Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 19:46:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част  (Прочетена 181428 пъти)

plam4e_87
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #300 -: март 13, 2011, 19:22:37 »

а има ли възможност да пропуснем церемонията в църквата ? И двамата не сме особено вярващи и не държим на този ритуал?
Другият ми въпрос към Вас е относно изнесения ритуал и какъв е смисъла тържеството в ритуалната зала и самата сватба да са в различни дни ... традицията не е ли да се проведе церемонията в ритуалната зала и от там в ресторанта?
Извинявайте ако въпросите ми са глупавички, но нямам никаква представа и не възнамерявам да наемам сватбен агент  blum give_rose
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #301 -: март 13, 2011, 20:00:03 »

plam4e_87, няма никакъв проблем да пропуснете църковната церемония. Ние също няма да имаме такава, ще сключим само граждански брак. smile
Активен
plam4e_87
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #302 -: март 13, 2011, 20:06:46 »

Благодаря ти pinkbird smile относно изнесения ритуал... до колкото съм разбрала от форума подписва се в ритуалната зала може и в различни дни от самата сватба и след това изнесения ритуал , които влиза в цената 370лв. .. идват хора от ритуалната зала и изнасят цялата церемония формално на самата сватба или буркам тотално smile
Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: март 13, 2011, 21:02:40 »

plam4e_87 , повечето от двойките подписват през седмицата, а самото тържество е през уикенда, защото през седмицата ритуала е по-евтин отколкото събота или неделя. Тази цена, която си дала е за сключване на брак през уикенда с битов ритуал. Във Варна за жалост изнесения ритуал не е в присъствие на длъжностно лице от Ритуалната, а вече двойките са подписали предварително преден ден и на самия ден правят нещо като "театър" за пред гостите, който се води най-често от Ди Джей или друго лице наето за тази цел. Както си казала хора от ритуалната зала доколкото знам могат да дойдат, но мисля че цената отива към 600 лв и  въпреки всичко вече двойката е подписала в преден ден и пак се инсценира за пред госите, че подписа се полага сега. Много двойки избират варианта с Ди Джей или водещ за изнесения ритуал, т.к. излиза доста по-евтино. Надявам се, че ти се поизясни цялата схема около подписа smile
Активен
magyyy
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: март 13, 2011, 21:09:38 »

Днес научих,че в Добрич изнесения ритуал си е наистина изнесен ив неделен ден струва 207 лв  girl_impossible Как да не те е яд на Обреди- Варна?!
Активен
MONI_
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #305 -: март 13, 2011, 22:36:04 »

Дами, много ви благодаря за отговорите и идеите.
Rossito, точно за Sea Side говорех, че не са ни се получили там нещата. Бриз 2 и Максим мисля, че не са нашите места (конкретно в Максим са ми доста разпръснати местата в градината). Вчера и днес отново бяхме на лов - за жалост не открихме местенцето ни. Мисля си за Естрея, но от първото ни посещение там останахме неприятно изненадани от лошо отношение (може би не попаднахме на точния човек).
Лошото е, че веднъж като съм нарисувала цялата картина в главата си (в Sea Side) и вече всичко, което видя ми бледнее.
Продължаваме с идеите и търсенето, все нещо ще излезе, надявам се!
Успешно предсватбени подготовки на всички и през идната седмица  girl_wink
Активен
raissa
Регистриран

« Отговор #306 -: март 13, 2011, 22:52:02 »

Здравейте момичета! До сега разглеждах форума и безценните съвети, които давате и най-после се престраших да пиша и аз. Нашата сватба ще е в началото на септември. Вече имаме запазена дата за ритуал. Сега умуваме за ресторант, който да събере 130 човека и все пак да е просторен и да има място за танци. За момента сме се спряли на залата на х-л Марина в Слънчев ден. Много ни хареса мястото и гледката към морето, просторно е, ще побере много хора. Но нямам представа как е обслужването, храната,  все пак и това е важно. Ще съм ви благодарна ако някоя от вас е правила там сватба или е присъствала да сподели отзиви. Или ако се сещате за други варианти... Не сме фенове на Хоризонт, мислихме за Димят, но след като видях гледката от залата на Марина вече не мога да си представя да сме в някоя затворена зала. Харесват ми и сватбите на открито, но мисля че е доста рисковано, все пак не можеш да предвидиш какво ще е времето...
Ще умуваме още, до тогава чакам с нетърпение отзивите ви за "Марина" и ако можете да ми препоръчате сватбена агенция също ще съм ви много благодарна!  give_rose
Активен
Destiny
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #307 -: март 14, 2011, 09:23:25 »

MONI_, Мониииииии!!
Добе дошла и на теб във форума!  heart
И ние ти пожелаваме успешна организация, на която да се насладиш.

Милата, и аз нямам търпение вече. Вчера си правих пробен грим и цял ден пърхах с мигли.  Girl_hide
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: март 14, 2011, 09:30:40 »

raissa добре дошла!!!  Good luck
Активен
shanny
Ентусиаст
**
Публикации: 125

« Отговор #309 -: март 14, 2011, 09:49:18 »

За момента сме се спряли на залата на х-л Марина в Слънчев ден. Много ни хареса мястото и гледката към морето, просторно е, ще побере много хора. Но нямам представа как е обслужването, храната,  все пак и това е важно. Ще съм ви благодарна ако някоя от вас е правила там сватба или е присъствала да сподели отзиви.
Нашата сватба ще бъде там на 5 Юни и като мине ще ти кажа  Wink
Предполагам към Май ще ходим да пробваме и менюто ... Иначе наистина, след като видях гледката и голямата зала и на мен другите места не ми харесваха вече smile Сега работим по въпроса и за нови панделки за столовете, така че за септември ще бъдете на готово lol)))
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
**
Публикации: 101

« Отговор #310 -: март 14, 2011, 10:43:28 »

Здравейте момичета smile

Сигурно е ставало дума, но все пак да напомня, че тази седмица - петък, събота и неделя е Сватбеното изложение в Гранд МОЛ-етажа на храните и ще има и хотели, фотографи, агенции за украса, грим, та който има още задачи в списъка, може да попадне на нещо подходящо там  good.
Активен
magyyy
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: март 14, 2011, 13:00:24 »

Има ли някакъв определен час за това изложение? Аз работя в Гранд-а ама така и нямам инфо.
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
**
Публикации: 101

« Отговор #312 -: март 14, 2011, 14:00:30 »

Има ли някакъв определен час за това изложение? Аз работя в Гранд-а ама така и нямам инфо.
Изложението ще е 3 дни, отаваря на 18-ти, петък в 10 часа, на етажа на Крамер и другите храни.
Вечер не знам доколко ще е, предполагам поне до 19 часа, ще има томбола с награди от всички изложители, но кога ще се тегли точно не знам и аз .....
Това е организатора, този портал: http://www.zasvatbite.com/
Активен
raissa
Регистриран

« Отговор #313 -: март 14, 2011, 22:25:00 »

Shanny, ще чакам с нетърпение да разкажеш как е минала вашата сватба там! Ние вече окончателно решихме да сме в Марина. А за панделките ще почерпя  Wink А вие техните услуги за украса ли ще ползвате? Аз още не съм се срещала с тяхната аранжорка и не знам какво предлагат.
Момичета, благодаря ви за информацията за сватбеното изложение! Ще ми е от полза, защото съм съвсем в началото на подготовката на сватбата и имам нужда да се ориентирам кой какво предлага.  smile
Активен
shanny
Ентусиаст
**
Публикации: 125

« Отговор #314 -: март 15, 2011, 10:20:40 »

raissa, писах ти един ферман на лични lol
Ще помагаме с всичко, което можем, нали затова сме тук smile

Момичета, вчера си счупих силиконовия пистолет от много бързане, някой да има идея къде продават? Някъде в центъра, че в момента нямам грам минутка да ходя до Бриколажи и т.н. Мерси за инфото..
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: