Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 07:00:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6 (Прочетена 215048 пъти)
zee1
Регистриран
Публикации: 5
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6
«
Отговор #180 -:
февруари 23, 2011, 10:28:51 »
Здравейте момичета, аз съм нова тук и искам да поздравя всички бъдещи булки! Ние сме се спрели на Sky Way в Симеоново, но силно ме притеснява факта че от доста време не мога да получа предложение за меню от управителката, иначе доста неща разказва и обещава, но ми се вижда доста разсеяна. Моля ако някой се е спрял на това място, да сподели мнение, друг имал ли е такива проблеми. Просто управителката ми се вижда доста разсеяна и незнам дали да й имам доверие.
Поздрави!
Активен
alo_madona
Сватбар
«
Отговор #181 -:
февруари 23, 2011, 12:18:57 »
Цитат на: zee1 в февруари 23, 2011, 10:28:51
Здравейте момичета, аз съм нова тук и искам да поздравя всички бъдещи булки! Ние сме се спрели на Sky Way в Симеоново, но силно ме притеснява факта че от доста време не мога да получа предложение за меню от управителката, иначе доста неща разказва и обещава, но ми се вижда доста разсеяна. Моля ако някой се е спрял на това място, да сподели мнение, друг имал ли е такива проблеми. Просто управителката ми се вижда доста разсеяна и незнам дали да й имам доверие.
Поздрави!
По-надолу в темата и аз споделих горчивият си опит със управителката на този ресторант. И аз я чаках 1 месец да ми прати менюта за сватба,но това и до днес не е станало и за това се обарнахме към Дедеман Принцес , за да съм спокойна със ресторанта , защото не мога да разчитам на такъв несериозен човек за сватбата си
Активен
ssvetlanaa
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #182 -:
февруари 23, 2011, 14:35:24 »
Присаединявам се към мнението ви за тази управителка...и моя опит с нея е такъв..вече 6 дни чакам да ми каже дали датата ,от която се интересувам е свободна,и това е след 3 позванявания от моя страна,но тя все не беше в офиса си пред комп.Иначе и на мен ми харесва този ресторант,но още от сега като е толкова несериозно отношението,незнам какво да очаквам понататък...може би дублиране на сватби ....
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #183 -:
февруари 23, 2011, 15:24:33 »
Не мога да повярвам! Момичета, вие сериозно ли? Да чакаш толкова време само за едно меню, та това е подигравка!
Активен
zee1
Регистриран
«
Отговор #184 -:
февруари 23, 2011, 16:05:16 »
Дано да е временна тази разсеяност, защото иначе ще се откажем. Някои по-напред бяха писали че са капарирали за там, момичета споделете дали сте имали подобен проблем преди да капарирате.
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #185 -:
февруари 23, 2011, 17:05:40 »
За Джия бийч по-добре вижте първо свободни дати. Аз като си говорих с тях, доста дати през лятото бяха отдавна продадени. Иначе управителката по телефона ми звучеше меко казано нагло и това никак не ми допадна, въпреки че комплекса ми харесва много и бих го преглътнала ако ни беше свободна датата.
Активен
Temi82
Новак
«
Отговор #186 -:
февруари 23, 2011, 18:47:43 »
Ние вече капарирахме "Sky Way". И на мен управителката ми се струва малко отнесена, но тя си ни каза да я търсим и ръчкаме сами за каквото и да било. Това малко ме притеснява и се надявам да не ни изиграе лоша шега. Иначе при срещата ни с нея беше доста подробна, предложи ни страхотни покани на много добри цени, които не успявам да открия в нета, а наистина са много красиви и оригинални. Но това е за друга тема...
Нека споделят и други мнение за този ресторант!
Активен
loretaM
Новак
«
Отговор #187 -:
февруари 24, 2011, 11:35:48 »
Чудя се как капарирате, като имате резерви и притеснения ?
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #188 -:
февруари 24, 2011, 11:46:56 »
Управителката на "Sky Way" нe отнесена, просто е доста ангажирана, но никога не е имало проблем с това да направи всичко каквото искате. Вярно е че трябва да сте по активни и настоятелни за да ускорите нещата но това не е повод да се отказвате от "Sky Way".
Поне до сега от мое лично наблюдение мога да споделя че винаги са се справяли с нещата, още повече че те са заведение което е в час със сватбите и знаят какво да правят.
Активен
ssvetlanaa
Новак
«
Отговор #189 -:
февруари 24, 2011, 11:53:17 »
Днес ми препоръчаха един ресторант"Спортна среща"на стадион Васил Левски,но никаде по форумите нищо не се казва за него.Някой има ли наблюдения...?
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #190 -:
февруари 24, 2011, 12:29:23 »
Мои познати правиха сватба там през септември 2010 и останаха доволни
Цените на кувертите също са доста прилични и с подходящата украса мисля, че ще се получи добре.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #191 -:
февруари 24, 2011, 12:42:38 »
"Спортна среща" е ресторант който не е от лукс категориите. За там ще ви трябва задължително декорация и украса. Като цени е добър, кухнята също. Нямат проблем със силата на музиката, което също е важно да се знае когато наемате заведение, защото на последък по-голямата част от ресторантите започнаха да се притесняват от сигнали за силна музика, което автоматично се отразява на купона.
«
Последна редакция: февруари 24, 2011, 12:46:28 от DjNick Mc
»
Активен
Temi82
Новак
«
Отговор #192 -:
февруари 24, 2011, 17:56:14 »
DjNick Mc
, точно това ни обясни самата управителка на "Sky Way" - че е много заета и си каза съвсем откровено, че може да се наложи да я подсещаме ние за някои неща. И наистина една от причините да се спрем на този ресторант е именно богатия им опита в правенето на сватби. Разбира се, има много други добри ресторанти за сватба, но този в най-голяма степен събира на едно място нашите изисквания.
Активен
zee1
Регистриран
«
Отговор #193 -:
февруари 24, 2011, 21:31:59 »
DjNick Mc, благодаря че се включи с този коментар. Sky Way е прекрасно място. Факт е, че когато отидохме да проверим условията управителката ни обърна голямо внимание, а освен това и предлага доста идеи, явно наистина е доста ангажирана.
Активен
shosheto
Любопитен
Публикации: 34
«
Отговор #194 -:
февруари 27, 2011, 02:26:43 »
Нека и аз да кажа за нашият избор - спряхме се на Florimont Expo. Хареса ни обстановката, реагираха изключително бързо на запитването ни за менютата, които предлагат, цените са приемливи. За сега сме доволни от избора. След 21 май ще мога да споделя дали са оправдали очакванията ни :-)
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...