Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 13:39:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6 (Прочетена 215361 пъти)
alo_madona
Сватбар
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6
«
Отговор #120 -:
февруари 01, 2011, 22:12:37 »
Цитат на: lilkada в февруари 01, 2011, 16:26:35
Каква оферта чакаш да ти пратят от Скай Уей?
меню по точно трябва да ми прати , а иначе бях на място да поговорим и сега чакам ...чакам....
«
Последна редакция: февруари 01, 2011, 22:17:22 от alo_madona
»
Активен
Mishelinka
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #121 -:
февруари 01, 2011, 23:29:02 »
Цитат на: super_bianka в февруари 01, 2011, 21:03:55
Явно съм я хванала в лош за нея ден. Вече не е от значение, защото аз си намерих.
zornica_p ако наистина държиш да има такъв договор е най добре да постъпиш както те посъветва soulless- да се консултираш с юрист. Ако се притесняваш, че няма да ти запазят ресторанта, когато го капарираш трябва да ти издадат квитанция.
Ами да ти кажа, май не и е бил ден
На мен ми каза същото...след което като отидохме да се видим и много ме разочарова-първо я чакахме повече от 40мин след уговорената среща, след което през цялото време ни прекъсваше като ставаше и тръгваше нанякъде, въобще не изглеждаше в час и като капак не ми отговори на половината въпроси а останалата половина неща беше страшна мъка д аги разбера.... Жалко защото ми харесваше, но една такава среща и се отказваш тотално!
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #122 -:
февруари 01, 2011, 23:59:03 »
Договор, Договор, Договор.Ако са решили да ви излъжат и съсипят сватбения ден, нищо няма да ви помогне. Както казваше един мои приятел, барман през социализма, "
има 100 начина да те изработя само с колата
". Гаранция никъде , никаква. Само от доволни клиенти, и то не за повече от година назад. Да не би да са се сменили собствениците на заведението. А и не всичко тука е вярно, половината булки са колеги от бранша. Не напразно сериозните хора работят като луди за да си извоюват име и авторитет, и още по- като луди, за да го опазят. В този форум пише достатъчно за всичко, само трябва да умееш да го четеш правилно.
Активен
maldy
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #123 -:
февруари 02, 2011, 10:20:18 »
Цитат на: DjNick Mc в февруари 01, 2011, 16:23:12
maldy,
С овенния клуб нещата стоят така:
Или наемаш залата почасово или я наемаш за 24часа, което е по-изгодния вариант. Там никога няма проблем с музиката и времетраенето. Трябва обаче да си наемете и кетъринг защото нямат кухня. Там няма с какво да имате проблеми.
DjNick Mc , много благодаря за отговора. Днес ще разбера как точно седят нещата с резервирането и т.н. Но мен ме притесняваше точно това, което ти си описал. Аз чух точно обратното - че винаги правят проблем за часа, и че всичко става с лични уговорки, които не винаги са сигурни и т.н. Лично мен времетраенето много ме притеснява, защото искам партито да продължи до рано сутринта и никой да не ми прави проблеми с музиката (за мен това е най-важното – партито).
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #124 -:
февруари 02, 2011, 12:25:26 »
maldy,
Само да допълня относно военния клуб, че за голямата зала (Бална зала) цената не е по часово а за 24 часа и е около 4500+-лв. И нещата стоят така че залата се наема не от посочен от вас час и до същия час на другия ден а от от 00.00 да 24.00. на същия ден, което е доста неизгодно като часово време. Но винаги има варианти за договаряне така че не се отказвайте на първо четене. !!! Винаги има варианти.
Успех
«
Последна редакция: февруари 02, 2011, 13:11:46 от DjNick Mc
»
Активен
maldy
Новак
«
Отговор #125 -:
февруари 02, 2011, 13:24:45 »
Аз днес проверих на място и наистина наемаш залата за цял ден до 12ам. Което е абсурдно и директно отпада като вариант. Просто е лудост за толкова много пари да имаш чак такива условия и стриктни ограничения. Те си знаят … Сега ще мислим друг вариант.
Мерси много все пак за информацията.
Активен
pandelka
Ентусиаст
«
Отговор #126 -:
февруари 03, 2011, 10:49:40 »
Здравейте,
От известно време чета форума и най-накрая се престраших да пиша и аз
Предстои ми сватба началото на юни месец, но така като гледам от всички вас, май доникъде не съм стигнала. За сега сме запазили само час за ритуална зала и черква. Разглеждам офертите на ресторантите и вече съвсем се оплетох. И в крайна сметка, ако искаме да ползваме помоща на сватбена агенция първо трябва да изберем ресторанта или първо агенцията? И още един въпрос по темата: Разглеждам ресторантите в Радисън, Арена ди Сердика и Гранд хотел София(да уточня - само на оферта, в нито един не съм стъпвала!). Забелязвам, че тук в тази тема никой не е обсъждал Радисън например. Защо? Можете ли да ми кажете нещо за тези три ресторанта?
Активен
_Ava_
Ентусиаст
Публикации: 149
«
Отговор #127 -:
февруари 03, 2011, 13:56:16 »
Цитат на: pandelka в февруари 03, 2011, 10:49:40
Здравейте,
От известно време чета форума и най-накрая се престраших да пиша и аз
Предстои ми сватба началото на юни месец, но така като гледам от всички вас, май доникъде не съм стигнала. За сега сме запазили само час за ритуална зала и черква. Разглеждам офертите на ресторантите и вече съвсем се оплетох. И в крайна сметка, ако искаме да ползваме помоща на сватбена агенция първо трябва да изберем ресторанта или първо агенцията? И още един въпрос по темата: Разглеждам ресторантите в Радисън, Арена ди Сердика и Гранд хотел София(да уточня - само на оферта, в нито един не съм стъпвала!). Забелязвам, че тук в тази тема никой не е обсъждал Радисън например. Защо? Можете ли да ми кажете нещо за тези три ресторанта?
Определено ако имате желание да ползвате услугите на сватбена агенция има смисъл да започнете с нея, защото най-малкото има поглед над по-голям брой локации за провеждане на сватбени тържества. Освен това може да филтрира и предложи подходящите, съобразно вашите критерии.
Аз имам поглед над Арена ди Сердика и ГХ София - ако мога да съм полезна с нещо - кажи. Но без оглед на място няма как да имате представа кое е вашето място.
Активен
super_bianka
Ентусиаст
«
Отговор #128 -:
февруари 03, 2011, 14:09:03 »
pandelka добре дошла при нас.
Определено съм съгласна с _Ava_ ако мислите да се възползвате от услугите на агенция е хубаво да започнете от нея. Работата им се състои именно в това да ви улеснят в избора на заведение, в резервацията му, както и в останалата част от подготовката без да се притесняваш, че можеш да пропуснеш нещо.
Активен
maldy
Новак
«
Отговор #129 -:
февруари 03, 2011, 15:20:33 »
Ние ходихме в Радисън - залата не е лоша, но отговорника за организацията на събитията го нямаше и нямам повече информация. Залата не е лоша, гледа към 33-то СОУ. Но да знаеш, че категорично вътре не може да се пуши. Нито в залата, нито в ресторанта долу. Само пред хотела. Може това да не е проблем, но всеки си решава индивидуално. За Гранд хотел София - много е хубаво, но персонала е малко "дръпнат"
Активен
pandelka
Ентусиаст
«
Отговор #130 -:
февруари 03, 2011, 16:33:13 »
Много ви благодаря за отговора
_Ava_ и super_bianka по въпроса за агенцията още не сме решили дали ще ползваме, защото нямаме голям бюджет и излишни пари за агенция, а от друга страна знам, че няма да има време всичко да организираме сами...и затова се лутам така
maldy , наистина ли не се пуши в ресторанта??? Ами то се обезсмисля да дадеш толкова много пари за куверти и после гостите ти да излизат навън за да пушат... значи затова никой не е писал за Радисън...
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #131 -:
февруари 03, 2011, 16:40:16 »
Моля ,ограничете се да коментирате само ресторантите в тази тема.Благодаря ви!
Активен
lilkada
Ентусиаст
Публикации: 147
«
Отговор #132 -:
февруари 03, 2011, 16:51:48 »
Ако бюджета ви е ограничен е добре да гледате други заведения (според мен) изброила си едни от най-скъпите за сватба. В Радисън залата наистина е хубава, но само наемът й е близо 2000 лева. Кажи за колко гости става въпрос и на какво държиш: кръгли маси, дневна светлина, градина, внасяне на алкохол, овъртайм и т.н. за да можем да ти бъдем полезни
Активен
_Ava_
Ентусиаст
Публикации: 149
«
Отговор #133 -:
февруари 03, 2011, 17:00:09 »
Цитат на: lilkada в февруари 03, 2011, 16:51:48
Ако бюджета ви е ограничен е добре да гледате други заведения (според мен) изброила си едни от най-скъпите за сватба. В Радисън залата наистина е хубава, но само наемът й е близо 2000 лева. Кажи за колко гости става въпрос и на какво държиш: кръгли маси, дневна светлина, градина, внасяне на алкохол, овъртайм и т.н. за да можем да ти бъдем полезни
И в този ред на мисли - сещате ли се за място с хубава лятна градина в София (досега сме гледали в центъра, но май вече не е критерий) за 3-4 часов коктейл?
Досега ГХ София водят, но имам натрапчивото чувство, че пропускаме нещо... А някакви впечатления за Къщата с часовника? И вида на тяхната градина грабва.
Активен
lilkada
Ентусиаст
Публикации: 147
«
Отговор #134 -:
февруари 03, 2011, 17:19:35 »
Къщата с часовника грабва, но е най-скъпия ресторант, за който се сещам (ако това е проблем). Клуб на архитекта има хубава градина + покрита част. Иначе извън центъра са много с хубавите градини - Глория Палас, Лебеда, Скай Уей....
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...