Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 13:24:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В РУСЕ - 2 част  (Прочетена 170428 пъти)

palmirka
Любопитен
*
Публикации: 26

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: юни 04, 2010, 15:28:07 »

Датата е шести юни - сега в неделя а утре имаме среща с режисьора на фолклорна формация Кукери и ще видим дали ще измислим нещо там
yorka  би ли ми казала с ди джей данчо за какви пари сте говорили и ако не е проблем ще типиша на лични след сватбата че съм седмица след теб з амалкоинфо относно рай ако няма да те притесня естествено
Активен
adi86
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #166 -: юни 08, 2010, 13:42:03 »

ЧЕСТИТО!!!! Пожелавам ти да сте винаги така щастливи като в сватбения си ден, подкрепяйте се, уважавайте се и се обичайте много! Чакаме снимки  smile
Активен
palmirka
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: юни 08, 2010, 16:09:16 »

Момичета вече и аз съм омъжена!!!   yahoo  Няма по-хубаво чувство от това, наистина е невероятно! Всичко мина чудесно, беше много весело и ние бяхме най-щастливите  danceg Даже още ни държи  blum
Всички нерви, пари и време, които вложихме в подготовката на сватбата ни си заслужаваха, беше един прекрасен прекрасен ден smile
айде да ви е честито незнам дали ме позна наблюдавах малка 4аст от тържеството....беше прекрасно бяхме дошли да уточним менюто и да видим хубавата булка...още веднъж много щастливи семейни мигове
Активен
lussii
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #168 -: юни 08, 2010, 18:37:12 »

Момичета вие как направихте табелките с имената-и каде ги печатахте......а чета тук за някакъв етикет кумска ракия-а тя за кога е :)Ако можете помагаитее....
Активен
silvijj
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #169 -: юни 09, 2010, 07:03:27 »

Момичета вие как направихте табелките с имената-и каде ги печатахте......а чета тук за някакъв етикет кумска ракия-а тя за кога е smileАко можете помагаитее....
Кумската ракия е когато се канят кумовете/канят се за кумове/носи им се-ракия,торта,пита ,може бонбони и цветя.Ако те интерисува ще разяснявам по-подробно smile
« Последна редакция: юни 09, 2010, 07:05:30 от silvijj » Активен
lussii
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #170 -: юни 09, 2010, 07:11:16 »

:)Ами значи ние това сме го направили-само че е било беэ такав етикет.......мислех си да не е нещо за деня на сватбата и да го пропускам.
Активен
houp
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #171 -: юни 10, 2010, 05:21:32 »

Моите покани вече са готови  Bravo

Правих ги сама и доста се озорих, но съм доволна от резултата.

Ето как изглеждат:

http://http://forum.svatbata.bg/index.php/v/houp/?action=gallery

опитах се да ги вмъкна тук, но така и не можах  smile така че ги сожих в галерията
Активен
silvijj
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #172 -: юни 10, 2010, 08:13:36 »

Моите покани вече са готови  Bravo

Правих ги сама и доста се озорих, но съм доволна от резултата.

Ето как изглеждат:

http://http://forum.svatbata.bg/index.php/v/houp/?action=gallery

опитах се да ги вмъкна тук, но така и не можах  smile така че ги сожих в галерията
Браво за поканите супер са Bravo BravoС какво си нарязала така еднакво картона за да вмъкнеш панделката?
Активен
cinderella_11
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #173 -: юни 10, 2010, 12:49:20 »

houp, страхотни покани! Голяма играчка е било да ги направиш, но сигурно ти достави удоволствие! smile Много ми харесват двете малки сърчица, които са изрязани долу вляво на картона, когато поканата е затворена! Много са сладки! smile А цветовете на сватбата такива ли ще са като на поканите? Букета ти и украсата в такива цветове ли ще са? На мен лично много ми харесват. Браво!

Yorka, честито! Добре дошла и от мен в отбора на омъжените! Много любов, щастие и безоблачен семеен живот да ви споходят! Wink
Активен
adi86
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #174 -: юни 11, 2010, 07:41:20 »

houp, страхотни са поканите. Наистина изглежда играчка, браво за положения труд!! Аз също в момента майсторя моите покани, но ще съм готова чак към края на месеца и тогава и аз ще пусна снимки  smile
Активен
palmirka
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: юни 12, 2010, 01:29:03 »

Браво за поканите супер са Bravo :bravo:С какво си нарязала така еднакво картона за да вмъкнеш панделката?
поканите са страхотни браво за търпението и прекрснаа идея на мен ми остава ден до голямото събитие и вече не ме бърка дали съм забравила нещо.....
Активен
houp
Новак
*

« Отговор #176 -: юни 12, 2010, 19:56:29 »

Браво за поканите супер са Bravo :bravo:С какво си нарязала така еднакво картона за да вмъкнеш панделката?

Мерс много smile
 Направих си шаблон и разчертавах според него.
Активен
houp
Новак
*

« Отговор #177 -: юни 12, 2010, 20:02:48 »

houp, страхотни покани! Голяма играчка е било да ги направиш, но сигурно ти достави удоволствие! smile Много ми харесват двете малки сърчица, които са изрязани долу вляво на картона, когато поканата е затворена! Много са сладки! smile А цветовете на сватбата такива ли ще са като на поканите? Букета ти и украсата в такива цветове ли ще са? На мен лично много ми харесват. Браво!

Благодаря! Наистина ми достави удоволствие да си играя с тях:)

Малките сърчица ги направих с едно такова като щампа за изрязване. Всички материали намерих в комплекс Евас. Там има два магазина за различни подръчни материали. Могат да се намерят много интересни нещица.

Цветовете на сватбата ще са лилаво и бяло. Много харесвам този цвят. Букета мисля да е от рози с някакви лилави цветя. Ще видя какво ще ми предложи цветарката.

Твоите цветове какви ще са?
Активен
moni80
Ентусиаст
**
Публикации: 58

« Отговор #178 -: юни 12, 2010, 20:39:55 »

Ами какво стана с най-важните работи -DJ, фото, видео и т.н.
Няма време, както се казваше в едно тв предаване
Активен
houp
Новак
*

« Отговор #179 -: юни 13, 2010, 15:21:44 »

Момичета, моля ви дайте ми някой координати на фотографи. Искам професионални, хубави снимки подобни на тези в този сайт : [url]http://www.minkomihaylov.com/wedding-photography] http://www.minkomihaylov.com/wedding-photography

за съжаление не са от Русе  sad

Благодаря предварително.  Wink
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: