Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 03:47:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Rainwoman-15.05.2010  (Прочетена 24062 пъти)

michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« -: април 14, 2010, 10:22:44 »

Скоро ще дойде твоята сватба, Rainwoman  air_kiss Пожелавам ти този месец да бъде изпълнен със спокойствие и удовлетворение от успешната подготовка. Всеки ден да бъде незабравим и хубав, изпълнен с мечти  smile За да бъдеш най-прекрасната, усмихната и обичана булка  smile

П.П. Само да допълня- с нетърпение чаках момента за тази тема. Все пак ще е на най-любимата ми бъдеща булка  smile И страшно много се вълнувам за сватбата   LOVING

« Последна редакция: април 14, 2010, 10:24:37 от michelle » Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: април 14, 2010, 10:27:26 »

Лелеее, заваляха темички за предстоящи сватби! yahoo Личи си, че пролетта е дошла smile

Rainwoman, ще следя подготовката ти с голям интерес. Пожелавам ти спорни дни, никакви спънки и една прекрасна сватба, като сбъдната мечта! give_rose
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: април 14, 2010, 11:04:22 »

И аз да се включа в поздравленията  Bravo

Времето ще отлети бързо, но нека остави приятни и топли спомени за дните на подготовка. give_rose
Активен
slaveia87
Ентусиаст
**
Публикации: 103

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: април 14, 2010, 12:30:48 »

Rainwoman, честита темичка и от мен  Bravo . Пожелавам ти много красиви емоции и щастлив семеен живот  Bravo
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: април 14, 2010, 12:36:00 »

Rainwoman честита темичка и от мен,мила! give_rose
Пожелавам ти много вълнуващи и емоционални дни около подготовката за сватбата,една много красива сватба и много щастлив семеен живот изпълнен с много любов и разбирателство! give_rose
Някоя снимчица около подготовката ще видим ли? blush
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: април 15, 2010, 12:44:08 »

Честита темичка и от мен smile с пожелания за прекрасен месец, изпълнен с много положителни емоции smile Успех
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: април 15, 2010, 13:02:49 »

Честита темичка. smile
Пожелавам ти незабравима сватба, изпълнена с много любов и усмивки, а в съвместния ви живот да се обичате повече с всеки изминал ден.  give_rose
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**
Публикации: 80

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: април 20, 2010, 21:39:13 »

Лелеле, момичета, супер мили сте!!!!! Много ви благодаря smile! give_rose
(Мишелче,  heart Girl_hide)
Напоследък не пиша често, но тайно се надявах и за мен да има тема и да ви разкажа как вървят нещата  blum!
Депресионни моменти и при мен имаше, но май ми се оправя настроението и скоро ще съм съвсем или поне в задоволителна степен убедена, че всичко ще е наред и ще изглеждам добре на сватбата си  blum.

Днес момичетата от агенцията ни направиха демо сесия на декорацията на ресторанта. Доволна съм, мисля, че ще стане хубаво smile. Ще ви покажа снимки, след като ми ги пратят. Последно цветята ще са алиум, два нюанса лилав люляк, розово-зелена и бледо розова роза, светло розова алстромерия, тъмно лилав трахелиум и така любимата ми еустома/лизиантус smile.

Какво остава да се направи (хич не малко):
- да поръчаме тортата и погачите - от 100 гр. сладки. Представям си я бледо лилава (тортата smile ), а отстрани да са апликирани тъмно лилавите заврънкулки от поканата (можело и да стърчат над блатовете smile, супер го обясних smile ), (така мисля аз, да видим какво ще кажат "сладките", като се видим smile ). Качих една не много хубава снимка в галерията, може да добиете представа за поканите;
- да си направя късметчетата - имам 3 цвята тюл, в събота ще ги правим с кумата, след като купим разни панделки и т.н. от Слънчоглед;
- обувки, колан и бельо за младоженеца;
- 2ри чифт обувки за мен - наличните не са от най-удобните, ще ги снимам утре да ви ги покажа;
- пробна прическа;
- пробен грим??;
- среща с фото и ди джей;
- солаиум;
- още 2,5 кила надолу, че как ме дразнят  beating;
- да пия витамини, че ноктите ми са ужасни smile;
- да изпусна малко парата, че било хубаво и забавно да се жени човек и не трябвало да се превръща в късане на нерви и денонощен стрес - така съм чувала  pardon...

Момичета, благодаря ви още веднъж smile! Желая и на вас спорна, забавна и трепетна подготовка за Големия ден smile. Прегръщам ви много smile!
« Последна редакция: април 20, 2010, 22:00:22 от Rainwoman » Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: април 21, 2010, 06:25:52 »

ЧЕСТИТА ТЕМИЧКА!  yahoo
МНОГО ВЕСЕЛА И ХУБАВА СВАТБА ПОЖЕЛАВАМ!  tease
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: април 21, 2010, 09:15:25 »

Цветята изглеждат страхотно и ще бъде доста оригинална украсата good Някои дори не ги бях чувала, а уж поназнайвам нещичко в тази област blush Ще се получи супер!
За витамините и аз трябва да захващам. Имам същия проблем, а Геритамин-а нещо прашасва вкъщи crazy

Дано успееш да се поуспокоиш скоро, че мен тепърва ме хваща нервата с тия дреболии в последния месец blush pardon
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: април 21, 2010, 10:27:08 »

Rainwoman, дано успееш да се отървеш от предсватбената треска.  blum

За ноктите - препоръчвам ти не витамини, защото ефектът от тях е по-бавен, а да ги мажеш с масло на Икаров, течен калции и всякакви други такива преки процедури. Ако имаш възможност посещавай всяка седмица и маникюрист да ги подхранва с техните си професионални препарат...така, ще имаш гарантиран ефект.

Като гледам колко задачки имаш още...килцата бързо ще се стопят  blum а солариума и разкрасителните процедури определено ще ти "изпуснат парата"

Целувки от мен и чакам с нетърпение снимките girl_wink
Активен
Rainwoman
Ентусиаст
**
Публикации: 80

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: април 21, 2010, 11:40:27 »

...Като гледам колко задачки имаш още...килцата бързо ще се стопят  blum а солариума и разкрасителните процедури определено ще ти "изпуснат парата"...

Хаххах, това прозвуча ОСОБЕНО успокоително smile. Да не говорим, че има още доста неща, които пропуснах да изредя снощи smile...
Благодаря за съветите, трябва да има атака и отвън, и отвътре smile. Ще мажа кремове, масла, спя с ръкавици.., да не говорим колко пари дадох за един заздравител на Мавала ..... Girl_hide..,

Велвет, не се излагай накрая.... Щом досега не си се притеснявала, няма за кога вече! Опровергай клишето за стресираната булка-терорист  yahoo... Аз влязох в статистката вече, какво да се прави... girl_impossible.
Качвам снимки от вчера smile.
Алиумът и люлякът бяха малко спаружени, ама са поръчвани миналата седмица, защото не беше ясно кога ще се прави демонстрацията. За сватбата щели да са Фносни от Холанд  blum, по-големи и определено по-свежи smile. Надявам се да ви харесат smile.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: април 21, 2010, 11:44:30 »

Декорацията е много хуабва - поздравления! Bravo
Активен
albenka
Ентусиаст
**
Публикации: 92

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: април 21, 2010, 12:34:21 »

Честита темичка и от мен give_rose и на мен също ми хареса декорацията  smile
Активен
eva_87
Сватбар
Публикации: 178

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: април 21, 2010, 14:42:07 »

Честита темичка!Както виждам организацията върви чудесно.Украсата се е получила страхотно.Дано и напрежението да отмине Wink
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: