Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 18:03:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете - част 4  (Прочетена 150296 пъти)

lilkada
Ентусиаст
**
Публикации: 147

« Отговор #285 -: март 18, 2011, 14:28:40 »

УОУ! Наистина изглеждаш страхотно!  Bravo Още едно потвърждение на факта, че на хубав човек всичко му отива и не бива да се притесняваме за глупости  smile
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: март 18, 2011, 15:42:55 »

Lilkada, благодаря ти smile ето още една, на която се вижда т.нар.контраст, мисля, че съчетанието бяло и черно си е класика е хубаво

* untitled-.JPG (46.87 KB, 383x576 - видяно 347 пъти.)
Активен
fashion
Професор
Публикации: 399

« Отговор #287 -: март 18, 2011, 15:48:57 »

Явно само на мен ми идва в повече черното, кумата -  красива,но това черно....все пак е сватба.... Друго си е нещо по-цветно или нещо което да освежи черното ...ама вапрос на вкус ,,казало кучето и си облизало дупето,,  sarcastic
« Последна редакция: март 18, 2011, 15:56:04 от fashion » Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: март 18, 2011, 16:01:17 »

fashion, права си, всеки е с различен вкус, иначе щяхме всички да сме еднакви lol нещо обаче не можах да разбера поговорката smile
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: март 18, 2011, 16:31:59 »

Аз бях в черно,първо щях да напиша,че сама съм си избрала цвета и не съм го съгласувала,но се сетих,че го обсъждахме с булката,и тя избра цвета  blum
... съчетанието бяло и черно си е класика е хубаво
Активен
nellyaci
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: март 18, 2011, 18:22:03 »

Аз съм за черното на кумата!Моята кума също ще е в черно.А снимката , на която са булката и кумата е много готина.Контрастът е страхотен.Не случайно класическите представи за булка и младоженец са в бяло и черно!!!  good
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: март 18, 2011, 19:13:08 »

В какъвто и цвят да е роклята на кумата, ще е хубаво, дали черно или цветно smile единствено според мен не трябва да е в бяло, за да не се слива и бърка с булката и също е важно да е по-официална роклята, а не някаква, която може да се носи всеки ден- все пак ще се кумува  blum
Активен
kami2004
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #292 -: март 18, 2011, 21:07:45 »

Бихте ли ми дали идея как най-оригинално да си поканИм крЪстниците, като се има в предвид, че не са в България?

Моля ,пишете грамотно!
« Последна редакция: март 19, 2011, 08:28:03 от fiibi_bg » Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190

« Отговор #293 -: март 19, 2011, 00:35:27 »

В какъвто и цвят да е роклята на кумата, ще е хубаво, дали черно или цветно smile единствено според мен не трябва да е в бяло, за да не се слива и бърка с булката и също е важно да е по-официална роклята, а не някаква, която може да се носи всеки ден- все пак ще се кумува  blum

Освен ако булката не е хванала първата бяла рокля пред очите и и не се е постарала сама за великолепието си, няма как да се обърка с кумата. Според мен няма забранени цветове за сватба. И бялото и черното са много хубави за официални дрехи.

Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: март 19, 2011, 08:33:49 »

Според мен ,ако държим всичко да ни бъде изпипано на сватбата ,трябва роклята на кумата и костюма на кума да бъдат съобразени с цветовете и темата на събитието.Също така цветово трябва да бъдат съчетани и с роклите на шаферките, ако имате такива.Дългата черна рокля е класически вариант за официално облекло и няма нищо лошо в нея,особенно ако сватбата е вечерна .Аз лично за себе си бих харесала тъмно синя ,масленозелена или тъмно оранжева рокля ,пак казвам в зависимост от цветовата гама на сватбата.Ако булката пък не е уточнявала предварително цвета на облеклото с кумовете ,то всякакви претенции след това са абсолютно безмислени!
Активен
elsinor1
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #295 -: март 20, 2011, 15:55:21 »

Това лято ще бъде сватбата ни. Но имаме проблем с двойката, която сме решили да ни кумува. Желана кума е непълнолетна (17г и няколко мес.) Това е проблем, който сигурно ще ни накара да се откажем от тях. Чудя се има ли възможно ли е да стане? Имало ли е такива случаи и има ли смисъл да ходя да питам в гражданското или да мислим за други кумуве, което ще е малко трудоемко?
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: март 20, 2011, 16:38:09 »

elsinor1
Не мисля, че има някакъв проблем. Момичето има лична карта - това се иска. Погледанх и в семейния кодек - няма никакво изискване за свидетелите. За всеки случай попитай и в гражданското-но аз лично бих се учудила ако ви откажат.
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: март 20, 2011, 16:43:15 »

Бихте ли ми дали идея как най-оригинално да си поканИм крЪстниците, като се има в предвид, че не са в България?

Моля ,пишете грамотно!

Не се сещам коя от булките във форума разказваше, че си бяха поканили кумувете като им бяха записили поканата на видео. Може би това ще ви свърши работа.

Надявам се отговорът де е бил грамотен smile
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: март 20, 2011, 23:01:26 »

elsinor1 дори и да е напълнолетна поне с разрешение от родител би трябвало да има начин да стане и да дадат разрешение  pardon

за роклята на кумата на мен ми се вижда крайно неприятно, да поставяш някакви ограничения с цветове и прочия...имайте в предвид, че има жени на които даден цвят не им харесва как им стои и няма да се чувстват конфортно примерно ако трябва да си вземат рокля с даден цвят за да ви угодят на гамата на сватбата...според мен, при всичките детайли около сватбата, това е най-малкия проблем, дали кумата ще е или не в тон. Вярно че е красиво когато всички са с еднакви акценти, но пък по важното е да знаеш че хората които са до вас в този ден се чувстват удобно в това което са избрали да облекат. Малко убидно ми се вижда и дребнаво. Но всеки има право на мнение  Girl_hide

Видеопокана ние правихме... girl_wink понеже нямаше как лично да поканим кумувете, а искахме да е специално...и за това заснехме филмче, което по нищо не приличаше на покана до момента на развръзката в самия му край  Girl_hide После филма беше подходящ да се пусне и в ресторанта докато гостите чакат младоженците, но нямахме оборудването  pardon
Активен
mielle
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #299 -: март 21, 2011, 12:24:35 »

И аз честно казано не възприемам изцяло черната рокля като подходяща за рокля на кумата.  nea
Въпреки че прикачените снимки са много хубави  heart, но си е въпрос на възприятие huhhuh.gif
Слава богу, моята кума ме пита направо имам ли претенции някакви относно облеклото й и аз й казах - както се чувства добре и каквото хареса, само да не е изцяло черна роклята. И тъй като я предупредих мнооого по-рано за тези си претенции, надявам се тя да се съобрази с тях Wink
а относно непълнолетието на кумата, сигурна съм, че не може да стане свидетел в гражданското по закон  girl_impossible
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: