Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 23:40:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Халките - 7-ма част
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Халките - 7-ма част (Прочетена 158377 пъти)
Дидка
Професор
Отг: Халките - 7-ма част
«
Отговор #30 -:
април 02, 2010, 15:53:49 »
biersdorf
браво за добрия избор
, нашите са абсолютно същите само че вътре е с бяло злато и са 8 мм. широки
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #31 -:
април 02, 2010, 16:23:48 »
biersdorf
, халките ви са много хубави!
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #32 -:
април 02, 2010, 17:32:58 »
Biersdorf
, прекрасни са!
:girlhide:И на нас този модел ни беше един от фаворитите, между които се чудехме
Честити да са ви!
Активен
pepche
Сватбар
«
Отговор #33 -:
април 06, 2010, 12:56:26 »
biersdorf
страхотни халки, със здраве и любов да си ги носите
Ще чакам
Dinna
да пусне симчица на халките като си ги вземе
Аз нещо съвсем се шашнах с тези халки
Нали искам бяло злато, но като си поглех годежния пръстен малко е пожълтял от долната страна
незнам дали е от това че не съм го носила от близо година или просто си е такова златото
Сега не знам от къде да си поръчаме качествени халки, а не ми се искат да са жълто злато
Питахме на едно място, но нелюбезния продавач не ни даде каквато и да била информация за пръстените
Момичета помагайте
Активен
dundichka
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #34 -:
април 06, 2010, 15:53:39 »
Цитат на: Tarna в април 01, 2010, 13:23:07
Искам да помоля за мнения за ателие Esper. На мен ми направиха добро впечатление, когато ги посетих, но бих искала да науча дали бялото им злато пожълтява и въобще как са като качество.
Общо след обиколка на няколко бижутерийни магазина, впечатленията ми са, че има риск при поръчка на халки от бяло злато.
Масово не знаят какво има в сместа, а казват, че купуват готови лигатури, на които не пише какво съдържат. Проверих в уикипедия непознатата дума- лигатура-добавка на неблагороден метал в ювелирните изделия от скъпоценни метали или монети.
Голям е и рискът да се попадне на халки, които имат само покритие, а тогава пожълтяват доста бързо.
Попаднах и на един бижутериен магазин, в който смесват жълто злато с паладий и сътоветно цената беше по-висока от другите /около 90 лв на грам с изработката/, но може би най-много си заслужава.
Здравей,
Tarna
!
Ние си поръчахме нашите халки в Еспер по модел от снимка в интернет ( модел на polello.com ). Нашите са комбинация от бяло и розово злато (два отделни споени елемента). Ако правилно сме се разбрали със златаря - не би трябвало да има пожълтяване след време, защото в съответния цвят не е само покритието, а целия съответен елемент. Оттам е и годежния пръстен от бяло злато, който за почти половин година непрекъснато носене си изглежда ок.
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #35 -:
април 06, 2010, 16:19:53 »
Пепче, и аз имам същия проблем. Годежният ми пръстен е носен нон-стоп, откакто го имам, т.е. от около 4 месеца (малко по-малко дори) и вече е пожълтял отдолу. И ние не искаме халки от жълто злато, но се чудим къде да поръчаме, все пак не искам и халките ни да пожълтеят толкова бързо.
Дори се замисляме да си ги купим в Германия, където живеем, но тук цените им са убийствени...
Направо съм се видяла в чудо.
Активен
tsvetentse1
Сватбар
«
Отговор #36 -:
април 06, 2010, 18:53:07 »
@asseto: Посетете някоя Hochzeitsmesse oколо вас в Германия, нашите халки са от такова изложение (снимка - галерията) и ни дадоха много голяма отстъпка - над 30% . Въпреки това излизат скъпи, но мисля, че си заслужава. На нас ни дадоха доживотна гранция за камъните, ако паднат - сменят безплатно и също така доживот ежегодно можем да си полираме халките безплатно при тях. На тези изложения има много големи намаления, идете, ако има скоро някъде наблизо при вас, потърсете в интернет. Пък дори и да не купите, има тооолкова много халки за пробване
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310
«
Отговор #37 -:
април 06, 2010, 19:03:04 »
Pepche
сложих снимки на халките в галерията
Класически златни халки
винаги съм си мислела, че ако се омъжа искам такива
tsvetentse1 съгласна съм с теб, че си струва да се инвестира в халките, за да може един път след като ги поръчаш само да си ги носиш с удоволствие, а не да ги мислиш
Pepche
снощи си мислех за теб, защото намерих още няколко букети с лалета
ще ги пусна в темата за букетите
Активен
pepche
Сватбар
«
Отговор #38 -:
април 06, 2010, 19:08:50 »
Dinna
честити да са ви халките,много щастие да ви носят, да те питам колко мм са и двете ли са с еднаква ширина или за мъжката е по широка
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310
«
Отговор #39 -:
април 06, 2010, 19:56:11 »
Благодаря много
Pepche
Различна ширина са. Моята е 2.5мм, а на годеника ми 3.5мм. Целенасочено, ги избрахме така, тъй като не искахме да са много широки
Активен
Tarna
Ентусиаст
Публикации: 113
«
Отговор #40 -:
април 07, 2010, 10:12:27 »
Благодаря, dundichka
, това е много обнадеждаваща информация. На мен също ми хареса разговора с момичето в Еспер, особено, когато каза, че имат 12% намаления за халките до края на април
Но и аз като pepche стигнах до извода, че бялото злато в България не е хубаво. Или трябва да се търси италианско, или турско, но при този вариант не може да се изработи по наш модел.
Нямаме много време за чудене, халките останаха последното нещо от цялата организация.
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #41 -:
април 07, 2010, 10:39:33 »
Цветенце, благодаря за идеята, но при нас май няма да се получи. Аз ходих на някакво изложение през ноември, но тогава още не бяхме мислили за халки. После през януари и февруари май е имало тук в Мюнхен, но на нас ни беше толкова натоварено, че хич не стигнахме дотам да отидем. И сега се оказва, че следващото такова изложение в района ще е чак ноември...
Много ме е яд сега, ама... сетила се Мара... Ще видим какви ще ги дъвчем с тия халки.
Тарна, като казваш италианско или турско... на мен годежният ми пръстен е от Алтънбаш, те сигурно работят с турско злато, или?... Мисълта ми е, че точно той пожълтя отдолу за нула време.
Активен
Tarna
Ентусиаст
Публикации: 113
«
Отговор #42 -:
април 08, 2010, 09:55:45 »
Точно Алтънбаш имах предвид, друг турски магазин за злато не знам. Много жалко, че не са качествени, защото чета, че са голяма фирма и имат магазини в много държави. Благодаря за информацията, asseto
Активен
geryaleksa
Новак
Публикации: 17
«
Отговор #43 -:
април 10, 2010, 10:40:10 »
Здравейте ,
имам едно въпросче - можете ли да ми препоръчате бижутер в София , който да изработи халките такъв грамаж какъвто ние желаем.
Активен
jivetoo
Ентусиаст
«
Отговор #44 -:
април 12, 2010, 09:33:19 »
здравейте и то мен момичета.Да се похваля и аз вече си имаме халки.Поръчахме ги от ''Сара трейд''.Има снимки в галерията ми.
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Нагоре