Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 02:36:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Изберете град  (Гласуването приключено: март 16, 2011, 13:58:07 )
Дряново - 7 (16.7%)
Елена - 25 (59.5%)
Троян / Чифлика / - 10 (23.8%)
Общ брой гласове: 42

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Национална форумска среща 2011  (Прочетена 106480 пъти)

Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #90 -: март 02, 2011, 11:42:10 »

Аз съм съгласна с предложението за избиране на отговорници до 15-ти март. Само кажете какво точно трябваше да правят те - да преброят хората от своята група и да пишат до всички да потвърдят идване и т.н. ли? Как разделяме групите - на географски принцип ли?

Предлагам и да направим временен списък кои съфорумки са потвърдили присъствие досега. Ще проверя във ФБ също кои сме записани досега и ще го сложа и тук.

За хотели в Елена не знам дали има толкова много възможности за настаняване там, но е хубаво да предлагат хората, които имат преки впечатления от там. Дотук виждам две предложения за място. Ще разровя и аз, макар че по нет-а не знам доколко е актуална информацията.

П.П. Редактирам си поста, за да дам списъка на потвърдилите за срещата досега за ориентир:

1. lionelsa
2. fiibi_bg
3. gucci
4. ina_lemon
5. angel4e
6. bubka
7. Selvet
8. Вероника
9. Бебче
10. Деничка
11. Фанимира (може и да бъркам точния ник)
12. miss TM
13. alben4ik
14. .....
15. .....
Последните са две момичета, на които не зная никовете тук, а не искам да цитирам имената им от ФБ, защото сме във форум.  pardon

Досега, броено с половинките, сме 29 човека потвърдили, а отделно има 39 колебаещи се ( и поединични).

« Последна редакция: март 02, 2011, 19:06:38 от Деничка Звездичка » Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: март 02, 2011, 13:42:39 »

И аз се записвам-2 броя  blum И един глас за
Цитат
1.Усоето
  ,но ако се реши друго няма проблем,няма да се цепя от колектива  pleasantry
« Последна редакция: март 02, 2011, 14:22:42 от miss™ » Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: март 02, 2011, 16:49:44 »

Аз гласувам за Елена,само хубави неща съм чувала,но никога не съм ходила и двете места за нощувката ми харесват,евентуално по-добрата цена би била решаваща good Вариантът за семинарната оферта също е интересен,а залата ще е чудесно място да си организираме нещо интересно  Girl_hide На нас ни трябва още малко време,за да потвърдим на 100%,но почти сме ги стигнали pardon Като погледнах списъка с потвърдилите още повече се зарадвах,защото има познати от миналата година,има такива с които с нетърпение чакам да се запозная,а има и съвсем непознати,те ще са пълна изненада danceg   
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: март 02, 2011, 16:59:58 »

Аз засега имам 3 човека от списъка които не познавам лично.
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: март 02, 2011, 19:02:11 »

Не знам точно как става потвърждаването, но можете да ме запишете и мен в списъка - самичка, съпругът ми няма да успее да дойде.
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Dum spiro, spero!

« Отговор #95 -: март 02, 2011, 19:10:08 »

Албенчик, темата я има и във ФБ и понеже там лесно виждам кой е потвърдил, пуснах и тук списъка, за да имаме ориентир колко човека сме. Иначе и тук ще потвърдим всички сигурно след седмица, за да знаем точен брой хора. Аз те добавих, ще се радвам да се запознаем.  smile
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: март 02, 2011, 21:07:42 »

Потвърдих вече във ФБ, но все о ще незнам сама ли ще съм или с годеникът ми...  pardon Но където и когато и да е аз съм там на 100%  good
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #97 -: март 02, 2011, 22:54:50 »

И от мен бройте два броя за героя  danceg

Относно хотела/къщата, където ще отседнем, смятам, че е много по-дорбе да сме всички заедно (разбира се, ако има единици, желаещи различно място е ОК). Благодарение на това, миналата година имахме възможност да си общуваме през цялото време. Дори продължихме купона от ресторанта в двора на хотела и беше страхотно  yahoo
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Dum spiro, spero!

« Отговор #98 -: март 03, 2011, 17:06:33 »

Списък на потвърдилите за срещата досега:

1. lionelsa
2. fiibi_bg
3. gucci
4. ina_lemon
5. angel4e
6. bubka
7. Selvet
8. Вероника
9. Бебче
10. Деничка
11. fanimira
12. miss TM
13. alben4ik
14. Слънце
15. AnGeL oF lOvE
16. Monikamaria
17. .....
18. .....

Последните са две момичета, на които не зная никовете тук, а не искам да цитирам имената им от ФБ, защото сме форум. pardon

Досега, броено с половинките, сме 33 човека потвърдили и 40 колебаещи се (nandyyy ?).
« Последна редакция: март 03, 2011, 22:07:03 от Деничка Звездичка » Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: март 03, 2011, 17:45:37 »

Аз предлагам да обособим районите.Ясно е,че ще има райони Варна и София.Питам други региони ще има ли ?Пловдив ,Бургас?И евентуално да се намерят ентусиасти организатори за там
За Варна е ясно ,че отговорник е Гери,а за София предлагам - Деничка.
Така всеки ще си комуникира с отговорника и май ще стане по-лесно :)Всмисъл по-лесно относно организация на пътуване ,отсядане ,организиране и т.н.
« Последна редакция: март 03, 2011, 17:47:41 от fiibi_bg » Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: март 03, 2011, 18:26:07 »

И аз мисля, че с отговорници по региони ще е по-лесно. Миналата година ги бяхме разделили на повече части, но може тази година да са условно южна и северна България, т.е. над и под Стара Планина. За Северна отговорник- Гучи, за Южна- Деничка smile Ако и двете и са съгласни разбира се smile
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*

Dum spiro, spero!

« Отговор #101 -: март 03, 2011, 18:54:53 »

Капризче, аз съм малко боса с Южна България, признавам. Където ме сложите, там ще помагам, само че предпочитам София и Северна България, ако така ще се групираме, за да мога да съм полезна. Аз обаче мисля като Фийби, че е хубаво да има няколко основни града и всеки да реши към кого му е удобно да пише. Морската група е голяма, софийската също, лесно ще се организираме от там за пътуване и т.н. Предполагам, че може да имаме още плевенска, търновска и пловдивска групи? Нека те решат с кого им е удобно да се координират.

Нека и другите кажат какво мислят. Тук също можете да пишете.

П.П. Капризче, ти ще идваш, нали? Нали?
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: март 03, 2011, 19:04:37 »

Момичета, записах се и аз за срещата.  good За сега не знам дали ще съм сама или с приятеля ми. Ако съм с него ще сме с кола 100% и можем да качим някого от София. За сега обаче не знам. Той ще трябва да изчезне за 1 месец и не знам дали ще се върне до тогава.
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: март 03, 2011, 20:17:10 »

Дени, ми освен да видим миналата година как сме ги разпределили областите.  Мисля, че добре ги бяхме разпределили.

А за идването, идва ми се много, обаче не знам за сега. Зависи как се чувствам. По принцип лекарката не ми препоръчва дълги пътувания, но ако всичко е ок и ми даде зелена светлина идвам smile
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: март 03, 2011, 20:22:53 »

Хайде момичета пускам темичка а вие давайте предложения blum

НАЦИОНАЛНА ФОРУМСКА СРЕЩА НА 24 И 25 АПРИЛ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Организаторите са разделени по области.Всеки желаещ да пише лично съобщение на съответния организатор в което да спомене дали ще е сам или не, дали само ще търси хотел в който да нощува или е съгласен да е в Лесопарк.

1. Област -Варна, Добрич, Шумен, Силистра, Бургас -Гучи
2. Област - Русе, Разград, Търговище, Велико Търново и Габрово - fibi_bg
3. Област - Пловдив, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Пазарджик,Смолян, Ямбол и Сливен  - Капризче
4. Област - София, Перник, Благоевград, Кюстендил -Булечка
5. Област - Видин, Монтана, Враца, Плевен и Ловеч - Магито

Главен местен организатор- Перличка

3-та област идва малко по-голяма, но мисля че няма много момичета от тези градове така или иначе. Ако някой град не е посочен в листа, а има желаещ от него просто ще пише на отговорника, който отговаря за най-близкия публикуван град.

Срокове:
15.03- Заявяване за участие
15.03-20.03- Изпращане на списъците за участие до главния организатор
20.03-31.03- Обработка на списъците от главният организатор и предложение за ресторант
31.03- 10.04- гласуване и избор на ресторант
10.04-15.04- Избор на меню, ако това се изисква от ресторанта и изпращане на пари за капаро на главния организатор, ако ресторанта изисква капаро.
15.04- 23.04- Организация за транспорт по градове. Ангажимент е на местните организатори

Относно хотела: Всеки ангажира, който хотел прецени, за колкото нощувки има желание да остане.

Копирам първия пост от миналогодишната тема, мисля че в общи линии бяхме систематизирали нещата и организацията протече много добре, основно благодарение на Поли  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: