Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 13, 2024, 21:56:09
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Всичко за кумовете - част 4
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Всичко за кумовете - част 4 (Прочетена 149832 пъти)
soulless
Сватбен ГУРУ
Отг: Всичко за кумовете - част 4
«
Отговор #75 -:
януари 10, 2011, 15:30:32 »
Цитат на: Hekseskud в януари 10, 2011, 13:14:44
Та, така - и от другата страна на барикадата да ти кажа - НЕ СЪЖАЛЯВАЙТЕ! Ще намерите хората, за които ще е радост да споделят деня ви и да бъдат ваши кумове!
Много точно казано
А в краен случай, нали сме тук, за да си помагаме - не е чак толкова лоша някоя форумска двойка да кумува на друга, какво толкова
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #76 -:
януари 10, 2011, 17:26:54 »
И аз да ви се оплача, момичета
Бяхме решили да поканим за кумове аз моя приятелка, а половинката - негов, който всъщност е близък и с двама ни. Проекто-кумата си има сериозен приятел и предвидихме да стоят заедно на нашата маса, защото той не познава никого, а и да не ги разделяме, така щяхме да сме 5 души. Добре обаче приятелят на милото вече си има приятелка, която за съжаление не мога да понасям
Аз не искам да идва на сватбата, камо ли пък да стои заедно с нас на масата! Решихме да отложим каненето поне до март месец, за да видим как ще се развият нещата помежду им, тъй като все още са "пресни", но се съмнявам, че ще има някаква промяна... В крайна сметка обсъдихме и варианта да поканим направо моята приятелка с нейната половинка, който е много свестен, не се познаваме много добре, но пък може това да ни сближи повече. Най-лошото е, че нямаме някаква двойка, която да са ни много близки и общо взето нямаме много опции, дано да намерим решение. А, забравих да добавя, че приятелят на проекто-кумата не е кръстен и май няма голямо желания да го прави, та... не знам какво ще го правим
С две думи вече не знам дали ще си намерим кумове
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #77 -:
януари 10, 2011, 17:45:01 »
Тиама
моите кумове, когато се жениха и техните кумове не бяха двойка - и всеки от тях си имаше половинка, но половинките им не стояха на масата на младоженците, а на масата на родителите и братя и сестри и въпреки че не се познаваха добре си изкараха много добре и адски се забавляваха, защо не обмислите подобен вариант - хем момъка като не иска няма да се кръщава и закумва, хем оназ хубавица дет не можеш да я траеш ще е относително далеч от теб и няма да ти разваля празника?!
Активен
caffein
Ентусиаст
Публикации: 59
«
Отговор #78 -:
януари 11, 2011, 11:08:04 »
Момичета, момчета!
Дойде време - ние ще си каним кумовете утре!! Много се вълнувам, чак сама не мога да си обясня защо чак толкоз.
Още не знаят, стискайте палци да приемат (а и не само това - дано се и зарадват).
Обадила съм се в битов ресторант, говорих с управителя, който ми обеща да ни приготвят всичко, което поисках (погача, печено пиле, украсена ракия), което да бъде донесено едновременно на масата след като седнем.
Организацията е безумна, защото искаме да запазим изненадата до момента, в който им кажем наистина. И не мога да отговарям на въпроси като къде ще ходим и защо там и защо не можем да поканим никой друг от обичайната ни компания, които са обичайни за моята проекто-кума.
Разбрали сме се с годеника ми той да "осигури" кума, а аз кумата (те не са двойка) и се надявам всичко да мине гладко.
Стискайте палци!
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #79 -:
януари 11, 2011, 11:50:45 »
Tiama
, имате време, изчакайте! А ако наистина не можеш да понасяш това момиче, то не се хаби да го каниш...на сватбата трябва да има хора, които наистина искаме да присъстват! Според мен идеята за твоята приятелка и половинката й е добра! А и ако си имат стабилна връзка не виждам какво те притеснява! Успех и да се похвалиш скоро с кумове!
caffein
, да разказваш после!
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #80 -:
януари 11, 2011, 12:13:08 »
caffein
, стискам палци за утре. Страхотна изненада сте им подготвили! За мен също беше голямо вълнение преди да ги поканим, дори като ги канехме сърцето ми биеше много силно
И аз нямам търпение да поканим официално, както си му е редът, нашите кумове. Те неофициално си знаят
)
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #81 -:
януари 11, 2011, 12:14:29 »
И нашите така, но трябва да правим следващата крачка вече!
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #82 -:
януари 11, 2011, 12:45:26 »
Благодаря ви за съветите, момичета
RafaeLa, не мога да ги сложа на отделни маси, защото може да ми се обидят, а и да им е скучно. За сега клоня към втория вариант, който и Mariaid одобрява, но ще видим. Отложили сме каненето за след март месец и се надявам до тогава да измислим вариант
Активен
_Ava_
Ентусиаст
Публикации: 149
«
Отговор #83 -:
януари 11, 2011, 13:03:53 »
Тiama, много правилно сте решили да изчакате. Съсредоточете се в нещо при организацията, което сякаш се случва от самосебе си и не се налага да влагате нерви и негативни емоции в него. Сигурна съм, че когато не се фокусирате върху дадения проблем той също ще се разреши от самосебе си! В момента правете това, което ви носи радост и ви кара да се усмихвате (което в никакъв случай не значи да се отказвате при най-малкия възникнал проблем, де). Успех и съм сигурна, че ще имате най-прекрасните кумове на света!
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #84 -:
януари 11, 2011, 13:14:22 »
Благодаря ти много, миличка
Абсолютно си права!
Активен
ivanangelov84
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #85 -:
януари 11, 2011, 15:54:46 »
А бихте ли дали някакви оригинални текстове и поздрави за речта на кръстника към младоженците!Може от вашите сватби, но да е оригинално а не тези" всеизвестните".
Активен
CabuHka
Професор
«
Отговор #86 -:
януари 12, 2011, 04:22:08 »
Tiama, горе главата. Все ще изкочи някой подходящ без да се осетите. И ние се чудихме и хоп появиха се. А що се отнася до въпросната девойка - ДА НЕ Е СТЪПИЛА на сватбата. Трябва да има усмивки по лицето като погледнеш който и да е от гостите, не да стискаш зъби и да си мислиш Уфффф как бих я .........
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #87 -:
януари 12, 2011, 11:06:15 »
Цитат на: CabuHka в януари 12, 2011, 04:22:08
Трябва да има усмивки по лицето като погледнеш който и да е от гостите, не да стискаш зъби и да си мислиш Уфффф как бих я .........
Ох, много ме разсмя, Сабинка
Ще видим как ще процедираме с девойката - ако зависи от мен изобщо няма да я каня, но милото настоява, че щом е половинка на нашия приятел трябва да я поканим от уважение. Като наближи моментът с връчването на поканите ще решим
А и аз имам тайната надежда, че ако я поканим, тя няма да дойде, но знаеш ли...
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Love is in the air!!! ...
«
Отговор #88 -:
януари 12, 2011, 12:30:08 »
а може ли да споделите тези, които вече си имат кумове - дали ви помагат с нещо в организацията и дали поемат нещо као букета например и как точно се процедира младоженците и кумовете си обменят подаръци или как въобще избрахте подарък? може и кумовете да споделят впечатленията си
, за да добием представа как изглеждат нещата от другата страна
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #89 -:
януари 12, 2011, 12:35:27 »
Morning_Flower
, в днешно време всичко е до договорка с тях. Трябва да си поговорите. Много двойки не знаят какво трябва да правят, примерно. Други пък настояват да поемат задълженията си по традиция. Трети пък нямат финансова възможност. А има и такива, които грам не помагат, не се вълнуват около предстоящата сватба и после са само за украса.
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...