Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 04:26:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6  (Прочетена 214896 пъти)

petia_vj
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: април 23, 2011, 20:55:31 »

V_e_S_i, ние също сме в този ресторант, а преди това доста пообиколихме, еми спряхме се на него последно, ние сме на 10.07, ще споделям впечатления. smile
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: април 24, 2011, 13:50:25 »

petia_vj - смятам,че сме направили добър избор good good Ще чакам да споделиш впечатления си!
Активен
ilen
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #347 -: април 27, 2011, 12:53:08 »

Благодаря за мнението ви, но ние вече резервирахме Сентръл парк. Надявам се и там да стане добре smile
Активен
mimip
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #348 -: май 08, 2011, 13:12:22 »

Здравейте,аз съм нова в този форум. С моя приятел ни предстои сватба слеващата година,но тъй като през по-голямата част от времето не съм в България съм решила по-рано да се захвана с подготовката. И в тази връзка ще се радвам,ако може да ми дадете малко повече информация за ресторант Лебед и Ниагара на Дойран.Надявам се,че това е подходящата тема за моя въпрос,ако не предварително се извинявам.
Активен
t2egr
Ентусиаст
**
Публикации: 53

Сватбата е на 05.09.2011г. !!!

« Отговор #349 -: май 10, 2011, 12:33:58 »

Здравейте на всички госпожици и госпожи... smile аз съм нова и още не ми е много ясно къде какво да търся ...Искам да Ви помоля за помощ... аз и моя годеник ще се женим на 04.09.2011г. като си бяхме харесали ресторанта в Комплекс „Скай Уей” в Симеоново - София, като за съжаление нашата дата е заета но въпреки това днес ще ходим до там да говорим за някакво ново решение... идеята ми е ако някой може да ми предложи друг вариант за ресторант подобен на този ще съм много благодарна, защото искаме да има градина за изнесен ритуал, като гостите ще бъдат около 130 човека... много моля ако някой има идеи да пише също така съм готова да отговарям на въпроси ако има нужда... Благодаря Ви предварително и се надявам да успеем заедно да намерим друг вариант..
Активен
ralej
Сватбар
Публикации: 158

Най-щастливи на света!

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: май 10, 2011, 12:51:24 »

t2egr, Царско село, ние ще сме там - нашите гости са също около 130 човека. Там е прекрасно - с градини, езера и .. бална зала. Наистина има разни такси, но мястото е просто уникално.  good
Активен
t2egr
Ентусиаст
**

« Отговор #351 -: май 10, 2011, 12:54:21 »

ralej благодаря за бързия отговор, да и аз съм се сетила за там но мислех, че е доста по-скъпо от другите места коя е вашата дата, и ако можеш да ме ориентираш в цените горе-долу ще ти бъда благодарна smile а видях датат сори просто още не разбирам много от този сайт хихи
Активен
ralej
Сватбар
Публикации: 158

Най-щастливи на света!

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: май 10, 2011, 15:11:30 »

Пиша тук, защото може да е полезно и за други бъдещи младоженци.

Малко повече информация за Царско село:

Кувертите са м/у 55 и 65 лв. и включват:
-   Салата
-   Предястие
-   Основно ястие с гарнитура
-   Следястие
-   Хляб
-   Безалкохолни напитки
-   Ракия маркова 50 мл.
-   Чаша вино бяло/червено

Такса алкохол: 5 лв./бут. концентрат, 3 лв./бут. вино;
Overtime: 100 лв. на час след 5-тия час на сватбата;
Има наем, ако искате да ползвате параклиса (150 лв.) или беседката за церемонии (250 лв.);
Предлагат DJ (Младелин Димитров), такса за външен DJ - 100 лв.;
Предлагат украса, такса за външна фирма за украса - 200 лв.;
Ако гостите ви са над 100 човека - дават ВИП апартамент за младоженците безплатно (при по-малко от 100 човека гости, цената е 100 лв.);

Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #353 -: май 10, 2011, 16:22:09 »

Моето лично мнение е, че не трябва да ползвате услугите на този ресторант. Не може да има един единствен ДЖ, не може да има една единствена фирма за украса. Наложените такси говорят за непрофесионално обслужване в този ресторант, пък бил и той на Луната. Монополът в една област не води до нищо хубаво. Избягвайте подобни места, пък били толкова красиви. Белезите за непрофесионализъм са крещящи на това място.
Активен
t2egr
Ентусиаст
**

« Отговор #354 -: май 10, 2011, 16:37:56 »

Моето лично мнение е, че не трябва да ползвате услугите на този ресторант. Не може да има един единствен ДЖ, не може да има една единствена фирма за украса. Наложените такси говорят за непрофесионално обслужване в този ресторант, пък бил и той на Луната. Монополът в една област не води до нищо хубаво. Избягвайте подобни места, пък били толкова красиви. Белезите за непрофесионализъм са крещящи на това място.
Да напълно съм съгласна това са изисквания като че ли наистина са монополисти на пазара не се обиждайте всички които ще бъдете в Царско село, колкото и красиво и удобно да е не мисля, че тези суми са основателни, на база какво си позволяват такива такси за неща за които на други места изобщо не се коментират, просто всичко всъщност опира до възможностите на младоженците за съжаление мойте възможности не оправдават да си направя сватбата там...
Активен
mishence
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #355 -: май 10, 2011, 21:16:43 »

Доста са нахални от Царско село и ние минахме от там, датата ни беше свободна, но много ни подразниха с тези такси, въпреки, че са склонни на коментар. Но ми се видя и доста занемарено, само отвън е красиво, а залата за сватби не ме спечели нещо..
Но все пак разни хора, разни идеали, дано всички, които са се спряли на него изкарат страхотно smile
Активен
t2egr
Ентусиаст
**

« Отговор #356 -: май 11, 2011, 08:47:59 »

Здравейте вчера както Ви споменах отидохме до Комплекс „Скай Уей” - Симеоново и се оказа че датата след таз която сме избрали младоженците са се отказали и съответно мислим да променим датата ни за 05.09. заради ресторанта просто много ми хареса най-вече заради градината просто е приказно.... иначе сега първо трябва да проверим дали може да променим и в гражданското датата... да видим днес какво ще стане благодаря Ви все пак за информацията...
Ако някой е бил там или му предстой да пише за мнения и препоръки... good
Активен
fabolous
Сватбар
Публикации: 166

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: май 12, 2011, 10:37:22 »

Здравейте , и аз искам ако имате информация и мнения относно "Централ Форум"  mda
Активен
t2egr
Ентусиаст
**

« Отговор #358 -: май 12, 2011, 13:37:42 »

За Централ Форум на Красно село мога само да кажа че той беше първият ресторант в който отидохме и то като ходихме точно беше подготвен за сватба и можахме да го видим кок би изглеждал и често казано ми хареса много добре беше, но като питахме за нашата дата естествено се оказа че е заета както и следващия ден също и затова нямахме вариант за там... а цените на кувертите варира от 36 до 39 лева приблизително друго за там не мога да кажа
Активен
Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #359 -: май 12, 2011, 14:51:34 »

И аз ходих във Форум, но съм с противоречиви впечатления.  Знам, че има много булки, които са доволни от ресторанта. Имат такси за внасяне на алкохол, калъфи, панделки за столовете и цената на куверта става висока. Не ми се видяха много гъвкави тоест работят си по шаблон и това е.
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: