Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 14:08:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част (Прочетена 181267 пъти)
Babyfreak
Любопитен
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част
«
Отговор #345 -:
март 17, 2011, 15:49:28 »
Браво, за халките
И ние имаме проблем с халките, навсякъде се опитват да ме убедят, че розовото злато не е хубаво, че бялото злато не било с блясък, че младите в днешно време не знаели какво да поръчват или пък съчетаването на два цвята не било подходящо, защото след време цветовете се смесвали ...
Направо вече
Активен
magyyy
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #346 -:
март 17, 2011, 16:28:48 »
Най-сетне попаднахме на човек, който да не започне да ни натрапва мнението си или да ни чете лекции кое било добре и кое не. Аз отивам навсякъде и казвам какво искам,едва ли не им се моля да им дам пари, а те тръгват да ме разубеждават. Що за търговци са това?! Явно повечето купуват готовите модели от Турция и после само коригират размерите и затова не се наемат да леят нови модели!
Активен
polilqshka
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #347 -:
март 17, 2011, 16:33:36 »
Цитат на: link=topic=26492.msg462586#msg462586 date=1300366755
Халките ги поръчахме в Аристо. Не знам дали е имало голям избор в магазина защото ние искаме малко странна комбинация-сребро и розово злато и на доста места се правеха на луди като кажехме и затова от магазина ни пратиха веднага при собственика, който е и този, който ги изработва.Човека веднага каза,че не е проблем да ги направи без въпроси, ама какво що, ама защо сребро и т.н.Халките ще са по 6мм с ивица розово злато-някъде по 1.5 грама на халка и ще излязат общо 250-260 лв, предвид че са ръчна изработка.Оставихме много малко капаро и човека каза,че ако не ги харесаме другата седмица като ни извика ще ни върне капарото и няма проблеми-това е отношение!!!
Браво, magyyy
! Много интересен избор за халките, комплименти!Издай малко и за роклята
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
Публикации: 101
«
Отговор #348 -:
март 17, 2011, 16:48:59 »
Ние също си правихме халките при Армо - собственика на Аристо и подкрепям с две ръце мнението, че е абсолютен професионалист и като отношение и като качество на работа, срокове, цени и т.н.
Активен
Maria_I
Ентусиаст
Публикации: 62
«
Отговор #349 -:
март 17, 2011, 17:16:05 »
Цитат на: MimetoH в март 16, 2011, 12:21:17
Здравейте,
Казвам се Мария и съм бъдеща булка от Варна
Нашата сватбе е на 4.06.2011 в кристалната зала на хотел Елена. Стигнах до етап търсене на рокля. След дълги обиколки се спрях на сватбен салон Алегра и Сватбен Ден. И в двата магазина имат дантелата, която си харесох за роклята, цената ще е дна и съща. Въпросът ми е някой има ли положителни или отрицателни отзиви за тези два магазина.
Благодаря предварително
Здравей,
Моята сватбена рокля също беше от Алегра - изключително доволна съм от тях, стана дори по-хубава, отколкото си представях
.
Активен
magyyy
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #350 -:
март 17, 2011, 17:38:06 »
Роклята си я поръчах в Бутик Боряна с мой модел-ще я правят по снимка. Жената е много мила- 2 пъти ходих при нея и сварих момент,в който шиеха точно булчински рокли и пак по снимки и съм с 2 ръце за!!! А и цената, която ми предложи за роклята е
в сравнение с тази на другите места
Ако искате още подробности насреща съм!!!
