Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 02:18:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на evane - 05.09.2010
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на evane - 05.09.2010 (Прочетена 23505 пъти)
evane
Ентусиаст
Публикации: 145
Отг: Сватбата на evane - 05.09.2010
«
Отговор #60 -:
септември 09, 2010, 15:53:30 »
пак събличане, пак обличане... зълвата слиза да сложи панделка на колата, всички с нея, кума щрака с апарата... младоженеца се облича наистина за 5 мин, аз замалко да забравя да си сложа бижутата хахаха, измъкваме се, а той мярка едно листче с името на кума - кутийката за халките, замалко да я оставим... вече сме на вратата и - греда - не може да си върже вратовръзката хахаха, опитва баща му - ръцете ми се вързаха, не мога... слизаме, качваме се на колата (много хубава), плискат ни вода, а съседите поздравяват...
през целия път се смеем и всеки се опитва да оправи тая вратовръзка (кумата беше най - близо), звъним на един приятел да ни чака встрани от ритуалната - той може всичко, вкл двоен уиндзорски възел ххаха
слизаме, а на мен ми беше толкова хубаво, като цъфнах в една усмивка - събрали се всичките ми най - любими хора, всички усмихнати и много красиви...
пред ритуалната ни чакаше фотограгката, много ни хареса - за пръв път виждала такава булка, много беше готина
Активен
evane
Ентусиаст
«
Отговор #61 -:
септември 10, 2010, 09:25:50 »
посрещнаха ни двама от любимите ни приятели... и като разцъфтях в една усмивка... откъде се появи не знам - през цялото време в ритуалната ми беше смешно, всъщност до другата сутрин... пръстенът ми влезе до половината, та се наложи да помагам, вдигнахме си наздраве с шампанското - подарък от любимата ми френдка, мартини, с дъх на ягоди (цяла вечер си го пих
) младоженецът беше по - притеснен от мен, не знам защо
снимки снимки и после пред черквата - там трябваше да изчакаме предишна сватба. ритуалът беше много хубав, не знаех че имаме църковен хор
поповете ни дадоха наставления как да се грижим за бъдещото семейство, да пазим любовта си... там се просълзих, за малко да ревна, но се сдържах. фотографката каза, че службата била по - различна, по - "лична" ... пуснах една - две шефички пред поповете, да видят, че не ми е притеснено
такааа... после - баавно към ресторанта. оказа се, че предишната сватба е закъсняла, та пихме по едно кафенце. милена (фото) искаше да ме снима - градината на кафето е много хубава - правихме снимки, ама малко - десетина сигурно. аз й казах, че не искаме фотосесия - не ми харесват много много, някакси извадени от събитието, изкуствени пози... освен ако не е на фона на 100те кули на прага де
Активен
evane
Ентусиаст
«
Отговор #62 -:
септември 10, 2010, 10:39:20 »
гледах снимки от ритуалната - всички са едни усмихнати, а милата ми баба, реве та реве
много хубав контраст...
ресторанта... украсата я бяхме подготвили и закарали предварително - сферички за цветята, едни цилиндри със стъклени камъчета и свещи. начинът, по който се пречупва светлината на мен ми напомня на морската лунна пътека - имам снимки от морето, ще ви я покажа. бяха намалили осветлението в ресторанта и свещите стояха добре. френдката ми мина през нас да вземе цветята - предварително бях направила букетчетата и я чакаха във вазички. беше украсила великолепно, дано Милена да е снимала, че на моя апарат я няма - семпла, романтична украса, в същото време е ефектна (като повечето неща, които си правя хахаха
)
на ритуала ритнах менчето към фотографката и я окъпах цялата, добре че не се разсърди
кумата ни беше подготвила страхотна реч - чакам да ми я даде написана, че имам идея
поздрави ни с love song на cure, да слушаме текста... после се почнаха едни танци, нямахме възможност изобщо да седнем... DJ се справи много добре, пускаше нашите песни, от него - само хората (така се бяхме разбрали). поднесоха вечерята и седнах да си почина (и похапна съответно
) и почна por una cabeza - такова танго напрвихмеее - и сега като си спомня ми става смешно - нали знаете колко сериозен танц е тангото, каква страст лъха от него. младоженецът танцуваше много стегнато, а аз - с хапка пилешко в устата и ми смешнооо. ама като се развъртяхме насам - натам, моята рокля така красиво се развява... накрая завършваме с едно накланяне и целувка, залетя ми естествено, но не беше смърноопасно и реших да не кашлям
Активен
evane
Ентусиаст
«
Отговор #63 -:
септември 10, 2010, 13:28:27 »
да приключвам романа
в ресторанта останахме малко след 12,30, повече не можеше, взехме си алкохол и една от тортичките, и заедно с кумовете, брат ми и двама приятели стояхме на сладки приказки до 4-5 сутринта вкъщи. понеже не бях пила изобщо
, закарах кумовете, после и приятелите до софия, направиха ни кафе и сладки... абе беше много сладко. като се прибрахме, спахме само два часа - и хайде пак навън... така мина моят сватбен ден.
с колкото от гостите говорихме - всички казаха, че са изкарали много добре, не са усетили кога е минало
това е гоелмият плюс на малките сватби - гостите са ни все много близки хора
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #64 -:
септември 10, 2010, 22:00:04 »
честито evane,
много семейно щастие ви пожелавам!!!
как успях да я изпусна аз твоята темичка
не ми стана ясно... но нищо, изчетох всичко на един дъх
от разказа ти си личи че сватбата е минала доста динамично, и определено още те държи емоцията, от разказа ти лъха щастие , остава да ни покажеш и малко снимки, за да се потопим напълно в вашия ден.
ЧЕСТИТО отново!!!!
Активен
evane
Ентусиаст
«
Отговор #65 -:
септември 11, 2010, 11:44:26 »
благодаря ти, миличка
нещо се подмотавам със снимките, че трябва да ги обработвам
а пък се сдобих със страхотна шевна машина и нямам търпение да започвам да шия ...
Активен
evane
Ентусиаст
«
Отговор #66 -:
септември 14, 2010, 10:46:00 »
ето снимки от приятели
kamen_brqg_024.jpg
(36.28 KB, 448x336 - видяно 322 пъти.)
Активен
evane
Ентусиаст
«
Отговор #67 -:
септември 14, 2010, 10:49:46 »
kamen_brqg_016.jpg
(41.2 KB, 297x448 - видяно 353 пъти.)
Активен
evane
Ентусиаст
«
Отговор #68 -:
септември 14, 2010, 10:53:08 »
това бяха кумувете - много са лъчезарни и двамата...
мама
kamen_brqg_017.jpg
(33.89 KB, 211x448 - видяно 339 пъти.)
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #69 -:
септември 14, 2010, 13:33:37 »
Цитат на: evane в септември 10, 2010, 09:25:50
... пръстенът ми влезе до половината, та се наложи да помагам......младоженецът беше по - притеснен от мен, не знам защо ......
И ние имахме такава ситуация, но с халката на милото. Той се ухилил до уши и ми шепти да не се отказвам, че тъкмо започнала да влиза
Очудващо и аз самата бях ужасно спокойно, а той милия като се притесни изведнъж, та чак след ритуалите се отпусна.
Роклята ти е страхотна! Мога само да те поздравя за избора. Ако не беше казала, че е "поправяна" с брошка, изобщо нямаше да разбера.
Пожелавам ви много вълнуващ и емоционален семеен живот, като разкачето ти за сватбения ден! Определено ми повдигна настроението! И да си кажа, че чакам още снимки.
Активен
evane
Ентусиаст
«
Отговор #70 -:
септември 21, 2010, 14:39:44 »
утре ще взема снимките от фотографката, и дано ме пусне тоя мързел, та да кача нещо - като чета какво съм обещала, срам ме хваща
целувки на всички красиви и щастливи бъдещи и настоящи булки
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #71 -:
септември 23, 2010, 14:09:05 »
evane, благодаря ти за милите пожелания, бих искала да отправя и моите към вас! Бъдете винаги влюбени мили младоженци! Ти си била много красива и нежна булка, красота в истинския смисъл на думата, без това да е комплимент!
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #72 -:
октомври 05, 2010, 16:18:13 »
Честита месечинка
Нека винаги сте така ведри и лъчезарни-да правите слънчев и прекрасен живота и любовта си
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #73 -:
октомври 05, 2010, 17:26:08 »
ЧЕСТИТО 1-во МЕСЕЧЕ!
Активен
mstoqnova
Професор