Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 06:52:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Изберете град  (Гласуването приключено: март 16, 2011, 13:58:07 )
Дряново - 7 (16.7%)
Елена - 25 (59.5%)
Троян / Чифлика / - 10 (23.8%)
Общ брой гласове: 42

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Национална форумска среща 2011  (Прочетена 106558 пъти)

Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: март 01, 2011, 16:36:50 »

guccisarcastic залагам и аз от сега, че така ще стане. Обаче от началото ще ми е трудно да го навия. Защото не познава никой и т.н.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: март 01, 2011, 16:40:49 »

Monikamaria ти знаеш как да го навиеш сигурна съм.А за следващата ще те навива той .
Момичета аз предлагам като се реши и мястото да се направят пак отговорноци по региони за записването-така ще бъде по лесно за Фийби и мисля че да кажем края на март или началото на април да има вече някакви ориентировъчни бройки за да може да се говори на място и да се преговаря за цени и т.н.Естествено за 5-6 човека + - няма да има проблем но да се знае нези които са сигурни дотогава.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: март 01, 2011, 16:48:30 »

Имам въпрос обаче. Явно тази среща се прави семейно, нали? Т.е. идваме с половинката.

Не е задължително. Миналата година някои половинки бяха детегледачки, докато съфорумките пранувахме. girl_wink
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #78 -: март 01, 2011, 17:11:48 »

Мисля, че това кой е сам или с половинка не е проблем. По-голямото чудене идва като огледаш кой ще ходи и установиш, че хората се разминават от тия, с които обикновено си общуваш. Не че заради тях отиваме, ама все пак от симпатиите човек не може да се отърве. Толкова по тоя въпрос от мен. Моника, като видиш списъка с идващи, ще си решиш дали да идваш, вярвам, че ще ти е приятно.  girl_wink

Отсега да кажа, че и ние с Явор предлагаме комбиниране за пътя (става въпрос за тръгване от София), тъй че като наближи времето, нека пише някой, ако иска да пътува с нас в колата. Wink
« Последна редакция: март 01, 2011, 17:18:11 от Деничка Звездичка » Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: март 01, 2011, 17:22:25 »

Дени да ти кажа имаше хора с които не общувам активно ,но ми беше много приятно да се запознаем и с някой почнахме да контактуваме след срещата,а с други не почнахме.
Може би при мен разликата беше ,че аз почти всички познавах на живо и малко бяха тези с които тепърва се запознавах.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: март 01, 2011, 17:25:27 »

Дени, някои симпатии точно на срещата се родиха, защото преди това с момичетата не се бяхме засичали по темите  girl_wink
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Dum spiro, spero!

« Отговор #81 -: март 01, 2011, 17:41:18 »

Момичета, напълно съм съгласна, че срещата е чудно място, даже за запознанства с хора, които иначе не си виждал. Аз така като се замисля... не се сещам на първо четене за съфорумки, с които не съм виждала и на живо, но сигурно това е заради усещането във форума, че всички се познават.  good
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: март 01, 2011, 18:11:19 »

Дени да ти кажа имаше хора с които не общувам активно ,но ми беше много приятно да се запознаем и с някой почнахме да контактуваме след срещата,а с други не почнахме.
Може би при мен разликата беше ,че аз почти всички познавах на живо и малко бяха тези с които тепърва се запознавах.

Като мен например:)smile

И аз да кажа за срещата.Тъй като моите контакти с вас тук са ограничени.Всмисъл ,че не се срещам с никого срещата беше голямо удоволствие.Обещавам този път повече време да ви отделя:)

Относно цените :мога да се помъча да потърся за хората с по скромен бюджет къща под наем ,но не обещавам ,че ще бъде много близо до ресторанта и хотела.Например може да се наеме една къща за 10 човека за около 100 - 150 лв ,но не забравяйте ,че тези къщи имат много често само едно сервизно помещение ,то не случайно и цената е такава.

Ех,че се радвам,че сте толкова активни smile
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: март 01, 2011, 18:30:35 »

Понеже ви четох от телефона и от него гласувах/и не схванах много мястото/,си променям гласа и вместо за Дряново гласувам  за Елена,за където май са повечето  blum Така,че за Дряново бройте с един глас по-малко,че не мога да го променя/а за Елена +1/.

Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: март 01, 2011, 19:56:20 »

Ами аз като цяло не съм много активна във форума (само в определени темички), така че едва ли ще "познавам" някоя от вас от страничките на форума, но въпреки това много ми се иска да ви видя на живо момичета  smile Със сигурност ще съм сама, без мъжа ми, защото живеем в момента в Англия и тогава аз и детенцето ще се приберем в България малко на гости, а мъжа ми няма, така че няма да сме двамата на срещата.
И трите места са прекрасни, но понеже съм от Елена и с детенцето ще ми е малко трудно пътуването, аз ще гласувам за Елена. Освен това смята, че наистина си заслужава да дойдете да видите нашето малко градче  heart
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: март 01, 2011, 22:56:08 »

нека и аз да се запиша в темичката - smile с Рей обсъдихме предложените варианти - и  най-много ни допадна Елена (въпреки че аз вече бях гласувала за Дряново).
Ще се радваме да се съберем отново - и искам от сега да благодаря на fiibi_bg за това че се ангажира с организацията на това мероприятие smile знам че е много трудно да се угоди на всички - затова се надявам и ние от своя страна да не я затрудним прекалено много smile
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: март 02, 2011, 10:38:42 »

Гледам, че разисквате въпроса за парите  smile
в сайта на Усоето има пакет за семинари - мисля, че ще се съберем доста и затова го предлагам
ПАКЕТ ЗА СЕМИНАРИ
* 50лв.* на човек
цената включва:
* нощувка
* закуска
* обяд
* вечеря
* използжането на конферентна зала безплатно
* кафе пауза ( кафе + мин. Вода - 1.60 лв. ; кафе + б-но 2,00 лв.)

като изключим конферентната зала и кафе паузата, мисля, че 50лв на човек е мн приемлива цена  good Нали е само за 1 нощувка?
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Dum spiro, spero!

« Отговор #87 -: март 02, 2011, 10:54:25 »

Фиамка, и аз гледах тоя вариант, звучи интересно. Пък можем да ползваме и конферентната зала.  pardon Иначе аз предлагам на 16-ти като видим ориентировъчна бройка хора, да се обадим за оферта и да видим какво предлагат. На мен ми се струва, че вървим към единодушие и за място, и за друго, което страшно ме ентусиазира. А дано.  danceg

Благодарности и от мен на Фийби, че на целия й натоварен график, се зае и с това.  Bravo
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: март 02, 2011, 11:30:31 »

Ако искате да вземем до 15 -ти паралелно да изберем региони и отговорноци на регионите ,за да може до към 15-16 всеки отговорник да излезе с ориентировъчна цифра,защото преговорите започват с цифрата на хората ,нали??
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: март 02, 2011, 11:37:50 »

И аз съм за Елена, но наистина няма много хотели с ресторанти,повечето са къщи.Разрових се и намерих това, продължавам да търся!
http://www.k-house.eu/

Ето това място е много добро също.Ако искате разгледайте снимки мисля има в галерията ми!Там сме ходили с милото на уикенд.В самият град Елена е,по-точно на ено възвишение над него и се откриват невероятни гледки,готвят и много вкусно.

Предлагам също да си изберем поне три места в Елена .например
1.Усоето
2.Костадиновите къщи
3.....предлагайте
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: