Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:40:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Халките - 7-ма част  (Прочетена 158377 пъти)

Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: април 02, 2010, 15:53:49 »

biersdorf браво за добрия избор  good, нашите са абсолютно същите само че вътре е с бяло злато и са 8 мм. широки smile
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: април 02, 2010, 16:23:48 »

biersdorf  Bravo , халките ви са много хубави!
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: април 02, 2010, 17:32:58 »

Biersdorf, прекрасни са! Bravo :girlhide:И на нас този модел ни беше един от фаворитите, между които се чудехме smile
Честити да са ви! give_rose
Активен
pepche
Сватбар
Публикации: 250

« Отговор #33 -: април 06, 2010, 12:56:26 »

biersdorf страхотни халки, със здраве и любов да си ги носите  heart
Ще чакам Dinna да пусне симчица на халките като си ги вземе  blum

Аз нещо съвсем се шашнах с тези халки  sad Нали искам бяло злато, но като си поглех годежния пръстен малко е пожълтял от долната страна cray незнам дали е от това че не съм го носила от близо година или просто си е такова златото  shok
Сега не знам от къде да си поръчаме качествени халки, а не ми се искат да са жълто злато  sad Питахме на едно място, но нелюбезния продавач не ни даде каквато и да била информация за пръстените  beating
Момичета помагайте  shok
Активен
dundichka
Новак
*
Публикации: 9

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: април 06, 2010, 15:53:39 »

Искам да помоля за мнения за ателие Esper. На мен ми направиха добро впечатление, когато ги посетих, но бих искала да науча дали бялото им злато пожълтява и въобще как са като качество.

Общо след обиколка на няколко бижутерийни магазина, впечатленията ми са, че има риск при поръчка на халки от бяло злато.
Масово не знаят какво има в сместа, а казват, че купуват готови лигатури, на които не пише какво съдържат. Проверих в уикипедия непознатата дума- лигатура-добавка на неблагороден метал в ювелирните изделия от скъпоценни метали или монети.
Голям е и рискът да се попадне на халки, които имат само покритие, а тогава пожълтяват доста бързо.
Попаднах и на един бижутериен магазин, в който смесват жълто злато с паладий и сътоветно цената беше по-висока от другите /около 90 лв на грам с изработката/, но може би най-много си заслужава.
Здравей, Tarna!
Ние си поръчахме нашите халки в Еспер по модел от снимка в интернет ( модел на polello.com ). Нашите са комбинация от бяло и розово злато (два отделни споени елемента). Ако правилно сме се разбрали със златаря - не би трябвало да има пожълтяване след време, защото в съответния цвят не е само покритието, а целия съответен елемент. Оттам е и годежния пръстен от бяло злато, който за почти половин година непрекъснато носене си изглежда ок.
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: април 06, 2010, 16:19:53 »

Пепче, и аз имам същия проблем. Годежният ми пръстен е носен нон-стоп, откакто го имам, т.е. от около 4 месеца (малко по-малко дори) и вече е пожълтял отдолу. И ние не искаме халки от жълто злато, но се чудим къде да поръчаме, все пак не искам и халките ни да пожълтеят толкова бързо.  angry
Дори се замисляме да си ги купим в Германия, където живеем, но тук цените им са убийствени...  Girl_hide

Направо съм се видяла в чудо.
Активен
tsvetentse1
Сватбар
Публикации: 183

« Отговор #36 -: април 06, 2010, 18:53:07 »

@asseto: Посетете някоя Hochzeitsmesse oколо вас в Германия, нашите халки са от такова изложение (снимка - галерията) и ни дадоха много голяма отстъпка - над 30% . Въпреки това излизат скъпи, но мисля, че си заслужава. На нас ни дадоха доживотна гранция за камъните, ако паднат - сменят безплатно и също така доживот ежегодно можем да си полираме халките безплатно при тях. На тези изложения има много големи намаления, идете, ако има скоро някъде наблизо при вас, потърсете в интернет. Пък дори и да не купите, има тооолкова много халки за пробване  good
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310

« Отговор #37 -: април 06, 2010, 19:03:04 »

Pepche сложих снимки на халките в галерията  girl_wink Класически златни халки smile винаги съм си мислела, че ако се омъжа искам такива smile

tsvetentse1  съгласна съм с теб, че си струва да се инвестира в халките, за да може един път след като ги поръчаш само да си ги носиш с удоволствие, а не да ги мислиш girl_wink

Offtopic Pepche снощи си мислех за теб, защото намерих още няколко букети с лалета blum ще ги пусна в темата за букетите danceg
Активен
pepche
Сватбар
Публикации: 250

« Отговор #38 -: април 06, 2010, 19:08:50 »

Dinna  Bravo честити да са ви халките,много щастие да ви носят,  да те питам колко мм са и двете ли са с еднаква ширина или за мъжката е по широка  blush
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310

« Отговор #39 -: април 06, 2010, 19:56:11 »

Благодаря много Pepche give_rose

Различна ширина са. Моята е 2.5мм, а на годеника ми 3.5мм. Целенасочено, ги избрахме така, тъй като не искахме да са много широки  smile
Активен
Tarna
Ентусиаст
**
Публикации: 113

« Отговор #40 -: април 07, 2010, 10:12:27 »

Благодаря, dundichka smile, това е много обнадеждаваща информация. На мен също ми хареса разговора с момичето в Еспер, особено, когато каза, че имат 12% намаления за халките до края на април Bravo
Но и аз като pepche стигнах до извода, че бялото злато в България не е хубаво. Или трябва да се търси италианско, или турско, но при този вариант не може да се изработи по наш модел.
Нямаме много време за чудене, халките останаха последното нещо от цялата организация.
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: април 07, 2010, 10:39:33 »

Цветенце, благодаря за идеята, но при нас май няма да се получи. Аз ходих на някакво изложение през ноември, но тогава още не бяхме мислили за халки. После през януари и февруари май е имало тук в Мюнхен, но на нас ни беше толкова натоварено, че хич не стигнахме дотам да отидем. И сега се оказва, че следващото такова изложение в района ще е чак ноември...  angry
Много ме е яд сега, ама... сетила се Мара... Ще видим какви ще ги дъвчем с тия халки.

Тарна, като казваш италианско или турско... на мен годежният ми пръстен е от Алтънбаш, те сигурно работят с турско злато, или?... Мисълта ми е, че точно той пожълтя отдолу за нула време.  nea
Активен
Tarna
Ентусиаст
**
Публикации: 113

« Отговор #42 -: април 08, 2010, 09:55:45 »

Точно Алтънбаш имах предвид, друг турски магазин за злато не знам. Много жалко, че не са качествени, защото чета, че са голяма фирма и имат магазини в много държави. Благодаря за информацията, asseto smile
Активен
geryaleksa
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #43 -: април 10, 2010, 10:40:10 »

Здравейте ,
имам едно въпросче - можете ли да ми препоръчате бижутер в София , който да изработи халките такъв грамаж какъвто ние желаем.
Активен
jivetoo
Ентусиаст
**
Публикации: 64

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: април 12, 2010, 09:33:19 »

здравейте и то мен момичета.Да се похваля и аз вече си имаме халки.Поръчахме ги от ''Сара трейд''.Има снимки в галерията ми.
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: