Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 21:29:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 4"  (Прочетена 137407 пъти)

Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: май 19, 2010, 09:23:59 »

Снощи бях на преглед и ни потвърдиха 100%, че е момче danceg danceg danceg Толкова сме щастливи с таткото, т.к. тайничко и двамата си мечтаехме да е мъж. Докторът каза, че всичко е наред и се развиваме съобразно седмиците, които сме smile
Днес сутринта дадох кръв за втория БХС и стискайте палци всичко да е наред този път, че ми е малко притеснено.

Mango ЧРД със закъснение! Да си жива и здрава и да родиш едно прекрасно здраво бебче!
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #61 -: май 19, 2010, 09:29:49 »

Zori83 ,браво ще си имате малък принц Bravo
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #62 -: май 19, 2010, 09:31:36 »

Zori83   честито сини памперси  smile
Не се притеснявай, всичко ще е наред  good
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: май 19, 2010, 16:33:01 »

Zori83, честито stork-boy  - много се радвам за теб (и аз тайничко си мечтая за това , но ще се радваме и на другия вариант разбира се ).
Аз на БХС не съм ходила и май няма и да ида сле двсичко, което прочетох за това изследване..., а то май и ми е късно вече  crazy
Поздрави!
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: май 19, 2010, 19:18:14 »

Благодаря ви момичета give_rose
svetla_ety  и аз май започвам да съжалявам, че си го направих. Излезнаха ми резултатите от втория БХС и отново имам завишение на същия хормон. Ще се конслутирам с лекар, но мисля да направя амниоцентеза, за да съм спокойна, т.к. ако не я направя до края ще съм постоянно под напрежение, а това в никакъв случай не е добре за бебето. Толкова нерви изхабих покрай този БХС, но сега се опитвам да мисля позитивно, т.к. само вредя на себе си и на малкото човече.
« Последна редакция: май 19, 2010, 19:50:52 от Zori83 » Активен
rosi_78
Любопитен
*
Публикации: 29

« Отговор #65 -: май 19, 2010, 19:19:54 »

Zori83   честито !!! smile give_rose
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: май 20, 2010, 08:11:24 »

Зори, чести мъж!!!!

Добре е да говориш и с док, при който ходиш на ФМ. Той също би могъл да те посъветва дали е необходима амнио, на база резултатите от БХС и ФМ.
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: май 20, 2010, 08:24:07 »

gostenka_82  ще говоря с него, но това ще стане другия четвъртък, т.к. е доста зает и не може да ме приеме по-рано. Утре ще отида и до Майчин дом да видим там какво ще кажат. Нищо не разбирам от този БХС. На пърият рискът беше 1:19000, а на втория ми го показва 1:30, което ми се вижда абсурдно. На първата ФМ д-р Марков каза, че не вижда нищо притеснително и всичко е наред, а и преди два дни на ЖК ми казаха, че всичко е ок. Моята лекарка каза, че има доста случаи с такива резултати и след амниоцентеза се оказва, че няма проблеми. Според нея и при мен е така, но за да се чувствам по-спокойна аз и тя по-добре да си направя.
Вече съм се настроила, че ще правя, т.к. каквото и да ми кажат лекарите до края на бременността ще се притеснявам и ще се чудя дали не съм направила грешка, че не съм проверила.
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #68 -: май 20, 2010, 10:00:15 »

Zori83 не се тревожи. Понякога стават такива абсурдни резултати. Най-добре е както си решила да направиш всичко по силите си за да бъдеш спокойна. Успех ти пожелавам  give_rose

Аз току що се връщам от зъболекар. Изчистиха ми зъбният камък.  sad Никак не беше приятна процедурата, но лекарката се опита да направи всичко за да не ме боли . Каза че след като родя, трябва да мина пълен курс на лечение на венците, че са станали доста зле  blush

Утре съм на преглед. Нямам търпение вече. Не съм виждала бебо два месеца, че нали предния път докторката ми я нямаше и само сестрата ме мери и шери. Дано да се види какво ще е - момиче или момче  pleasantry
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: май 20, 2010, 11:47:24 »

Зори, всичко ще бъде наред, ще видиш!!! Точно това не харесвам аз лично в БХС, всъщност е порсто една статистика, според мен ФМ е доста по-показателна. По принцип, всеки един орган, от усатат и ушите, до очи, пръсти и пр. в конкретни седмици показват дали бебчо се развива нормално. Добър д-р като Марков ще ти даде добър съвет!!!

Амниото е рисково, защото се пипа по мехура (ау, как се изразих и аз), но ще даде отговор на твоя въпрос. А, да, Марков всъщо работи в МД  smile

Грахова принцеса, ще те чакаме утре да пишеш подробно след прегледа и дано ти кажат пола на бебчо!!!
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: май 20, 2010, 14:42:31 »

Здравейте мами и от мен...аз бях няколко дни на село, на чист въздух и храна...абе незнам какво става, но като си дойда в софия и започва да ми се гади...иначе тези симптоми почти изчезнаха...т.е.поносими са. НА 14-ти ходих на преглед и доки каза, че на 70 % ще си имаме момиченце...и двамата се надявахме на момченце, но аз сънувах, че ще е момиче, така че не се изненадах много. сега се настройвам за принцеска Bravo. Дано като отида  на 1. 06 на ФМ, да ми кажат със сигурност. Дядодото се моли всяка вечер да са сгрешили ROFL, много иска внук...Иначе моят от ЖК, ме гледа всеки път за разкритие, но не ми е мерил нито кръвно, нищо, но не се и налага, защото аз като лежа в болницата и от там ми правят всички изследвания. САмо за таза ми каза, че бил тесен. Мен сега ме започна един кръст, направо ми разказва играта...ще го видим на прегледа, какво е това животно...Иначе за килограмите...изтървах нещата...аз бях отслабнала, но сега за един месец ами 6 отгоре blush Добре се заформих blush Обаче, то и като не подложа с хляб и месо и започва да ми се гади...спира като се храня...Надявам се сега лятото да не качяам толкова интензивно...
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: май 20, 2010, 14:45:27 »

И аз вече не харесвам БХЧ, но като го правих не бях толкова запозната.
За амниото доколкото разбрах не е чак толкова рисково, особено ако се прави от специалист.
При ранната фетална д-р Марков ми каза, че всичко е наред, но другата седмица ще видим какво ще каже. За съжаление след като БХЧ вече е факт дори и на ФМ да е всичко както трябва постоянно ще го мисля и вместо да съм под напрежение до края на бременността май е по-добре да си направя амнио.
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: май 20, 2010, 16:41:16 »

Зори, първо говори с Марков, той ще ти даде по-точен съвет!!!! А ти вярвай, че всичко ще е наред!!! Махни лошите мисли, амнио - амнио, каквото и да предприемеш, просто вярвай в добрия изход. Каквито и да са рисковете от амниото, в МД има доста добри специалисти, които не веднъж са правили това изследавне, така че се настрой позитивно, трудно е, но трябва!!! Махни лошите мисли и не ги допускай!!
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: май 20, 2010, 19:15:06 »

gostenka_82 благодаря ти мила за окуражителните думи. Днес съм вече по-спокойна и се опитвам наистина да мисля позитивно, т.к. от негативните емоции няма никаква полза, а точно обратно.
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: май 20, 2010, 20:53:29 »

За нищо, мила, няма проблем, важното е да не се отдаваш на стрес, защото ббечо усеща всичко, а да не говорим, че организмът реагира отрицателно на отрицателнте емоции. Затова трябав да се свеждат до минимум!!!

Ще чакам да пишеш как се развиват нещата!!
Аме да, Елева, извинявай, че те пропуснах, много съм разсеяна  give_rose

Честито момиченце!!!!
« Последна редакция: май 21, 2010, 08:03:37 от Данитка » Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: