Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:43:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Халките - 7-ма част  (Прочетена 158380 пъти)

Vessy
Сватбар
Публикации: 188

влюбена в живота и в мъжа си :-)

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: април 21, 2010, 16:34:42 »

И нашите ще бъдат от ESPER smile  А колко горе-долу излизат халките? smile някой би ли ми казал
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: април 21, 2010, 16:53:41 »

Vessy, там халките излизат около средно 300 лв. халката (зависи от грамажа, но горе-долу). Ако бъдат изработени с ваше злато - ще ви излезе по евтино с 25 лв. на грам.  good
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: април 21, 2010, 17:06:15 »

Момичета, днес ме хвърлиха в размисъл.
Тъй като имаме позната в общината, се свързах с нея за уточняване на детайлите покрай гражданския брак. Каза ми, че не било хубаво, ако веднъж си разменяме халките в гражданското, после да го повтаряме и в църквата. Бях на работа и не беше удобно да питам защо и как така. Някой има ли идея? При вас как е било?
Активен
Vessy
Сватбар
Публикации: 188

влюбена в живота и в мъжа си :-)

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: април 21, 2010, 17:12:00 »

Аз доколкото знам и на двете места се разменят, защото са такива ритуалите. Все пак в църквата се сключва брака пред Бога.
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: април 21, 2010, 17:12:21 »

velvet , това за пръв път го чувам  scratch one-s head Ще ми бъде интересно и на мен защо
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: април 21, 2010, 22:32:22 »

. Каза ми, че не било хубаво, ако веднъж си разменяме халките в гражданското, после да го повтаряме и в църквата.

На всички сватби, на които съм била, са го правили и на двете места. Ритуалът е един и същ в двете институции просто.  pardon Недей да се тревожиш.
Активен
Zafira
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #81 -: април 24, 2010, 08:33:41 »

Момичета, помагайте! Харесали сме си едни халки, но цената им е доста висока. Дали сте виждали подобен модел някъде с цени под 50лева за грам? Ето и снимката:

* halki diagonal.JPG (5.34 KB, 250x168 - видяно 3197 пъти.)
Активен
merylu
Ентусиаст
**
Публикации: 92

« Отговор #82 -: април 24, 2010, 23:38:33 »

Момичета днес(май е по-точно вчера) ходихме до Еспер.Халките,които бяхме харесали,и които ви показах на снимка,всъщност не изглеждат въобще така! :\Аз си харесах един-два модела,докато на милото като че ли нищо не му седеше добре.Може би защото не носи пръстени ... =]Жената беше много любезна и ни каза,че често правят остъпки на брачните халки.Според както си науми собственика.Така че ние няма да бързаме! girl_wink
Активен
AlexiS
Сватбар
Публикации: 228

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: април 24, 2010, 23:53:58 »

Zafira ние днес обикаляхме за халки и мисля, че някъде мернахме почти същите като тези, които си набелязала. Мисля, че дори ги има в каталога на Сара Трейд и съответно и по останалите магазини. Разгледай го, ако не си.
Активен
Zafira
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #84 -: април 25, 2010, 09:36:23 »

AlexiS, гледах го този каталог няколко пъти. И аз мислех, че там може би ще ги има, но не ги видях. Ако си гледала някой друг каталог, сподели моля те, за да разгледам и аз. А тези, които съм показала ги продаваха за 57 лева/грам. sad
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: април 26, 2010, 10:05:05 »

Момичета, днес ме хвърлиха в размисъл.
Тъй като имаме позната в общината, се свързах с нея за уточняване на детайлите покрай гражданския брак. Каза ми, че не било хубаво, ако веднъж си разменяме халките в гражданското, после да го повтаряме и в църквата. Бях на работа и не беше удобно да питам защо и как така. Някой има ли идея? При вас как е било?
ами да, така е, напрактика веднъж ти ги слагат, после си ги махаш, за да ги сложиш пак на втория ритуал. много  е тъпо според мен, ако има как да се избегне, ще е добре
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: април 26, 2010, 12:44:06 »

много  е тъпо според мен, ако има как да се избегне, ще е добре

Съмнявам се, че ще има как да се избегне. Това са два различни ритуала със своята символика в две различни институции. Освен това, все повече двойки или на различни дни правят граждански и църковен брак, или църковния отсъства.
Активен
slaveia87
Ентусиаст
**
Публикации: 103

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: април 27, 2010, 20:39:02 »

Ох, тези халки. Момичета бях харесала едни,но после реших ,че са твърде широки  sad. Онзи ден гледах един сайт е какво намерих  Girl_hide най-страхотната дамска халка 4 мм широка и цяла вечер неможах да заспа. Повечето на снемка изглеждат супер,но на живо са  bad .... И на другия ден накарах приятеля ми да отидем да ги видим.. и са  yahoo. Най-после се успокоих ,че намерихме халки. Към началото на юни ще ги поръчаме  yahoo

* lrg1265467335.jpg (43.03 KB, 800x800 - видяно 395 пъти.)
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: април 27, 2010, 23:10:55 »

slaveia87, разкошна е просто!  good
Би ли казала откъде е? А мъжката сигурно е същата, но гладка, без камъни или?...
Ех, ако моят човек беше навит да са само от бяло злато, такива гладки и изчистени щях да търся... страшно ми допадат.
Активен
Doni M
Сватбар
Публикации: 213

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: май 02, 2010, 20:42:36 »

Момичета, да попитам бялото злато от какви примеси се прави точно? Има ли никел в него?
Аз съм страшно алергична към никел и за 1 час се обривам цялата. Да не стане после да не мога да си нося халката  angry
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: