Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 29, 2024, 15:08:55

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 11  (Прочетена 208291 пъти)
 
Lionelsa
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1616



Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: март 11, 2011, 11:18:56 »

Monikamaria , как си правиш галетата?
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863


Dum spiro, spero!


« Отговор #256 -: март 11, 2011, 11:44:05 »

Gucci, мерси много. Вдъхнови ме.  smile

Аз онзи ден по идея на Gergancheto правих нещо като картофен пай, с плънка от гъби и сметана, запечено на фурна с кашкавал. Стана много вкусно, но го правих във форма за кекс, кръгла, за да е с по-готин вид, който не го докарах, че се разпадна всичко при изваждането от формата, но пък на вкус беше много по-приятно от обикновените картофи.
Активен
*mwpo
Професор
****
Публикации: 479



« Отговор #257 -: март 11, 2011, 11:50:11 »

Галетата се прави от препечен стар хляб, смлян в блендера. Поне знаеш какво използваш
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1505



Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: март 12, 2011, 00:19:40 »

lionelsa, аз лично ползвам едни сухарчета, които харесвам. Сега погледнах, че са на "Пападопулос". Но сигурно става и както казва mwpo със стар хляб. Иначе и аз с чопъра ги стривам за 3 секунди точно! good Правя го първо, защото ми е по-вкусно и второ, заради това, което ми е разказвала една приятелка, която работи в хлебарница.  shok
Активен
uliaulia
Сватбар
***
Публикации: 298



« Отговор #259 -: март 15, 2011, 21:08:54 »

Имам едно въпросче- как правите лещата така че да се свари хубаво. По принцип я държа по много, и все не е идеално сварена. Мъжът ми само се мръщи и казва да не готвя, а аз толкова да обичам леща.  =]Кой сорт ще ми препоръчате?
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 880



Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: март 15, 2011, 22:23:29 »

Аз да се похваля, че правих макароните на Жужи и са страхотни , всички в къщи ги харесаха.Благодаря за рецептата.
uliaulia аз я варя и опитвам докато се уверя че е напълно сварена и тогава запържвам.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: март 15, 2011, 23:22:12 »

Вкъщи днес арабско реване с грис - уникално и супа от коприва - страхотна smile
Днес много добре се представих  blum
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: март 15, 2011, 23:25:24 »

Имам едно въпросче- как правите лещата така че да се свари хубаво. По принцип я държа по много, и все не е идеално сварена. Мъжът ми само се мръщи и казва да не готвя, а аз толкова да обичам леща.  =]Кой сорт ще ми препоръчате?
Във Фантастико продават най-добрата леща - Наслада на Оро smile Тряябват и не повече от 30мин. В другите големи магазини не съм я виждала.Другия вариант е Червена леща на Изи готова за 10-15 мин,но вкуса и е по различен аз лично предпочитам кафявата.Малко по назад съм дала рецепта за леща,която я правя по почти същия начин и на яхния,а не на крем супа,ако имаш интерес ще дам и за яхнията рецепта,ако не искаш за крем супата.
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: март 16, 2011, 09:10:15 »

Мога с две ръце да препоръчам лещата на Дани.Правих я и много ни хареса.
Аз в събота и неделя се бях разготвила-правих кекс с боровинки и стафиди залят с шоколад,картофени купчинки,домашни ньоки,руло Стефани,картофено руло и мъфини с портокал и шоколад.
Активен
van4ii
Професор
****
Пол: Жена
Публикации: 409



Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: март 16, 2011, 09:30:57 »

Аз взимам винаги леща на Крина и съм много доволна,бързо увира, за разлика от боба им.
А днес ще правя мусака и тараторче.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: март 16, 2011, 10:40:52 »

Мога с две ръце да препоръчам лещата на Дани.Правих я и много ни хареса.
Аз в събота и неделя се бях разготвила-правих кекс с боровинки и стафиди залят с шоколад,картофени купчинки,домашни ньоки,руло Стефани,картофено руло и мъфини с портокал и шоколад.


Ееее супер Гери много се радвам smile
Досега,който е опитал тази леща не е сгрешил и винаги повтаря,радвам се ,че и вие сте я харесали.Ние само така я ядем smile защото и двамата не сме любители на лещата сготвена по друг начин
Активен
alo_madona
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 204



Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: март 16, 2011, 19:24:46 »

Момичета ще ви споделя една моя любима рецепта ,която е мн лесна - за свински котлети с къри във фолио

4 свински котлета        олио    ,   сол
къри на прах               прясно смлян ч. пипер

Подрравете котлетите със сол,ч.пипер и къри,намажете ги с олио и ги увийте във фолио.
Печете ги 30 мин. във фрурна на 220 гр.
Сервирайте ги със картофи соте(или салата)

Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 883



« Отговор #267 -: март 16, 2011, 21:11:52 »

А не са ли малко 30 мин за свинско месо?  blush
Активен
alo_madona
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 204



Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: март 16, 2011, 21:37:06 »

ами ако не ти се струвам добре изпечени ги остави във фурната, докато се изпекат. При мен си стават
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1616



Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: март 16, 2011, 23:26:25 »

Според мен 30 мин са напълно достатъчни. При мен свинското и по-бързо става готово. Зависи как го приготвяш.
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines