Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 07:50:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6  (Прочетена 215097 пъти)

Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #375 -: май 19, 2011, 16:23:55 »

за малки ресторанти до 30 човека, какво ще кажете:
Силвър Хус, Вега, Интерпред.

Аз също мисля, че Silver House ще бъде по-подходящ smile Може да видиш също Атлантик (има хубава гледка) или Каза Бояна.
Активен
plesure
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: май 19, 2011, 19:02:36 »

за малки ресторанти до 30 човека, какво ще кажете:
Силвър Хус, Вега, Интерпред.

Много препоръчвам "При Орлите", много изискано, с невероятна панорамна гледка и много хубава кухня. На РДто ми бяхме там двамата с любимият. Ако нашата сватба беше с по-малко хора - 100% щяхме да сме там
Активен
Cari
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #377 -: май 19, 2011, 22:34:43 »

Ресторант Стара София на хотел Вега е много красив, но за нас се оказа твърде малък. Когато ходихме да го видим преброихне около 60 места при нормално разположение на масите и доста малко свободно място за танци, да речем. Но за 30 души, не знам как ще изглежда. Попитайте на място, сигурно имат опит. Иначе ресторанта е прекрасен. Успех в търсенето.
Активен
den23
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #378 -: май 20, 2011, 10:21:07 »

Момичета, супер сте.
Много благодаря за бързите отговори.
С поздрав и всичко най-хубаво
Активен
love.net
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #379 -: май 20, 2011, 10:38:26 »

Здравейте мацки,искам да попитам някоя от вас ако знае нещо за комплекс ''Дъбовете'' в гр.Добрич.Собственичката не допуска агенциии за украсите и сама си правила всичко ,но нямала снимки за да ми покаже ...та ако някоя има някоя снимка на украса от сватба или просто мнение за комплекса ,моля да пише... smile blum
Активен
Mishelinka
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #380 -: май 21, 2011, 22:15:03 »

Mishelinka не му е тук мястоно, но моля те сподели с какво толкова те грабна този хотел.  smile

На какви цени сте договорили куверта, защото всяка една от нас тук предполагам, че харесва залата на Шератон и Радисън Блу, но не всяка може да си го позволи.

Привет!
Извинявам се, че чак сега отговарям, но не бях влизала в чата и съм пропуснала....
За Холидей инн: Като цяло много исках залата да е широка и да има много място за танци. Попринцип информацията, която аз имам е че за сватби използват само голямата зала Витоша (тя се състои от две зали, на които им се маха преградата), която е за 160 човека (Е плътно седнали де...). Тъй като ние ще сме около 100 до 120 е идеално да не е много празно, но да има и място. Залата ме грабна, защото е правоъгълна, без чупки, колони и ккавото и да било. НАпример ако направя съпоставка с Централ-там залите са две и някак гостите във втората остават изолирани,. Други зали в хотели (например Скай Уей), нямат прозорци, което не че е страшно но някак ме депресираше....като цяло ми хареса усещането като вляозх в залат-някак много стилно и изискано.
Защо го избрахме: Факт е че кувертът не е от най-евтините, но като направих сметката с всички останали места които гледах крайната сметка не излизаше повече. Цените им ги има на сайта-те са за различни по брой ястия мен'та. НИе избрахме най-скъпият (67лв), който е и най-пълен. Попринцип ако го сравним с един куверт от 40лв с средно срещано завдение е с едни доста пари отгоре, но:
1) Ресторанта има собствена стандартна украс, която е доста изискана и ако не държите на пищната украса, дефакто спестявате от една сума за цветя (както аз ще направя). СЛагат адски изискани червени кувертюри с златисти панделки от органза, което на другите места си плащаш.
2) В куверта се включва и тортата-обърнете внимание, това рядко е така по другите места,а в се пак си е още 3лв на човек средно казано. Тортите са им Лагуна мисля че.
3) Няма ниаккви такси за внасяне на алкохол, на безалкохолно на каквото си поискаш. Което ако се калкулира на другите места....
4) Правят тейбъл картички, които също в цената и аз няма да се знаимавам с това.
5) Самата им организация е много удобна-има сервитьори, които ще наливат напитките през цялото време з ада не стоят шипетата на масата и да се затоплят. ОСвен това ще има помощници от хотела за цветята, подаръците,....безплатната ношувка да речем че не е факто за решение.
6) За всичко което ме е интересувало, те с абили готови д ами помогнат, да ми проепоръчат например дж или нещо друго...но нямам ниакакъв ангажимент-т.е. ако аз си и8мам хора си ги водя и те няма да искат да плащам или да ме спират. Същото важи и в случай че искаш да си вкараш агенция за украса. Залата е заета за твоето мероприятие ЦЕЛИЯ ДЕН и съответно могат да идват да украсяват и т.н. без излишни проблеми.
7) Има си договор. Лошото е че плащането е авансово (няколко дена преди сватбата се плаща цялата сума), и че няма отмяна на кувертите...но пък и те си имат ангажимент по договор към теб (а не денят преди сватбата да отменят резервацията)....
dirol Попринцип са склонни да договарят-демек ако правиш голяма сватба, можеш да си договориш някоя друга екстра-допълнителни часове за залата или нещо друго...
9) Правихме дегустация на менюто вече и мога да кажа, че обсължването, вкусът и количеството на храната са изумителни!
Така в крайна сметка, понеже на мен залата адски ми хареса заедно с тяхната арамжировка, и практически няма да ми се налага да вкарвам украса ако с екалкулират всичките тези неща, за които на другите места си доплащаш не ти излиза по-скъпо (или поне не много), а все пак си е удоволствие залата:)
Искам да добавя, че имат и правоъгълни маси-както се разберет така ще подредят залата-не са само кръгли.
Ще разказавм допълнителни впчеатления като имам и обещавам да влизам по-често-така че ако нещо съм изпуснала питайте:)
Активен
fabolous
Сватбар
Публикации: 166

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: май 23, 2011, 11:03:40 »

Момичета, да ви се похваля, капарирахме си ресторанта вчера- "Flowers" над Лабиринт-а . Исках в  "Централ форум", но датата беше заета и не съжалявам, този ми хареса повече  yahoo yahoo yahoo до колкото помня и още две булки имаме там  danceg
Активен
petia_vj
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: май 23, 2011, 15:07:04 »

Момичета, да ви се похваля, капарирахме си ресторанта вчера- "Flowers" над Лабиринт-а . Исках в  "Централ форум", но датата беше заета и не съжалявам, този ми хареса повече  yahoo yahoo yahoo до колкото помня и още две булки имаме там  danceg
Добре дошла в нашия отбор (на празнуващите във Флауърс). Би ли споделила кога ти е датичката, да знаем коя първа ще споделя впечатления?
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: май 23, 2011, 16:30:22 »

Петя, май ти ще си първа give_rose Видях,че fabolous
 e na 24.09 - 1 седмица след мен! danceg yahoo danceg

fabolous, добре дошла, аз съм втората булка там girl_wink Сигурна съм,че сме направили добър избор.

Момичета, само информативно - колко човека ще са ви гостите там? На нас ни казаха,че до 110-120 човека в трите части се събират, а ние мислехме,че ще сме към 100 и няма да има проблем, но сега като пооформихме списъка и отиваме на 120-тина с децата  crazy blush  и се чудя дали ще се съберем или трябва да  преразгледаме списъка  Speech writer write
Активен
petia_vj
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: май 23, 2011, 17:11:54 »

Ех, как ми се искаше да имам от първа ръка впечатления за сватба оттам, но аз май наистина тук във форума съм първа. Веси, ние сме около 60 човека + 7-8 дечица и се притеснявах дали няма да е гъчкано, но щом ще събираш 100 човека и нагоре...явно има място. Освен ако не сте решили да сте на терасата (няма как при нас юли месец да се изтъпаним там, освен ако не сложим дрес код на сватбата - всички по бански tease ) Ние дори още не сме ходили и менюто да уточняваме, все ми се струва, че е рано...
Активен
fabolous
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: май 24, 2011, 09:13:05 »

Благодаря ,ви ,за приветствията  give_rose  Да, датата ни е 24.09 и Веси, доколкото мацката ни обясни вътре побира 140 диши , ползват и коридорчето през което влизаш, нали има маси и там, та не се притеснявай, ако времето позволява ще се изнасяме на терасата както каза Петя  girl_wink  не се притеснявай излишно  tease
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: май 24, 2011, 09:29:43 »

Да и на мен варианта ми е терасата, но ми се искаше да е вътре по-скоро girl_wink Знам,че ползват и тази част от където влизаш, както и другата, която е от дясно на бара, но пак се притеснявам,че тези 140 места са при пълен ресторант и едва ли има дансинг, а без дансинг - накъде nea nea
Активен
fabolous
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: май 24, 2011, 19:23:51 »

Еее, предполагам, че щяха да кажат ако няма да има достатъчно място, а и като си наредиш масите сама ще прецениш  smile
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: май 25, 2011, 10:44:21 »

Е и аз така се надявам  pleasantry Наистина като разпределим гостите по маси, ще се знае със сигурност. Единственото ми притеснение да не се окаже,че тези места са максимален капацитет или са завишени, защото съм чувала за ресторанти, които така пишат,че са с повече места... crazy crazy
Активен
luce
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #389 -: май 25, 2011, 11:23:10 »

привет, момичета  smile

И аз съм една бъдеща булка, чията сватба ще бъде в Лабиринт. Датата е 21.10.2011. През почивните дни ходихме да оставиме пари за да сме сигурни за датата и тъкмо подготвяха ресторанта за сватба с около 80 човека и имаше достатъчно място за танцуване. Бяхме използвали цялото помещение - от входа до масата на младоженците, както и отстрани на бара. Нашата сватба ще е с около 60-тина гости и се бях притеснила да не би да няма достатъчно място за танцуване, но останах доволна от разположението на масите.

Следя с интерес отзивите от ресторанта защото не намирам информация в нета  smile 
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: