Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 24, 2024, 19:34:06

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 11  (Прочетена 193307 пъти)
 
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« -: януари 16, 2011, 19:05:18 »

cook cook cook Torte Torte
Добре дошли в новата ни темичка.
В нея ще споделяме вкусни рецепти и ще готвим заедно.
Нека не забравяме и старите теми в които се крият много вкуснотийки.
Torte Torte cook cook cook


Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2042



Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: януари 16, 2011, 19:50:40 »

Много ви благодаря момичета за бързите реакции...ще ви пиша след това какво се е получило! Girl_hide
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 880



Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: януари 16, 2011, 20:03:17 »

Имам молба ,някой може ли да ми каже как прави чеснов сос и като прави пилешки хапки с корнфлейкс ,какво използва за да полепне -само яйце или някаква панировка?
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: януари 16, 2011, 20:13:17 »

с белтък полепва добре.
чеснов сос правя като с малко сос и олио счуквам чесъна и добавям равни части мляко и майонеза.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #4 -: януари 16, 2011, 20:15:53 »

Останаха ми 3 кори за баница някъква идея да ми дадете.Аз мислех да ги направя на кошнички с помоща на форми за мъфинии да ги напълня с нещо , обаче ако друг има идеи да помогне ,,,,,,,,,,,,,,
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 923



Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: януари 16, 2011, 20:18:48 »

плами аз слагам и малко соев сос в яйцето, а корнфлейкса понеже е по едър го смесвам с галета или сухи трохи, то тук продават трохи в кутийка.
А за котире за баница може на ябълков щрудел smile
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 571



Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: януари 17, 2011, 01:08:21 »

Цитат
Момичета,извинете ме за глупавия въпрос,но искам да ви попитам как става номера с ориза на фурна да не става сух отгоре?
Аз лично,измивам и оставям ориза да се изцеди,докато си нарeжа лука,после го запържвам до златисто и изсипвам в тавата.Разреждам 3 към 1 и слагам алуминиево фолио отгоре,след около 15 мин го махам ( или 5 мин преди да е готов) и оставям 5 -10 мин без фолио.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 2648



Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: януари 17, 2011, 16:25:14 »

juji останалите кори за баница можеш да напарвиш пролетни рулца, в разновидност, каквато желаеш, може и да ги  запечеш и да ги пържи/панираш, по твой вкус, плънката пак можеш по твой вкус да я направиш, кайма, лук, морков, домат, може и сирене и кашкавал( това вече не е рулце, но е вкусно)
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 880



Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: януари 17, 2011, 16:55:29 »

Ето ме и мен ,след цял ден мотане из кухнята да се отчета какво съм направила- картофени кюфтета със и без кайма, козунак и тарталетки (снимка добавям само на тарталетките).
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #9 -: януари 17, 2011, 18:02:20 »

juji останалите кори за баница можеш да напарвиш пролетни рулца, в разновидност, каквато желаеш, може и да ги  запечеш и да ги пържи/панираш, по твой вкус, плънката пак можеш по твой вкус да я направиш, кайма, лук, морков, домат, може и сирене и кашкавал( това вече не е рулце, но е вкусно)
Мерси, ще пробвам с кайма и лук да видим какво ще излезне.А панировката как стандартноа ли ?
Пламък, тарталетките купени или ти си ги приготви имам предвит формичките ?
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 880



Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: януари 17, 2011, 18:08:35 »

Аз си ги правя juji, от до тарталетките са домашно производство. smile
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #11 -: януари 17, 2011, 18:13:55 »

А тестото за тарталетките може ли?Моите формички нещо хичне ми харесват тогава когато ги купих имах такъв мерак обаче не са много дълбоки ,по скоро са широки .Твоите формички от къде ги взе?
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 880



Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: януари 17, 2011, 18:20:34 »

Те и моите са от този тип и аз много не ги харесвам , но са ми още от майка ми като си ги е купувала на младини дето се казва  girl_wink.Но ако видиш някъде свиркай и аз да си взема.Рецептата е много лесна -1яйце,100гр маргарин, 200гр пудра захар, 300гр брашно, 1ч.л.бакпулвер.Ако е лепкаво можеш да добавиш още малко брашно.Гледай да не слагаш по много тесто,защото като се пече се надува и да остане място за кремчето.
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 3244


Baby Time


Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: януари 17, 2011, 19:32:25 »

Момичета, знаете ли как се прави соса за дюнерите? Много обичам дюнери точно заради соса им, но от много време не съм яла, защото се притеснявам дали е добър соса... Ако някоя от вас знае рецептата ще съм супер благодарна!

Плам, тарталетите изглеждат мноооого вкусни. Само да питам, слагаш ли хартия във формичките или ги мажеш с мазнина? Как ти се отлепят после без да се натрошат?
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: януари 17, 2011, 19:48:45 »

Идвам с благодарност към Дани за салатката табуле.Уникална е.

А от мен и едни измислени топчета от сирене

Дани приемам още много идеи за булгер-много ми допадна на вкус заразлика от гадната елда-която така и не можах да проям.
juji аз тарталетите ги правя с бутер тесто или маслено тесто като за сладки.
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines