Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 15:42:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част (Прочетена 181322 пъти)
plam4e_87
Регистриран
Публикации: 3
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част
«
Отговор #300 -:
март 13, 2011, 19:22:37 »
а има ли възможност да пропуснем церемонията в църквата ? И двамата не сме особено вярващи и не държим на този ритуал?
Другият ми въпрос към Вас е относно изнесения ритуал и какъв е смисъла тържеството в ритуалната зала и самата сватба да са в различни дни ... традицията не е ли да се проведе церемонията в ритуалната зала и от там в ресторанта?
Извинявайте ако въпросите ми са глупавички, но нямам никаква представа и не възнамерявам да наемам сватбен агент
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #301 -:
март 13, 2011, 20:00:03 »
plam4e_87
, няма никакъв проблем да пропуснете църковната церемония. Ние също няма да имаме такава, ще сключим само граждански брак.
Активен
plam4e_87
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #302 -:
март 13, 2011, 20:06:46 »
Благодаря ти pinkbird
относно изнесения ритуал... до колкото съм разбрала от форума подписва се в ритуалната зала може и в различни дни от самата сватба и след това изнесения ритуал , които влиза в цената 370лв. .. идват хора от ритуалната зала и изнасят цялата церемония формално на самата сватба или буркам тотално
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #303 -:
март 13, 2011, 21:02:40 »
plam4e_87 , повечето от двойките подписват през седмицата, а самото тържество е през уикенда, защото през седмицата ритуала е по-евтин отколкото събота или неделя. Тази цена, която си дала е за сключване на брак през уикенда с битов ритуал. Във Варна за жалост изнесения ритуал не е в присъствие на длъжностно лице от Ритуалната, а вече двойките са подписали предварително преден ден и на самия ден правят нещо като "театър" за пред гостите, който се води най-често от Ди Джей или друго лице наето за тази цел. Както си казала хора от ритуалната зала доколкото знам могат да дойдат, но мисля че цената отива към 600 лв и въпреки всичко вече двойката е подписала в преден ден и пак се инсценира за пред госите, че подписа се полага сега. Много двойки избират варианта с Ди Джей или водещ за изнесения ритуал, т.к. излиза доста по-евтино. Надявам се, че ти се поизясни цялата схема около подписа
Активен
magyyy
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #304 -:
март 13, 2011, 21:09:38 »
Днес научих,че в Добрич изнесения ритуал си е наистина изнесен ив неделен ден струва 207 лв
Как да не те е яд на Обреди- Варна?!
Активен
MONI_
Регистриран
«
Отговор #305 -:
март 13, 2011, 22:36:04 »
Дами, много ви благодаря за отговорите и идеите.
Rossito, точно за Sea Side говорех, че не са ни се получили там нещата. Бриз 2 и Максим мисля, че не са нашите места (конкретно в Максим са ми доста разпръснати местата в градината). Вчера и днес отново бяхме на лов - за жалост не открихме местенцето ни. Мисля си за Естрея, но от първото ни посещение там останахме неприятно изненадани от лошо отношение (може би не попаднахме на точния човек).
Лошото е, че веднъж като съм нарисувала цялата картина в главата си (в Sea Side) и вече всичко, което видя ми бледнее.
Продължаваме с идеите и търсенето, все нещо ще излезе, надявам се!
Успешно предсватбени подготовки на всички и през идната седмица
Активен
raissa
Регистриран
«
Отговор #306 -:
март 13, 2011, 22:52:02 »
Здравейте момичета! До сега разглеждах форума и безценните съвети, които давате и най-после се престраших да пиша и аз. Нашата сватба ще е в началото на септември. Вече имаме запазена дата за ритуал. Сега умуваме за ресторант, който да събере 130 човека и все пак да е просторен и да има място за танци. За момента сме се спряли на залата на х-л Марина в Слънчев ден. Много ни хареса мястото и гледката към морето, просторно е, ще побере много хора. Но нямам представа как е обслужването, храната, все пак и това е важно. Ще съм ви благодарна ако някоя от вас е правила там сватба или е присъствала да сподели отзиви. Или ако се сещате за други варианти... Не сме фенове на Хоризонт, мислихме за Димят, но след като видях гледката от залата на Марина вече не мога да си представя да сме в някоя затворена зала. Харесват ми и сватбите на открито, но мисля че е доста рисковано, все пак не можеш да предвидиш какво ще е времето...
Ще умуваме още, до тогава чакам с нетърпение отзивите ви за "Марина" и ако можете да ми препоръчате сватбена агенция също ще съм ви много благодарна!
Активен
Destiny
Ентусиаст
«
Отговор #307 -:
март 14, 2011, 09:23:25 »
MONI_, Мониииииии!!
Добе дошла и на теб във форума!
И ние ти пожелаваме успешна организация, на която да се насладиш.
Милата, и аз нямам търпение вече. Вчера си правих пробен грим и цял ден пърхах с мигли.
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #308 -:
март 14, 2011, 09:30:40 »
raissa
добре дошла!!!
Активен
shanny
Ентусиаст
Публикации: 125
«
Отговор #309 -:
март 14, 2011, 09:49:18 »
Цитат на: raissa в март 13, 2011, 22:52:02
За момента сме се спряли на залата на х-л Марина в Слънчев ден. Много ни хареса мястото и гледката към морето, просторно е, ще побере много хора. Но нямам представа как е обслужването, храната, все пак и това е важно. Ще съм ви благодарна ако някоя от вас е правила там сватба или е присъствала да сподели отзиви.
Нашата сватба ще бъде там на 5 Юни и като мине ще ти кажа
Предполагам към Май ще ходим да пробваме и менюто ... Иначе наистина, след като видях гледката и голямата зала и на мен другите места не ми харесваха вече
Сега работим по въпроса и за нови панделки за столовете, така че за септември ще бъдете на готово
)))
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
Публикации: 101
«
Отговор #310 -:
март 14, 2011, 10:43:28 »
Здравейте момичета
Сигурно е ставало дума, но все пак да напомня, че
тази седмица - петък, събота и неделя е Сватбеното изложение в Гранд МОЛ
-етажа на храните и ще има и хотели, фотографи, агенции за украса, грим, та който има още задачи в списъка, може да попадне на нещо подходящо там
.
Активен
magyyy
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #311 -:
март 14, 2011, 13:00:24 »
Има ли някакъв определен час за това изложение? Аз работя в Гранд-а ама така и нямам инфо.
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
Публикации: 101
«
Отговор #312 -:
март 14, 2011, 14:00:30 »
Цитат на: magyyy в март 14, 2011, 13:00:24
Има ли някакъв определен час за това изложение? Аз работя в Гранд-а ама така и нямам инфо.
Изложението ще е 3 дни, отаваря на 18-ти, петък в 10 часа, на етажа на Крамер и другите храни.
Вечер не знам доколко ще е, предполагам поне до 19 часа, ще има томбола с награди от всички изложители, но кога ще се тегли точно не знам и аз .....
Това е организатора, този портал:
http://www.zasvatbite.com/
Активен
raissa
Регистриран
«
Отговор #313 -:
март 14, 2011, 22:25:00 »
Shanny, ще чакам с нетърпение да разкажеш как е минала вашата сватба там! Ние вече окончателно решихме да сме в Марина. А за панделките ще почерпя
А вие техните услуги за украса ли ще ползвате? Аз още не съм се срещала с тяхната аранжорка и не знам какво предлагат.
Момичета, благодаря ви за информацията за сватбеното изложение! Ще ми е от полза, защото съм съвсем в началото на подготовката на сватбата и имам нужда да се ориентирам кой какво предлага.
Активен
shanny
Ентусиаст
Публикации: 125
«
Отговор #314 -:
март 15, 2011, 10:20:40 »
raissa, писах ти един ферман на лични
Ще помагаме с всичко, което можем, нали затова сме тук
Момичета, вчера си счупих силиконовия пистолет от много бързане, някой да има идея къде продават? Някъде в центъра, че в момента нямам грам минутка да ходя до Бриколажи и т.н. Мерси за инфото..
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...