Здравей,
Гост
Вход:
Регистрация
Забравена парола
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 29, 2024, 15:01:10
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Регистрация
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 11
Страници: [
1
]
2
3
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 11 (Прочетена 208287 пъти)
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 11
«
-:
януари 16, 2011, 19:05:18 »
Добре дошли в новата ни темичка.
В нея ще споделяме вкусни рецепти и ще готвим заедно.
Нека не забравяме и старите теми в които се крият много вкуснотийки.
ГОТВЕНЕТО - ЧАСТ 1
ГОТВЕНЕТО - ЧАСТ 2
ГОТВЕНЕТО - ЧАСТ 3
ГОТВЕНЕТО - ЧАСТ 4
ГОТВЕНЕТО - ЧАСТ 5
ГОТВЕНЕТО - ЧАСТ 6
ГОТВЕНЕТО - ЧАСТ 7
ГОТВЕНЕТО - ЧАСТ 8
ГОТВЕНЕТО - ЧАСТ 9
ГОТВЕНЕТО - ЧАСТ 10
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 2042
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 11
«
Отговор #1 -:
януари 16, 2011, 19:50:40 »
Много ви благодаря момичета за бързите реакции...ще ви пиша след това какво се е получило!
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Пол:
Публикации: 880
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 11
«
Отговор #2 -:
януари 16, 2011, 20:03:17 »
Имам молба ,някой може ли да ми каже как прави чеснов сос и като прави пилешки хапки с корнфлейкс ,какво използва за да полепне -само яйце или някаква панировка?
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 11
«
Отговор #3 -:
януари 16, 2011, 20:13:17 »
с белтък полепва добре.
чеснов сос правя като с малко сос и олио счуквам чесъна и добавям равни части мляко и майонеза.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 11
«
Отговор #4 -:
януари 16, 2011, 20:15:53 »
Останаха ми 3 кори за баница някъква идея да ми дадете.Аз мислех да ги направя на кошнички с помоща на форми за мъфинии да ги напълня с нещо , обаче ако друг има идеи да помогне ,,,,,,,,,,,,,,
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Пол:
Публикации: 923
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 11
«
Отговор #5 -:
януари 16, 2011, 20:18:48 »
плами аз слагам и малко соев сос в яйцето, а корнфлейкса понеже е по едър го смесвам с галета или сухи трохи, то тук продават трохи в кутийка.
А за котире за баница може на ябълков щрудел
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Пол:
Публикации: 571
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 11
«
Отговор #6 -:
януари 17, 2011, 01:08:21 »
Цитат
Момичета,извинете ме за глупавия въпрос,но искам да ви попитам как става номера с ориза на фурна да не става сух отгоре?
Аз лично,измивам и оставям ориза да се изцеди,докато си нарeжа лука,после го запържвам до златисто и изсипвам в тавата.Разреждам 3 към 1 и слагам алуминиево фолио отгоре,след около 15 мин го махам ( или 5 мин преди да е готов) и оставям 5 -10 мин без фолио.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 11
«
Отговор #7 -:
януари 17, 2011, 16:25:14 »
juji останалите кори за баница можеш да напарвиш пролетни рулца, в разновидност, каквато желаеш, може и да ги запечеш и да ги пържи/панираш, по твой вкус, плънката пак можеш по твой вкус да я направиш, кайма, лук, морков, домат, може и сирене и кашкавал( това вече не е рулце, но е вкусно)
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Пол:
Публикации: 880
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 11
«
Отговор #8 -:
януари 17, 2011, 16:55:29 »
Ето ме и мен ,след цял ден мотане из кухнята да се отчета какво съм направила- картофени кюфтета със и без кайма, козунак и тарталетки (снимка добавям само на тарталетките).
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 11
«
Отговор #9 -:
януари 17, 2011, 18:02:20 »
Цитат на: roumyana в януари 17, 2011, 16:25:14
juji останалите кори за баница можеш да напарвиш пролетни рулца, в разновидност, каквато желаеш, може и да ги запечеш и да ги пържи/панираш, по твой вкус, плънката пак можеш по твой вкус да я направиш, кайма, лук, морков, домат, може и сирене и кашкавал( това вече не е рулце, но е вкусно)
Мерси, ще пробвам с кайма и лук да видим какво ще излезне.А панировката как стандартноа ли ?
Пламък, тарталетките купени или ти си ги приготви имам предвит формичките ?
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Пол:
Публикации: 880
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 11
«
Отговор #10 -:
януари 17, 2011, 18:08:35 »
Аз си ги правя
juji
, от до тарталетките са домашно производство.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 11
«
Отговор #11 -:
януари 17, 2011, 18:13:55 »
А тестото за тарталетките може ли?Моите формички нещо хичне ми харесват тогава когато ги купих имах такъв мерак обаче не са много дълбоки ,по скоро са широки .Твоите формички от къде ги взе?
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
Пол:
Публикации: 880
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 11
«
Отговор #12 -:
януари 17, 2011, 18:20:34 »
Те и моите са от този тип и аз много не ги харесвам , но са ми още от майка ми като си ги е купувала на младини дето се казва
.Но ако видиш някъде свиркай и аз да си взема.Рецептата е много лесна -1яйце,100гр маргарин, 200гр пудра захар, 300гр брашно, 1ч.л.бакпулвер.Ако е лепкаво можеш да добавиш още малко брашно.Гледай да не слагаш по много тесто,защото като се пече се надува и да остане място за кремчето.
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Пол:
Публикации: 3244
Baby Time
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 11
«
Отговор #13 -:
януари 17, 2011, 19:32:25 »
Момичета, знаете ли как се прави соса за дюнерите? Много обичам дюнери точно заради соса им, но от много време не съм яла, защото се притеснявам дали е добър соса... Ако някоя от вас знае рецептата ще съм супер благодарна!
Плам, тарталетите изглеждат мноооого вкусни. Само да питам, слагаш ли хартия във формичките или ги мажеш с мазнина? Как ти се отлепят после без да се натрошат?
Активен
gucci
Leader
Пол:
Публикации: 6319
Обичаме се!
Отг: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 11
«
Отговор #14 -:
януари 17, 2011, 19:48:45 »
Идвам с благодарност към Дани за салатката табуле.Уникална е.
А от мен и едни измислени топчета от сирене
Дани приемам още много идеи за булгер-много ми допадна на вкус заразлика от гадната елда-която така и не можах да проям.
juji аз тарталетите ги правя с бутер тесто или маслено тесто като за сладки.
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
33
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 11
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
-----------------------------
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
-----------------------------
Приготовления за сватбения ден
-----------------------------
=> За нея
=> За него
=> Организация на сватбата
=> Всичко около сватбата
-----------------------------
След сватбата
-----------------------------
=> Сватбата на...
===> Меден месец
=> Свършената и несвършена работа
-----------------------------
Лафче
-----------------------------
=> Любовта и ... брака
=> Бебчета и майчинство
=> Домашен уют
=> Здраве и красота
=> Празници
=> Кафе или чай?
===> ГОРЕЩ СТОЛ
=> Форумски игри
-----------------------------
От Svatbata.bg
-----------------------------
=> "Сватбени емоции" V
===> Конкурс "Сватбени емоции" IV отминал
=> Албуми
Powered by SMF 1.1.16
|
SMF © 2011, Simple Machines