дават да се пробва.
3. Мадам М (Бургас)- до ДСК, пълна трагедия. Лоши рокли, лошо обслужване, не дава да се пробват. Цените са по преценка на бабето.
4. Мирена (Бургас)- точно зад Маската. Същата работа като в Мадам М.
5. Минон (Бургас)- обслужването е малко по-добро, но роклите са от елементарни материи и доста скъпи за не до там високото си качество.
6. Принцес (София)- представители са има СА Диаманти. Шият качествено, разполагат с всякакви материи. Продават и дизайнерски рокли, шият и по ваш модел или по копие. Цените им са високи.
Активен
nelitoo
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #160 -: февруари 18, 2011, 11:21:28 »

Тука отварям един списък с магазини и производители на рокли в Бургас. Всеки може да го допълва:

1. Аз и Ти (Смолян)- на спирката на операта
2. Аз и Ти (Смолян)- зад Маската в дясно. И в двата магазина има едни и същи рокли. Хубави са, цената е умерена. Дават да се пробва.
3. Мадам М (Бургас)- до ДСК, пълна трагедия. Лоши рокли, лошо обслужване, не дава да се пробват. Цените са по преценка на бабето.
4. Мирена (Бургас)- точно зад Маската. Същата работа като в Мадам М.
5. Минон (Бургас)- обслужването е малко по-добро, но роклите са от елементарни материи и доста скъпи за не до там високото си качество.
6. Принцес (София)- представители са има СА Диаманти. Шият качествено, разполагат с всякакви материи. Продават и дизайнерски рокли, шият и по ваш модел или по копие. Цените им са високи.

7. "Холидей" - на ул. "Лермонтов" - чудесни рокли, чудесно обслужване - цените започват от около 600 лв.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: февруари 18, 2011, 11:42:59 »

Момичета само да кажа че моята рокля е правена в Смолян в Аз и ти на място и е микс от няколко техни рокли.Направиха това което исках като съчетание от три рокли-исках бюстието на една,полата на друга и украсата на трета.Изключително коректни са и ми дадоха възможност да меря доста рокли.Роклята я ушиха с две проби за две седмици.В едня преди сватбата се наложи корекция направена за 2 часа и като резултат и изгладена рокля готова за транспортиране.Много съм доволна от обслужването им.Качествето е перфектно-роклята въпреки бурните танци не мръдна.И другото че бюстиета им са с вградена чашки и въпреки големия си бюст не се наложи да нося сутиен.
Активен
irkaaa
Сватбар
Публикации: 214

« Отговор #162 -: февруари 18, 2011, 12:09:29 »

Asy, относно Мирена, немога да се съглася с теб, аз и в двата им магазина мерих рокли, в горния им мерих около 10-на рокли, при което ми даваха да се снимам( за сравнение във Варна в нито един магазин не ми дадоха да се снимам). Не искам да се явявам като техен защитник, просто изказвам мнение

Има още един магазин на Аз и Ти – отляво на операта, в посока старата поща, ул.Фердинандова 20
Активен
Asy
Любопитен
*

« Отговор #163 -: февруари 18, 2011, 12:18:11 »

На Холидей къде на Лермонтов им е магазина? Немога да се сетя там за магазин за рокли? crazy
Мирена къде имат другаде магазин, освен зад Маската?
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: февруари 18, 2011, 12:20:25 »

Моля моля, бабката в Мадам М е убиец, да си имаме уважението.  blum

Ирка, къде точно на Фердинандова е магазина, да не я бъркаш с Хр.Ботев.?

Мирена имат и на ъгъла на Хр.Ботев с Македония
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: