Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юни 14, 2025, 17:21:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете - част 4  (Прочетена 163627 пъти)

Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: януари 17, 2011, 20:57:06 »

lilkada, в този случай наистина не е уместно да ги каните неофициално.  huhhuh.gif

Активен
lilkada
Ентусиаст
**
Публикации: 147

« Отговор #121 -: януари 17, 2011, 21:47:53 »

За жалост нямаме много време за увъртане, ще поставим въпроса ребром и дано да се съгласят и наистина да го приемат с добро чувство на хумор. Предлагам на мъжа ми да отидем у тях вместо с типичните дарове за кумове с един надуваем пояс и на него да пише "Ще бъдете ли нашия спасителен пояс?"  pardon Дано шегата е сполучлива...
Активен
unicusbg
Ентусиаст
**
Публикации: 119

hand made манияк

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: януари 17, 2011, 22:43:45 »

А може и картичка-покана, в която да пише нещо от сорта, че хубавите неща в живота винаги идват по две или повече-много са залезите и изгревите, цветята и звездите, лелите и братовчедите. Но кумовете могат да бъдат само едни, та дори и от втория опит. А вторият опит ви е направил само по-точни. smile
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: януари 17, 2011, 23:02:38 »

Unicusbg, невероятна идея! Дано се хареса на младоженците, пък и на кумовете blum
Активен
lilkada
Ентусиаст
**

« Отговор #124 -: януари 18, 2011, 16:34:17 »

danceg приеха без да ни мъчат и обещаха да не забременяват до сватбата! хахаххаа
Сега спокойно можем да направим цялата церемония по официалната им покана, сигурни в крайния отговор  yahoo
Благодаря ви за съдействието, момичета! Flower
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #125 -: януари 19, 2011, 13:15:00 »

Честитоо! Разкажи и как им казахте де!  blum
Активен
lilkada
Ентусиаст
**

« Отговор #126 -: януари 19, 2011, 15:13:03 »

blush ами обадихме им се по телефона за да ги поканим на кафе или вкъщи на гости и се оказа, че са болни с висока температура. Предложихме им за уикенда, но те казаха, че ще заминават за седмица и така се разбрахме да се чуем чак когато се приберат. Когато затворихме и двамата се спогледахме и единодушно решихме, че не можем да чакаме повече, обадихме им се пак ииииииии  pardon  ами, вие такова, искате ли и те много се зарадваха и обещаха да не правят второ бебе засега lol) Така че  yahoo дано всичко да е наред вече smile
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #127 -: януари 19, 2011, 17:41:11 »

Добре че сте им звъннали пак  Bravo Иначе чак досега щяхте да сте в напрежение, а вижте колко добре се е получило!
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: януари 19, 2011, 23:30:20 »

Браво много добре се е получило. За нас забавно за вас изпотяващо smile. Но важен е все пак крайния резултат - ЧЕСТИТИ ВИ 2РИ КУМОВЕ smile
Активен
lilkada
Ентусиаст
**

« Отговор #129 -: януари 20, 2011, 10:11:25 »

Благодаря, момичета  give_rose наистина доста се поизпотихме, не съм очаквала, че точно с това може да се получи проблем. (и все пак ще изчакаме с поканите докато се срещнем, че да не купуваме коректор после  blum )
Поздрави на всички!
Активен
eviaz
Ентусиаст
**
Публикации: 101

отче наш които си на небесата.........

« Отговор #130 -: януари 20, 2011, 18:06:54 »

здравеите smile и от мен изчетох цялата тема и искам да попитам кога се разменят подараците с кумовете преди сватбата или на деня когато подаряват и гостите да кажа че вече си имаме кумове голямо чудене беше докато ги измислим ох добре че се сагласиха не са ни толкова познати но за сега е добре радват се много даже кумата си взе рокля преди месец  smile а аз още не съм даже избрала crazy smile а сватбата е април
Активен
lilkada
Ентусиаст
**

« Отговор #131 -: януари 20, 2011, 18:23:38 »

Ами според мен ако не смятате подаръците да са изненада можете преди това да си ги размените. Ние май направо ще ги попитаме какво искат или ще им предложим да излезем заедно да си ги купим - кой от каквото има нужда. smile няма нищо лошо ако се колебаеш да ги попиташ как предпочитат да постъпите с подаръците.
Активен
Pandichka
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #132 -: януари 20, 2011, 20:27:16 »

С нашите кумци си ги разменихме 2 дни преди сватбата им, подаръците бяха изненада, не се бяхме уговаряли какво ще си купим.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: януари 20, 2011, 22:59:14 »

Да споделя какво става с нашите кандидат-кумове.
Както знаете или не - свекър ми попита стария кум. Обаче казал, че искаме да са децата му. Стария казал, че ще говорят в тях, но още нямаме отг - вече 2 ден май се пада.
Съмнявам се да приемат, защото не ме познават.
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: януари 21, 2011, 00:12:19 »

posum стискаме палци да не приемат biggrin
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: