Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 22:54:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Всичко за кумовете - част 4
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Всичко за кумовете - част 4 (Прочетена 149975 пъти)
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
Отг: Всичко за кумовете - част 4
«
Отговор #105 -:
януари 15, 2011, 09:36:51 »
Благодаря ти, Morning Flower
И аз мисля, че няма проблеми, но исках да попитам за всеки случай, да не стане някой гаф. Мисля си да опаковаме пилето и тортата в целофан, да купим една хубава торта, някое червено винце и един букет за кумата, както и поканата естествено, и така да се понесем
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #106 -:
януари 15, 2011, 10:46:58 »
Честитоооооооо!
Много се радвам, че ви олекна вече! Ние смятаме по същия начин да си поканим кумовете, макар на сватбата да планираме също ръченицата с пилето и тортата! аз мисля да купя някаква кошница и да я украся, но ако не намеря ще видим как ще се справя. И ние мислим да е с винце, че нашите кумове са любители на червеното винце!
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #107 -:
януари 15, 2011, 11:28:14 »
Мерси, Mariaid
Големи кошници съм виждала в един магазин на петте кьошета, точно на кръстовището се намира, но ще те излъжа на коя улица. Виждат се от витрината и има най-различни размери. Аз се чудя дали и аз да се пробвам да ги сложа в кошница или да ги носим поотделно
Може би, ако е по-голяма кошницата ще мога да събера вътре питката, пилето и виното и да ги украся, а тортата ще си е в кутията, също с някаква панделка евентуално... Май този вариант е по-добър от това, което аз си мислех
А на тортата да има ли някакъв надпис от сорта на "Честито кумство" или си е най-обикновена торта?
«
Последна редакция: януари 15, 2011, 11:44:55 от Тiama
»
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #108 -:
януари 15, 2011, 22:30:53 »
оф и аз съм в подобна дилема - да пише ли нещо или да не пишеее или просто имената им и датата на сватбатаа .. някой да даде акъл моляя
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #109 -:
януари 15, 2011, 23:36:55 »
Цитат на: rafaeLa в януари 15, 2011, 22:30:53
оф и аз съм в подобна дилема - да пише ли нещо или да не пишеее или просто имената им и датата на сватбатаа .. някой да даде акъл моляя
Ако говорим за тортата с която ще ги каните за кумове, няма логика да има надпис "Честито кумство." Защото вие отивате да ги каните,а това означава,че те все още не са приели за да им се честити. А за р-та вече си пише на тортата "Честито кумство."
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Love is in the air!!! ...
«
Отговор #110 -:
януари 15, 2011, 23:46:49 »
и аз мисля, че когато ги кианите няма нужда да пише нещо. една обикновена тортичка. на поканата ще е написано достатъчно
Активен
Pandichka
Новак
«
Отговор #111 -:
януари 16, 2011, 00:30:42 »
Цитат на: Morning_Flower в януари 12, 2011, 12:30:08
а може ли да споделите тези, които вече си имат кумове - дали ви помагат с нещо в организацията и дали поемат нещо као букета например и как точно се процедира младоженците и кумовете си обменят подаръци или как въобще избрахте подарък? може и кумовете да споделят впечатленията си
, за да добием представа как изглеждат нещата от другата страна
Миналото лято кумувахме на най-добрите ни приятели. При организацията изобщо не сме помагали, по простата причина че те живеят в БГ, а ние за момента в Англия. Прибрахме се в последния момент преди сватбата и всичко вече беше организирано. Още 2-3 месеца преди това си говорихме, че ще се изненадваме с подаръци. Разменихме си ги 2 вечери преди сватбата - у тях, беше много емоционално и мноооого водка се изпи
Относно разходите - ние настояхме да им дадем парички за букета на булката, чашите и свещите в църквата - така бяхме чували, че трябва.
Успех с планирането и весела сватба на всички кандидат-младоженци!!!
«
Последна редакция: януари 16, 2011, 00:35:17 от Pandichka
»
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314
«
Отговор #112 -:
януари 16, 2011, 09:09:57 »
Кумовете купиха чашите, шампанското, и двата ми букета (един за мен и един за хвърляне )
Определихме си таван на парите за разменените подаръци, отидохме в технополис - аз исках кухненски робот, те пък си избраха кафе машина горе-долу за същите пари и така
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #113 -:
януари 17, 2011, 00:28:08 »
Хм, ние днес (вече вчера, всъщност) се видяхме с кумовете ни, поприказвахме малко кой какво се очаква да купува и т.н., обаче те са в доста затруднено материално положение в момента и мисля да не ги товарим с никакви задължителни разходи. По-скоро ще си разменим подаръци и толкова
Активен
franzelkata
Ентусиаст
Публикации: 79
«
Отговор #114 -:
януари 17, 2011, 14:19:13 »
Да се похваля, и ние поканихме кумовете си на 13ти, отидохме им на гости с голям букет за кумата, бутилка червено вино, на която бяхме залепили наш етикет, който всъщност беше поканата и голяма кутия шоколадови бонбони, беше много забавно, влизаме, Милото дава букета на кумата, а тя: Амииии, аз нямам рожден ден !
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #115 -:
януари 17, 2011, 14:45:57 »
Нина Стайл
имах предвид кумската им торта в ресторанта - тоя надпис "честито кумство" ми е толкова изкуствен, неточен и архаичен, че просто няма накъде повече, обаче пък нямам размах въображението и да измисля нещо, което да ми хареса и да е подходящо за случая и затова питам тук .. приемам предложения всякакви
Активен
lilkada
Ентусиаст
Публикации: 147
«
Отговор #116 -:
януари 17, 2011, 15:15:59 »
Здравейте, момичета!
Аз искам да споделя какво ни се случи... Преди една седмица решихме кои приятели искаме да поканим въпреки, че кандидат кумата е бременна и на сватбата ще бъде в началото на 8-ми месец. Направих всичко, което успях да прочета - от пилето, през питката, ракия и още 20 неща за да бъде всичко перфектно и ги поканихме вкъщи. Те много се изненадаха и зарадваха и разбира се веднага приеха. Предложихме им първо да се консултират с лекаря им или да помислят, те "НЕ" веднага приеха. И ние доволни и те доволни похвалихме се на целия свят. Вчера, обаче ни поканиха те на гости и ни съобщиха, че са размислили и все пак няма да кумуват, защото доктора така ги е посъветвал.
Естествено решението за това е тяхно и аз не им се сърдя, че отказаха. Проблема в случая е друг, слава богу поканите успяхме да ги спрем преди да са с техните имена, но сега се чудим за резервните кумове (колебаем се между 2 други двойки). Не знам дали пак да правя официални вечери и да се правим, че е за първи път. Дали те ще се обидят, че ги ползваме като втори вариант и трябва ли да им обясняваме изобщо, тъй като и на тях се похвалихме още в началото, че си имаме супер кумове. Вие как бихте подходили по-деликатно към поканата?
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #117 -:
януари 17, 2011, 15:41:47 »
lilkada
, попитайте избранниците си първо неофициално. И ако те се съгласят, тогава направете цялата церемония отново. В никакъв случай не им казвайте, че са вариант номер 2.
Активен
lilkada
Ентусиаст
Публикации: 147
«
Отговор #118 -:
януари 17, 2011, 16:02:24 »
Мерси за мнението, Lionelsa! Лошото е, че те (както и всички други) знаят, че сме избрали други защото ние се похвалихме...
Не е ли малко неучтиво да ги питаме по телефона предварително или как всъщност да ги подпитаме заобиколно? оффф, доста глупава ситуация
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #119 -:
януари 17, 2011, 18:55:49 »
лилкада според мен ако са ви достатъчно близзки измислете нещо забавно. Например кажете им, че хубавите неща не стават лесно и затова не сте успели да си намерите лесно кумуве, но сте си избрали най-хубавите хора и не ги питаите по телефона а например на кафе или нещо подобно
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...