Активен
MimetoH
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #351 -:
март 17, 2011, 19:36:04 »
Благодаря много на vilenceto и Maria_I за информацията отнсно магазин Алегра
Получих добри отзиви за този магазин и от още няколко други булки и вече реших от къде ще е и моята рокля
И да се надяваме, че и аз ще бъда от доволните булки
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #352 -:
март 17, 2011, 21:27:13 »
Maggy, браво, много добре напредвате, розовото злато стои страхотно:) Не съжалявай като четеш за сватбите на открито, ако е късно за подобен избор(въпреки че Бриз 2 в неделя пазят градината си и ресторанта за единствената им сватба за деня, ако сте навън и завали ресторанта вътре чака украсен, Калин чака два-три дни до сватбата и пита да подготвя ли резервен вариант. Но това важи за всички булки-всяка сватба си има своето очарование-селска, открита, луксозна, има си и плюсовете и минусите, но най-важното е емоцията в сърцето:) Така че на който и вариант да се спрете, ще бъде Вашата единствена и незабравима сватба:)
За CASA BIANCA има отзиви 2-3 странички напред в темата,да не досаждаме с повторения:)
За рокли и дрешки за шаферчета-доста са кичозни и скъпи в повечето сватбени ателиета, ние намерихме на късмет в Зара кидс и Фокс в мола, можете да видите на снимки колко сме бяло-розовки:)
За снимките на открито-съгласна съм, трудничко стават поради недостатъчно осветление.
Активен
raissa
Регистриран
«
Отговор #353 -:
март 17, 2011, 22:33:50 »
Цитат на: shanny в март 17, 2011, 14:12:29
Момичета, сега съм на вълна малки шаферчета
Виждали ли сте някъде във Варна роклички за шаферчета и имате ли идея на какви цени са. Ние най-вероятно ще имаме една или две мадами на 1,5г. и две на 3г.
shanny, разгледай този сайт. Има дрехи за малки шаферчета.
http://www.bebeshkidreshki.com/category/71/ofitsialni-roklichki.html
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #354 -:
март 17, 2011, 23:34:34 »
Цитат на: shanny в март 17, 2011, 14:12:29
Момичета, сега съм на вълна малки шаферчета
Виждали ли сте някъде във Варна роклички за шаферчета и имате ли идея на какви цени са. Ние най-вероятно ще имаме една или две мадами на 1,5г. и две на 3г.
В детските магазини винаги има страхотни роклички, подходящи за шаферски. Ще те излезе по-евтино, а и може непосредствено преди сватбата с мамите да изберете роклички, за да са точно по размер на принцесите.
Активен
shanny
Ентусиаст
Публикации: 125
«
Отговор #355 -:
март 18, 2011, 09:04:39 »
Благодаря, момичета, за идейките. МАй ще обиколя магазините за бебешки дрешки и ще изфабрикувам нещо сама....
raissa, стахотен сайт
гледайте какви сладурски рокли:
product_7.jpg
(40.65 KB, 470x700 - видяно 481 пъти.)
Активен
shanny
Ентусиаст
«
Отговор #356 -:
март 18, 2011, 09:05:37 »
и тази принцеса
product_8.jpg
(73.01 KB, 600x600 - видяно 372 пъти.)
Активен
shanny
Ентусиаст
«
Отговор #357 -:
март 18, 2011, 09:08:31 »
а тази си я избрах за моите шаферчета, ама не знам дали няма да им е хладничко на 5.6. Ще направя консултация с мамите....
product_976.jpg
(27.6 KB, 534x700 - видяно 2427 пъти.)
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Love is in the air!!! ...
«
Отговор #358 -:
март 18, 2011, 10:06:01 »
здравейте момичета, и аз ще се вклщча в тази тема, въпреки че нашата сватба няма да е във варна, но подготовката протича тук
за шаферските роклички ще кажа -не бързайте да ги вземате от булчинските салони, много са скъпи там, ако няма в бебешките магазини питайте в някое шивашко ателие, а и не са толкова сложни в изработка. ако някой има нужда от шивачка, ще ви препоръчам, работи много добре, и шие много абитюриентски рокли и булченски също
успех на всички
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #359 -:
март 18, 2011, 10:14:05 »
присъединявам се към мнението на Morning_Flower , рокличките на нашите малки шаферки ги шихме и излязоха 5 пъти по-евтино отколкото от магазин. Модела, който харесах , го бях открила за 230 лв., а шивачка ни ги уши за 50лв.
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...